10tilføjet af

Lovpligtigt??

Hej! Kan nogle fortælle mig om det er lovpligtigt at have en drypbakke under sin opvaskemaskine, når man bor i lejlighed?? Nogle VVS siger det er, andre ikke :O(.. Forvirret!!??!!
tilføjet af

læs

tilføjet af

hmmm...

-hvorfor syntes den vvs så lige der var her ved mig at jeg ABSOLUT skulle have den, da "det jo er lovpligtigt" han sagde at det var forsikringsselskaberne der forlanger det??? Men 1000 tak for svaret :O)...
tilføjet af

Få fat i den drypbakke

eller anskaf en opvaskemaskine med aqa-stop.
HVIS din opv.mask. flyder over og det går ud over dit gulv, kommer du selv til at betale gulvet.
tilføjet af

Hej loli.

Ikke ligefrem et lovkrav, men det er en rigtig god ide som kan spare dig en masse penge ved fraflytning, herregud den koster vel en hundredekr... spar den ikke for din egen skyld!
Forsikringen dækker intet hvis du ikke har den, og lidt drypperi kan du ikke undgå. ;-))
tilføjet af

STRENGT ulovligt!

Ved lov må man i danmark IKKE have dryppebakker under nogenting heller ikke under vasken osv. Det er vigtigt at det løber videre så det på den måde vidner om at man har et problem fx. ved at underboen ser det!
Så ud med bakken! Jeg har set MANGE bakker rundt omkr. og jeg tager dem altid med hvor jeg er ude og så skriver en je bøde på regningen fx.:
Rør og fittings til vask 132,75 kr.
Arbejdsløn i 1,25 time 840 kr.
Bøde for drypbakke: 1.200 kr.
Total incl. moms 5.000 kr. CASH! inden 3 (TRE!!!) dage!!!
vh.
VVS'eren
tilføjet af

Hold nu.

Det ikke sjovt.
tilføjet af

Det er

....ikke de 200 kr der betyder noget som helst, men jeg følte bare jeg fik presset den ned over hovedet.. VVS´en havde fået mine nøgler og skulle lave vand til min vask i køkkenet..Da jeg kom hjem, lå der en drypbakke under min opvaskemaskine, og en regning herpå.. Derfor syntes jeg at det kunne være rart at vide om det rent faktisk er lovpligtigt som han påstod.. Intet andet!
tilføjet af

ha ha ha ha

ligger stadig færdig af grin....... lol!
tilføjet af

Ulovligt, ???

Ulovligt at have drypbakke, nu stopper du sku, en drypbakke er nemlig lavet til at se utætheder, som man ikke ville se hvis den ikke var der.
hvis din opvaskemaskine står på et vandtæt gulv med afløb, skal du ikke have en.
Eller hvis din opvaskemaskine har dobbel bund, men nogel etage ejedomme
kræver drypbakke, grundet vandskader.
Mvh elektrikkeren
tilføjet af

vand over bord

Kære venner. Det drejer sig simpelt om, Vandmængdeloven der siger, at vand ikke må gå til spilde.Men om det hjælper er et sp. for sig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.