2tilføjet af

Eksklusiv aftalerne.

På rigtig mange arbejdspladser , kan du ikke få lov til at arbejde , uden at være medlem af en bestemt fagforening. Hvis du er medlem og vil udmeldes på grund af et eller andet du er utilfreds med , mister du dit arbejde. Eksklusiv aftalerne er i overenskomsterne , og det drejer sig faktisk om 200.000 mennesker i * et frit land*. Overenskomsterne kan være gode nok , der er et fagforenings kontor , der er tillidsmand , der er en sikkerhedsmand m.m. Jeg mener altså , at det hele er partipolitisk ensrettet. Se på et fagblad , det er bare et`bevis. Dem der har de gode stillinger , hvadfor et parti er de medlem af - socialdemokratiet. Fagbevægelsen hvad er det , er det ikke S,SF , enhedslisten - andre partier er *fjenderne*. Jeg kan da ikke lide deres indvandre politik , skatten kunne også laves på en anden måde.Det skulle KUN dreje sig om det faglige , det politiske må partierne ordne. Man diskuterer nu om , om eksklusivaftalerne er lovlige eller ulovlige. Du tager din computer , skriver menneskerettighederne . finder artikel 20 stk. 2 . Kan man ikke stole på det - nej. Derefter finder du Folkebevægelsen for frie fagforeninger ( som IKKE er en fagforening) , og læser om alle de mennesker som er blevet mishandlet. 200.000 tvangsmedlemmer , det er dog en skandale. Menneskerettighederne snakker man meget om skal respekteres , men det er i andre lande. Vi har store menneskerettigheds organisationer , hvorfor kan de ikke se dette misforhold. Er der nogen som bliver mishandlet - så er det erstatning. Det svineri man laver , er voksen mobning , som ikke kan bevises. Der har også været vold og terror , kan jeg berette om. Nogen har et usynligt arbejdsforbud , det kalder jeg for grov mishandling. Jeg har ikke noget imod at være medlem af en fagforening , men det politiske skal jeg nok selv ordne.
tilføjet af

Hvad?

Hvor vil du hen med alt det,du skriver?
tilføjet af

frit land

Jeg ved heller ikke lige hvaor du vil hen, men fornemmer en vis modstand overfor eksklusivaftalerne m.m. Jeg kan ikke se, at der er noget samligningsgrundlag i den snak du fyrer af vedr. menneskerettigheder. Ja, vi lever i et frit land, hvilket også indebærer, at du har et frit valg med hensyn til, hvor du vil arbejde.Du er ikke tvunget til at arbejde der og kan du ikke stå inde for de aftaler der er lavet på pågældende arbejdsplads, så er du fri til at finde et andet.
En anden ting er, at det faglige nu engang hænger sammen med det politiske. Hvem tror du har været med til, at sørge for en arbejdsmiljø lov....det var altså ikke noget som den enkelte arbejdsgiver synes de lige ville lave. Nej, det var sgu da fagforeningerne....som så pressede på det politiske system. Et andet godt eksempel opppe i tiden er barselsfonden. Fagforeningerne gjorde grundarbejdet og politikerne førte den ud i livet efter, at de fandt ud af at den ikke kunne undgåes.
Jeg er enig i, at der ikke skal være fagforeningen skal være bestemt parti politisk, men på den anden side...så er der sgu ikke særlig meget arbejder parti over venstre. Tværtimod....
Og jeg synes da bare, at selv skal ordne det politiske, men jeg går også udfra, at de gerne vil have lovene revideret, nye tiltag på arbejdsmarkedet m.m.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.