5tilføjet af

Er danske børn dumme,?...

Ifølge en OSCE rapport, er vores børn i Danmark dummere, end de øvrige 24 landes børn i EU.
Hvorfor er de det?
Kan det tænkes, at tidens karriere/pengefikserede magneter har travlt med at belære, hvordan man skal opdrage børn (hvad ved en akademiker/civiløkonom om det).
Forældreråd har med magt fyret kompetente lærere, fordi "Brian" er blevet bortvist fra skolen i en uge.
Det kan "Brians" far naturligvis ikke finde sig i, hvorfor han - som direktør har held til at få fyret både rektor og lektor.
Så her står vi. Lærerne tør ikke give viden fra sig, og slet ikke sige, at Brian - direktørsøn, er en ballademager.
Men lad bare stå til søs.
Måske man skulle have mere tillid til lærernes kompetence. Dem om det, og direktøren om sit.
Sådan skaber man succes. Men forældrene er efter min menin ansvarlige for, at vi står så dårligt i hitlisten.

Forældreråd - er det løsningen?
Hvis jeg som profet skal svare, så er svaret nej!.
Tidens børn er "nøglebørn". Sin egen lykkes smed.
tilføjet af

hvordan kan dette indlæg

få lov at blive, når et indlæg med overskriften: "Er tyrkiske drenge dumme...?" og med indholdet: "Hvad mener i om det?" er blevet slettet???
Er det et antidansk forum???
Børge opgav dette forum på grund af forskelsbehandlingen, se http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=74&posting=124317
Er det den vej man går???
tilføjet af

Forældrenes ansvar

Nu siger du nok det er forældrenes ansvar..eller mener det ihvertfald..
Hvor mange forældre bliver ikke nød til at arbejde begge 2 bare for at klare sig nogenlunde.
Det er samfundets udvikling, al ting skal gå hurtigt, og skal være færdig til tiden, så det betyder blandt andet ekstra arbejde for mange, bl.a forældre.
Man kan så være smart at sige, "jamen så skal de ikke have børn" Okay ja, men hvilken vej vil samfundet så gå?..
Så synes ikke din teori holder, vi skal i stedet tænke over den vej samfundet går, for at vi kan bevare vores rige samfund.
tilføjet af

Trækker på smilebåndet

Gad vidst hvilken verden "Profeten" er "profet" i.... Selvfølgelig findes der da også en "Brian" blandt direktørsønnerne, men det er nu ikke den typiske "Brian", og da slet ikke det, der er problemet.
Prøv med lidt mere faste regler og opdragelse - prøv med at lære børnene, at de skal lære noget - prøv med obligatoriske tests efter hvert klassetrin - og prøv endelig at ændre på læreruddannelsen, så vi i lighed med de bedste lande får universitetsuddannede lærere.
Lidt mere faglighed - og lidt mindre rundkreds. Så behøver verdens dyreste skolevæsen ikke at producere elever i den dårligste ende af skalaen.
F..
tilføjet af

Er børn i danske skoler dumme?

kommer an på hvad man sammeligner dem med. Hvis man sammeligner dem med børn fra andre lande så ja.
De ved mindre om alting. En løsning på problemet kunne være mere diciplin i klassen.
tilføjet af

Vi er hvad vi gør os til

Du har ret på et sted. Vi forældre skal lære at tage vores ansvar, og gøre det vi burde, som de forældre vi nu en gang gerne vil være, og ofte tror vi er.
Desværre, er det sikkert som sådan, at vi som forældre, som del af et samfund, gerne kaster bolden videre. For vi, nej, vi har skam ingen skyld. Vi arbejder, vi tjener penge, vi gør som vi skal.
Desværre glemmer vi bare en ting, og det er, at være mennesker. Kun som mennesker, kan vi være forældre, og kun som forældre, kan vi lære vores børn noget.
Kan vi forlange, at skolerne, som vi sparer så gevaldigt på altid, kan blive ved med at holde på de gode lærere? Lærere skulle gerne være kloge og fornuftige mennesker … ikke ??
Hvordan … Hvor længe … jeg spørger bare … hvordan forventer du så, at disse kloge og fornuftige mennesker, vil blive ved med, at finde sig i at blive behandlet som lort?
Det er da klart, at de vil søge andre veje hvis de kan. At de søger andre veje, åbner muligheder for andre, ny uddannede lærere. Så er ringen sluttet, fint nok, men desværre, så gik viden fortabt.
Brokker du ???
Over hvad ??
Du fik som du selv ville … du valgte selv … du gik vel ned og stemte ??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.