4tilføjet af

er der en der vil hjælpe mig

Hej allesammen...
Jeg er en dreng som har problemer med at finde den rette at komme sammen med...
Jeg har en gang imellem fundet en som jeg troede at var den rette for mig, Så after et stykke tid hvor jeg har lært hende lidt bedre at kende så spørge hende, og så siger hun nej.. Jeg er 13 og har aldrig nogensinde haft en kærste... Hvad skal jeg gøre???
Jeg er flink, rar og næsten altid med på en joke... Men mit minus er at jeg ikke ser så pæn ud og jeg tro det er derfor at de siger nej... Hvad skal jeg gøre????
Jeg håber at der er en der kan hjælpe mig...
Hilsen 123456789
tilføjet af

vent

du er kun 13år og der er masser af tid til at finde dig en kæreste.
og det kommer ikke and på hvordan man ser ud, det kommer and på hvordan man er. og det finder du også ud af når du bliver noget ældre.
så bare rolig kærligheden skal nok komme bare man er lidt tolmodig
tilføjet af

Tag det stille og roligt

Bare slap helt af, vær tilfreds med dig selv præcis som du er, og nyd at være dig.
Lev med dine fejl, og nyd dine fortrin.
Du er tretten år gammel, og du har absolut tiden for dig.
Bare nyd dine teenage år.... og jo mindre du jager pigerne og bare nyder at være dig selv, desto mere vil du opdage at de begynder at jage dig!
God fornøjelse med livet.... der er nok af det til os alle sammen!
/Sprocket
tilføjet af

Du er ikk den eneste..

Jeg ved præcis hvordan du har det.. Jeg er selv en pige på 13 år, som heller ikk lige har udseendet med mig. Hva du skal gøre for at få en kæreste? Tjaa? Det er sQ lidt svært at svare på. Hver har jo sin smag. Men vær dig selv. Det er mit bedste råd. Ja. Hmm? Da du spurgte hende der pigen ikk. Fortalte du hende da hvad du følte for hende? Eller var det bare sorn nååd 5. klasses pis med: Hej skal vi komme sammen? Hmm? Hvis du ikk fortalte hvad du følte for hende, kan det jo ogs være en af grundene til at hun sagde nej? Fordi hun ikk var sikker. Måske? Men kan selvfølgelig ogs ha noget at gøre med Udseendet. Det der med at de andre som har skrevey til dig at du bare skal tage den med ro, gir jeg dem så ikk helt ret i på en måde.. Altså selvfølgelig skal du ikk tage den første og bedste som siger ja til dig.. Men.. jaa. Jeg er jo selv på din alder og jeg VED at det er meget "upopulært" ikk og have en kæreste. Og ja alle render jo rundt med en så man kan nemt føle sig udenfor. Især hvis man er lidt småforelsket i forvejen. Så. Tro på dig selv!! jeg ved du kan.. og INTET varer evigt..
tilføjet af

rammstein666

hey!!
vent lidt! bare fordi du er ik pæn, er det ik at de vil komme sammen med dig!! der er nogen tøzer der ser godt ud og kommer sammen med en der ser "grim ud" !! det går an på hva pigen syns om dig!!
knus rammstein666
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.