15tilføjet af

Hvad med at

alle rygere husker at der var nogle partier som vedtog rygeloven, og dermed husker at det ikke er de partier vi skal stemme på næste gang.
Eller er du så hjernevasket at du stemmer som dine forfædre gjorde???
GLEM DET ALDRIG.
De partier som vedtog den lov har ingen berettigelse i folketinget, de har trådt Grundloven under fode og fortjener at blive jaget på porten af vælgerne.
tilføjet af

Du har fuldstændig ret

Derfor har jeg også meldt mig ud af det parti jeg var medlem af. De var med til at vedtage rygeloven - derfor må de undvære min støtte OG min stemme.
tilføjet af

Det der tæller

er at vi husker det, ikke at man melder sig ud, det kan være en indikation af at man ikke er enig, men det der virkelig tæller er stemmesedlen
tilføjet af

Hej Ernst

Jeg har ikke stemt siden Schlüter kom til magten. Finder det irrelevant, da jeg bor i et af de dejligste lande på kloden og ikke mangler noget overhovedet. Skulle det modsatte være tilfældet er det min pligt, som borger, at tilegne mig de kompetencer jeg måtte bruge for at ændre min situation. Dette er gratis i Danmark, hvis du ikke 'har noget'. GRATIS!! - Et kæmpe privilegium at have, som dansker.
MEN - da politikerne begyndte, at lade deres klistrede omsorgs mani sive ind af min brevsprække, i håb om også at få kontrol over denne del af borgernes liv, var bunden nået for mit vedkommende. Der har bare ikke været nogle alternativer at pege på i det repræsentative demokrati.
Jeg vil gerne stemme på rygerpartiet hvis de når, at blive opstillingsberettigede. Det kan du trygt regne med. Bare for at gøre livet rigtig surt for populisterne/alle de andre. Nu er det min tur til at være 'asocial' og give igen.
Desværre ændrer intet sig ved 'oprør' og nye partier. Det er vort system den er gal med. Vi skal bort fra parti politik/folketing og have et direkte demokrati hurtigst muligt. Dernæst skal vi til at VIDE hvad vi taler om, når vi taler. Ellers skal vi bare holde vores kæft og blive hjemme under dynen.
Ikke lefle for vælgerne. Det er for plat og ren manipulation, når det kommer til stykket.
:o)
tilføjet af

Apropos rygerpartiet

Jeg vil opfordre jer til at sende rygerpartiet jeres underskrift, for hvis alle tænker at det klarer nogle andre, så kommer de jo ikke ind.
Du kan finde dem her: http://rygerpartiet.dk/
Det er bare at printe deres underskrifts blanket ud, og så ellers udfylde den og få den afsted.
Jeg har gjort det, da det er et parti som går ind for at få medmenneskeligheden tilbage.
tilføjet af

Ejjj

du tog lige ordene ud af mine fingre.
Vi skal protestere, gøre oprør, men som sande danskere er vi fredelige, men jeg vil for altid huske hvad de partier gjorde, de gradbøjede grundloven, og de vil aldrig blive tilgivet, jeg har i mange år stemt borgerligt, men det er slut, hvis der bliver en mulighed vil jeg stemme på, Rygerpartiet, blot for at få mine borgerlige rettigheder igen.
Hvad med at starte en indsamling af underskrifter så et Rygerparti kan opstille til folketinget?, kan vi ikke andet, så kan vi ryste de gamle partier i deres grundvold, de tror den hellige grav er vel forvaret, men de skal fanme ik få lov at dø i synden, de skal få lov til at betale for deres fejltagelser
tilføjet af

Jeg gør det i morgen

de fortjener min underskrift, var det noget med ikkerygeres rettigheder ville jeg også skrive under, det hele drejer sig om grundlovssikrede rettigheder, men vær helt rolig, jeg skriver uder, de skal fanme få kærligheden at føle de gamle partier
tilføjet af

narkomaner

er i virkelig så afhængige af røgen at i ikke kan spise på en
Restaurant uden at trække vejret gennem en cigaret, er det ikke lidt sygt?
Og når i siger det er jeres ret, er det ikke så i andres ret ikke at blive forgiftet sammen med jer.
tilføjet af

Meldt ud

Jeg meldte mig ud af det parti jeg var medlem af allerede den 13 september 2004. Jeg var medlem af en lokalforening og endda bestyrelsesmedlem. Det var farvel og tak. Færdig.
Har stemt på et borgerligt parti, men det har svigtet min tillid. Regeringen gik faktisk til valg i 2005 med temaet frit valg på rygeområdet. Det kan man da sige at den er løbet fra. Ingen overhovedet har bemærket det.
Så vidt jeg kan se er der ingen partier i det nuværende Folketing der får min stemme igen. Jeg glemmer ikke det jeg har oplevet de sidste 3 år.
tilføjet af

Shhh

Kan du være stille nu...
***LOL***
tilføjet af

så kan vi jo

også oprette et "selvmords-og-ta-andre-med-dig-i-faldet"-parti, for det er da hovedrystende sindssygt at støtte et parti der synes det er ok at ryge andre folk op i hovedet!!!
HURRA HURRA HURRA FOR RYGERLOVEN!! SÅ KAN MAN SGU' DA FÅ LOV TIL AT SPISE PÅ EN RESTAURANT UDEN AT BLIVE FORPESTET!!
tilføjet af

Typisk

- for politikerne. Hvor mange gange skal vi have det bevist, før vi siger stop ?
Politiske partier er til for partiets skyld. Ikke for befolkningen. Har aldrig været formålet og kommer aldrig til det.
Vort system er systematiseret råddenskab.
Det er jo ejendommeligt at 'lede landet' ud fra hvad vi 'tror' er mest populært. Det burde jo være åbenlyst at afskaffe partierne - ved lov og indføre et tvunget direkte demokrati, hvor uddannelse af borgerne omkring samfund og fælleskab havde højeste prioritet for os alle.
Partierne skaber kløfter og fjendskab. Hvorfor dog det? - Hvad skal vi bruge dette fjendskab til. ?
Jeg kender ikke til mere bange mennesker end de, som lever i såkaldte demokratiske lande. Bange for livet. Bange for hinanden og alligevel kalder vi os 'frie og lykkelige' - Enten er vi alle snotdumme eller også falder vi i ét med livsløgnen, vi bekender os til.
Jeg tager i øvrigt hatten af for dig og din beslutning om at frastå dig din ret til, at deltage i galskabens fortsatte beståen.
tilføjet af

Ja vi må have gang i Rygerpartiet...

Og husk ! een ting er at give din underskrift på Rygerpartiets hjemmeside, men en anden ting er at gøre dem opstillings berettiget.. !
For at blive opstillings berettiget, skal der samles 19.815 "verificerede underskrifter" d.v.s:
Du skal underskrive på en speciel blanket, med navn, pers-nr. og adresse - denne blanket, sendes så til folkeregistreret, der sender dig en kontrol-blanket, som du igen skal skrive under, og sende retur til folkeregistret...
Jeg syntes iøvrigt, det efterhånden har taget den valgte bestyrelse, rigeligt lang tid, at få formuleret en bred politik, for partiet.. således at de frivillige underskrift indsamlere, har et ens grundlag at hverve udfra.. Og vi kan komme igang !!!
Venligst Klaus
tilføjet af

jeg tror desværre

en hel del er blevet "skræmt" væk af de ikke særligt heldige eller gennemtænkte udtalelser O.G. kom frem med i nyhederne. Det er i hvert fald det indtryk jeg får, når jeg taler med folk. Der skal så uendelig lidt til før folk trækker sig fra noget nyt. Jeg opfordrer gerne til, at man går ind og læser på deres hjemmeside i stedet for at dømme efter en uheldig tv-optræden.
Vi mangler i den grad et parti på tinget, som vil kæmpe for vores demokratiske rettigheder.
Jeg ser med rædsel at man allerede er ved at kaste sig over nye populistiske trends: overvægt og alkohol.
Hvor lang tid går der før vi skal belemres med nye "sundhedsfremmende" love som begrænser vores livskvalitet og frie grundlovssikrede rettigheder?
Jeg hilser ethvert initiativ velkomment, som kan være med til at begrænse det "demokratiske enevælde" vi har i DK.
tilføjet af

Det kunne du også før -

du kunne bare vælge en ikkeryger-restaurant!
tilføjet af

Hvis du er så

fucking utilfreds med at bo i DK, hvorfor flytter du så ikke til et andet land og holder dig langt væk fra dette forfærdelige demokrati. Rejs til et land hvor du må gøre alt hvad der passer dig, husk bare på, at i et sådant land, må de andre jo også gøre hvad der passer dem. Og det kunne jo lige pludselig give bagslag og ramme dig. Eller led efter et land hvor det kun er rygere der har ret til at gøre hvad de vil.....
Bare du flytter er vi mange der vil blive glade...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.