8tilføjet af

ensomhed uden venner

jeg er en pige på 19 som er så ensom.
da jeg var 16 havde jeg MANGE venner og nu har jeg bare ingen, de venner jeg havde dengang har haft svigtet mig så mange gange og nu har jeg mistet alle, foreksempel hvis jeg er i byen og møder nogle piger og vi lærer hinanden at kende og udveksler mobil nr og hun lover at skrive dagen efter, så sker det aldrig, jeg hører aldrig fra dem igen? er det mig der er noget galt med? og de andre som jeg har kendt siden folkeskolen udnytter mig bare føler jeg, jeg giver så meget men får bare aldrig noget igen.
jeg har et par bekendte, vil ikke kalde dem venner da jeg kun ser dem engang imellem (engang om måneden måske) men de tager enten stoffer eller er kriminelle og det føler jeg bare ikke er den rigtige omgangskreds. Hvad kan jeg gøre? skal jeg virkelig leve et helt liv uden veninder?
det skal dog så lige siges at jeg har verdens dejligste kæreste som jeg bor sammen med, men jeg mangler stadig at have nogle veninder jeg kan tale med hvis jeg er trist eller har brug for at være sammen med en.
Jeg føler det er håbløst og jeg har svært ved at stole på nogen da jeg ikke har oplevet noget possitivt ved at have en veninde...
hvad ville i gøre?
m.v.h den ensomme
tilføjet af

What to do.. Hmm...

Der er flere muligheder, men mit bud ville være at bruge nogle af de communitys som findes på nettet. Her kan man møde nye og spændene mennesker, som har samme interesser osv.
Jeg har mødt nogle af mine bedste venner her, på disse sider.
www.nationx.dk
www.lunarstorm.dk
www.arto.dk
Disse sider er ikke dating sider, men mere "tids fordriv" hvor man kan pjatte og snakke med andre.
Opret en profil, lav evt. en søgning i dit by område, og se hvad du kan finde!
Ønsker dig held og lykke ;)
Knuz Dennis
tilføjet af

make you own life

Det er svært at være en person som indholder mange følelser, og som ligger mange følelser i et venskab. Jeg ved også godt, at det ikke er særlig rart at blive "skuffet", men man kan selv hurtigt komme til at virke for omklamrende, hvis man er usikker på om man selv er god nok.
Måske vil det være en ide for dig at betragte andre som bekendtskaber til en start - og måske ikke ligge dine følelser frit på bordet, indtil du føler der er en god gensidig kontakt. For er den der - har du en måske en rigtig god ven. For der er ingen tvivl om at du også er værd at have som ven - så gå ud i verden med løftet pande og betragt dig selv som værd at få som ven og ikke "vil i ikke nok" være ven med mig.
din solven
tilføjet af

Kender det.

Jeg er 21 år og kender det alt for godt. Jeg var også, den gang jeg var yngre, den med mange venner og var aldrig alene.
Jeg er heller ikke alene nu, da jeg har min kæreste og vores to små piger, hvilket jo nok er skyld i jeg ikke har nogle veninder.

Du er i hvertfald ikke alene.
Knuzzer...
tilføjet af

I er begge velkommen

til at skrive til mig, hvis I har lyst.
Er 29 år har tre drenge, bor sammen med min mand.
Knus Pus
Mail jsb.akeb@sol.dk
tilføjet af

hey hey

hmm du kan skrive med mig...er på samme alder som dig selv og er lidt i samme båd bl.a pga. jeg ikke har så meget fritid pga. job....
hmm du kan jo li skrive herinde....Så kan du jo få min mail og se hvad vi finder ud af ik?
tilføjet af

Min mail

nannavu@sol.dk
tilføjet af

Et forslag

Hej
Du kan prøve www.ensomung.dk
Det er en chat for unge mellem 15 og 30 år, hvor der også er forskellige arrangementer, så man kan møde hinanden.
tilføjet af

Ja ja

Sådan er livet nogle gange. Jeg har lige "mistet" min bedste ven, næsten, gennem 12 års venskab ved ikke helt hvad fremtiden bringer, men lige nu ser det sort ud! Kan udemærket nikke genkendende til din situation, hvor man synes man har givet så meget, men ikke får noget igen. Til det vil jeg sige "giv hvis du har lyst" og "lad vær med at giv hvis det er for belastende" Det er svært at gå ud og finde nye og gode venner og det bliver sværere med alderen. Mit råd: Prøv at finde ud af om du har en hoppy?? Meld dig evt. ind i ungdomsskolen, som du meget billigt eller helt gratis, kan gå i indtil du er 25. Det er en fed mulighed til at blive god til noget!!! Seriøst jeg er 26 og ærger mig over at jeg ikke tog imod de tilbud!! Anyway, der kan du måske også møde nogle "veninder" Det var bare mit råd. Held og lykke.
Mvh Fyr26
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.