5tilføjet af

Er aviser på vej ud???

Nu hørte jeg lige forleden at den Kbh. gratis avis MetroXpress for første gang har overskud. På forsiden af den samme avis kan jeg idag se at vi i gennemsnit bruger 1 time på at læse/søge nyheder på nettet om ugen.
Er vi "pludselig" blevet en generation der kun er til korte, let tilgængelige og let spiselige nyheder. Og betyder det at de store dagblade ( Berlingske, Politiken osv..) har en sort fremtid???
tilføjet af

Jeg tror det..

Jeg tror godt man kan sige, at de rigtige aviser har en sort fremtid, flere og flere læser deres nyheder på nettet, via mobilen - hvor de er og og når de har tid.
Der er dog dem som stadig er tro mod deres elskede avis, og ikke kunne drømme om at skifte den ud med en computerskærm.
Selv læser jeg kun nyhederne online, og kan dermed selv vælge hvad jeg vil læse, hvor og hvornår.
tilføjet af

Jeg tror det ikke,

Hej Rubbles,
Jeg tror ikke at avisen vil død, men jeg tror at avis marked vil gå ned, og flere aviser må lukke på grund af faldende oplæg. jeg holder ikke selv avis på grund af jeg får den ikke læst, men køber aviser i løssalg. Det vil jeg aldrig holde op med gøre, da giver en støre fordybelse og insigt i emner, at side i fred og ro og læse i en avis. Jeg synes personligt at se nyheder gør folk mere passive og ligeglade og man fralægger sig ansvaret ved at man blive passivtilskuer til alle problemer rundt omkring i verden, og man kan snakke og snakke om det, men det bliver fulgt op med handling.
Da man bliver magtesløs som menneske, så for mig er det noget med gøre de små ting i tilværelsen, og så give et par kroner til mennesker hvor jeg kan se det fremmer noget positivt i vores verden.
Mvh-
tilføjet af

Lavere pris

Flere eksperter har påpeget, at danske aviser er alt for dyre, sammenlignet med andre lande. Jeg håber at aviserne vil gøre en indsats for at bringe prisen ned, f.eks. via større nyhedssamarbejde, men med forskellige redaktionelle linier.
Og så kunne flere - især Politiken - skære ned på alt det kulturstof. Anmeldelser af bøger der bliver solgt i mindre end 500 eksemplarer, teatre der holdes kunstigt i live med statstilskud... drop dog det bræk, ingen gider læse om det!!
tilføjet af

Er aviser på vej ud???

Ikke lige med det samme.
tilføjet af

Er aviser på vej ud???

Ja, men kun hvis man fratager dem statsstøtten. 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.