11tilføjet af

Christian Poulsen

Tør man at lade værre med at dømme ham ! for så er det i orden at slå en ned... bare det bliver gjordt i maven, syntes i alle ikke at vi er nød til at statoer et eks. ved den handling, så ikke andre kan slå folk ned på den måde... for at få det stoppet med det sammen.
Update
tilføjet af

Nej det synes jeg ikke

at man skal. manden var selv uden om det, og desuden er fodbold, ishockey, og håndbold en kontaktsport. Det kunne være yndigt at politiet skulle sidde til hver kamp og holde øje med slag og ureglementerede tacklinger. Lad dem tage stilling til straffen indenfor egne rækker, det er der ikke andre der skal blande sig i, og slet ingen udenforstående.
tilføjet af

yep en

kontaktsport, men ikke en boksekamp ...... så syntes du osse det er ok med skaller osv.❓og desuden skal du nok se det i et større perspektiv, det er ikke så udbredt i superliga osv. men i seriefodbold bliver det et større og større problem med slåskampe og vold på banen.... og jeg er ked af at sige det men specielt på visse indvandrer hold, er det udbredt... og har selv set det adskellige gange hvor de gudhjælpe mig osse begynder at slås internt fordi de er uenige i hvems skyld det er.
Men uanset hvad så må loven gælde alle ... osse selv om det er på en fodboldbane eller andre sportsarenaer.
tilføjet af

Der er stor forskel

på slåskampe eller en hård tackling eller et sub der gives i kampens hede. Jeg er vokset op med ishockey og har selv spillet, så jeg ser ingen problemer i at man går hårdt til den, meget hårdt...Det kan forøvrigt aldrig rage udenforstående der ikke selv er på banen hvad der foregår på banen.
tilføjet af

Afskaf al kontaktsport.

Nej helt ærligt, det er simpelthen for langt ude, hvis man som aktiv i en sportsgren, skal kunne dømmes for vold. Jeg er ikke tilhænger af, at man slår, sparker folk ned e.l., men der er et diciplinærudvalg indenfor de forskellige sportsgrene, som tager sig af sådanne ting. Hvis det fremover bliver sådan, at man kan retsforfølges, hvis en eller anden synes, det er for hårdt, det man har gjort, så tror jeg, og håber jeg, at idrætsfolkene boykotter landsholdene. Det vil være forfærdeligt trist, især for en sportsidiot som mig, men jeg vil have fuld forståelse, hvis de takker nej.Alle kan jo begå en dumhed i kampens hede (desværre).
tilføjet af

Om man tør lade være?

- Hold da op en gang nytterøveri!! Lad dem ordne det internt. Den anmeldelse der er kommet fra en alle anden kold student er da fuldstændig latterlig.
- Der er proportionsforvrængninger nok, når det kommmer til bold, og så er det altså ikke større!
tilføjet af

Han skal få sammen omgang

Hvis han ikke bliver dømt, så skal jeg nok give ham sammen behandling... for så er det jo i orden at gøre sådan.!!!!!
tilføjet af

Bare fordi du ikke fik ret

så er der jo ingen grund til at true med vold. Du er da lidt dummere end jeg havde regnet med
tilføjet af

Nej

Det er ikke en brugbar undskyldning "fodbold, ishockey, og håndbold en kontaktsport".
Forældre der "hjælper" børnene, står på sidelinjen under en kamp, råber til poden "spark tieren fra modstanderne i nosserne" til sidemand "han tieren er alt for dygtig, han skal slagtes".
Dommeren skulle i sådanne tilfælde bare afblæse kampen.
tilføjet af

Han mor

Har du hørt at hans mor sige at justitsministeren vil have flere stemmer med sin fordømmelse af volden?
Jeg vil mene at hun er medansvarlig, ligesom alle forældre der står på sidelinjen når deres knægte spille fodbold, og råber til knægten "spark 10 fra modstanderne i nosserne" eller andre grove ting?
Fodbold er ikke længere en sport, det er massevold.
tilføjet af

Nogen må andre ik..

mocafe, hvis du ikke syntes at man skal dømmes for det poulsen lavet, så er det i orden at han eller jeg, også gøre det ved dig ik ???? eller er du en kujon.


Update
tilføjet af

Det må du gerne

i kampens hede på fodbold eller ishockey banen...Du kommer bare.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.