6tilføjet af

Katte i haven

Er der nogen der har et godt råd om hvordan man holder katte ude af sin have, for det første syntes jeg at det er træls at haven bliver brugt til kattetoilet og for det andet, i den her varme, hvor døren står åben for at få bare lidt luft ind, står der pludselig en kat i stuen, det bryder min chinchilla sig ikke så meget om. Jeg har prøvet at sprøjte vand efter dem, det hjælper ikke. Det skal tilføjes at jeg ikke er kattehader.
tilføjet af

har samme

problem, der var endda en der hoppede ind i stuen og tissede på vores tæppe!
Har hørt at det skulle være godt at plante løvstikke, men har ikke prøvet det.
tilføjet af

prøv at

hejsa
det hjalp på naboen kat at jeg gjorde den sindsyg forskrækket da jeg fandt den i stuen en dag.. jeg råbte og skreg og jagtede den. den blev skrækslagen, jeg har ikke set den siden.
tilføjet af

Vand er ellers godt.

Men en masse støj og klap i hænderne, skal nok holde mig væk. Undskyld!
tilføjet af

q33

Jeg har forsøgt med vand, råbe, skrige, kaste med ting oma men intet virkede før min søn kom fra en fodbolds kamp med et horn af en hyler( i ved dem de står med til kampene) tro mig katten løb væk og er ikke set de sidste 14 dage. Tror den har tinitus men jeg har ikke kattelort i min have mere....
tilføjet af

Gå væk kat.

Jeg havde engang 2 kattekillinger som hele tiden gik bag min sterobænk (masser af ledninger!) og "pruttede", jeg gik ned til dyrehandleren og spurgte om de kunne hjælpe med at få katten til at stoppe med at "ramme ved siden af kattebakken", og det kunne de godt, lige som man kan få katte parfume til at spraye kattens legetøj, kan man også få en spray der får katten til at gå væk, jeg brugte det bag min sterobænk i et par dage og så stoppede de med at gå derom.
Den spray jeg købte hed "gå væk kat" men det er ca. 18 år siden, men mon ikke man kan få dem endnu, du kan gå ned og spørger hos en dyrhandler.
vh
tilføjet af

En anden side af sagen

Jeg har problemer med mus på loftet af mit kolonihavehus, og ville ønske vores forening havde masser af katte og ræve til, at fordrive disse små fredsforstyrrere!
Jeg har fået et råd om at benytte hjortetaksolie - kan købes i Matas for ca. 50 kr. Det stinker......a.h.t. og kan måske fordrive både flagermus og mus på loftet - mår - hunde og katte fra haven..... Men som sagt det er også ved at fordrive mennesker - måske en pind dyppet i nævnte fluidum og stukket i jorden hvor katten normalt vil færdes??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.