13tilføjet af

Caroline Wysnaki har tjent

Caroline Wysnaki har allerede tjent over 1 million.
mvh arbejdsløs taber
tilføjet af

So what ...

og ... Vil du kommentere det? Komme med en nærmere forklaring?
tilføjet af

hun

har så også arbejdet for dem :P
tilføjet af

Hun knokler også hårdt for det

Modsat så mange andre, der jo så heller ikke tjener noget som helst.
tilføjet af

hun får

hun får en skade snart pga al den tennis der gør hende halvt invalid, så det går lige op
tilføjet af

Hun lyder

Hun lyder i hvert fald allerede, som en mongol når hun taler.
tilføjet af

"knokler hårdt for dem...." HAHAHA

Sportsudøvere skaber intet. I princippet bør deres løn være 0kr.
tilføjet af

narrowminded??

der burde være en lov imod det.
der er da ikke nogen der forhindre dig i at tage en uddannelse, nu når du er blevet arbejdsløs, elle lære at spille tennis, så kan du finde ud af hvor svært det er. tænkt på alt det sjove hun går glip af i hvordagen, hun arbejder 360 dage om ugen, juleferien vare ca. 7- 14 dage, så starter turneringerne i perth, sidney. og nogle af starter inden nytåret. så når hun er færdig med at spille tennis på højt niveau, så er hun blevet 30, 32 år, hvis kan holde det kørende ligesom lindsay davenport, som har fået 2 børn i mellemtiden, og lavede et comeback.

men når alt i alt, har caro ca. 10- 11 år. tilbage på højt plan. og husk, hun betaler flyrejser og hotel hver uge, og løn til sine medarbjdere. hun er alene om at tjene sine penge. såndan er det med alle sportsstjerner, der er nok også nogle du forguder, og tænker ikke på hvordan de tjener deres penge.

du skriver kun dette tillæg fordi, der er blevet skrevet i medierne, hvor meget hun har tjent ind pr. kamp i madrid turneringen. ikke sandt!
jeg elsker dig caroline wozniacki[l]
tilføjet af

kom nu ind i kampen...

hvorfor gøre nar af caroline, er det misundelse eller hvad har i gang i, herinde. i burde sgu være stolt af hende, hun ender med at blive nr. 1 i verden. vi skal være stolt af hende, i stedet for at svine hende til🙁
tilføjet af

2,3 millioner i uge løn.

Ja hun har en ugeløn på 2,3 millioner, intet at sige til der dør 2500 børn om dagen, når få mennesker (vip) rager til sig i overflod, tag bare en som M.Schumacher han får 12 millioner om året for at gå med en ferrari cap og det bare en brøk af hvad han tjener.
Hilsen en arbejder.
tilføjet af

klaphatte!!!!!!

i er fandme dumme at høre på forbandede loser's
i ser ser nok fodbold eller noget lign. men det gør nok ikke noget, klaphatte.
hun har sgu fortjent hver en mønt. men hov, hun får jo bla. også ca. 15 millioner af addidas, ups. tænk så ikke hvad hun får af babolat.
tilføjet af

duuuuuuuuuuuuuuumm

hun hedder wozniaki, butnakke.
tilføjet af

Hmm

Din måde at begå dig i et forum siger alt om din person.
tilføjet af

hvordan?

er det da ikke rimeligt at hun tjener hendes penge? der stod jo også but og ikke båt. bare for at sætte det i bus. er ikke ude på at fornærme nogle, er bare træt og træt etc..
af enten racisme, ondt i røven, eller andre dårligedomme, fordomme folk bærer rundt på. hvid jeg var en arbejdsløs taber tog jeg et nyt job eller uddannelse eller begyndte at spille tennis, men hov det gøre jeg og det er sgu ikke let.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.