5tilføjet af

Effektiv mineralsten mod svedlugt

Jeg har prøvet mange ting, fordi jeg altid stinker af sved. Selv lige når jeg har været i bad. Bare jeg har kommet til at bevæge det yderste led på lillefingeren, stinker jeg af sved. Nu er jeg begyndt at bruge en mineralsten mod svedlugten. Der er nok mange der godt kender den i forvejen, men den virker altså virkelig! Jeg lugter overhovedet ikke af noget, efter jeg er begyndt at bruge den! Der er aldrig noget andet der har virket på mig! Synes bare lige jeg ville fortælle det, eftersom jeg af og til har set folk herinde, skrive om det samme problem. Man kan læse om den her:
http://www.med24.dk/hudpleje/svedproblemer/deo-krystal-100g/product_info.php/cPath/50_113/products_id/528d
tilføjet af

ja det virker

men jeg købte nu bare mineralstenen i Matas. Det tog mig et helt år at bruge den op.
tilføjet af

Kender den også!

Hejsa jeg vil da lige give mit besyv med, ang den mineralsten, korrekt at den virker og den holder ydermere en evighed. Jeg var så glad for ikke at stinke af sved, og kunne nu vælge en parfumeduft så jeg kunne føle mig ekstra lækker.Jeg blev monster ked af det da jeg fandt ud af hvordan stenen endte med at stinke, så jeg tog på jagt efter en løsning på problemet, det viste sig at andre havde oplevet samme problem og der var blevet lavet en pumpe flaske med småstykker af mineralsten i og den skal bare fyldes op med almindeligt koldt vand og så VIRKER den ligesom stenen. Tro mig det gør den også jeg bruger ikke penge på alskens mærkelige kemikalier fra apoteket mere nej jeg går i helsebutikken og køber mineralsten på pumpeflaske...😉[s]
tilføjet af

Folk der ikke har prøvet det

tror at man er åndssvag når man fortæller om det
tilføjet af

...

lidt ja... det er en fucking sten...
tilføjet af

Trim hårene mod svedlugt

Jeg har haft samme problem i årevis. I lang tid brugte jeg Clean & Clear (skrubbemiddel mod uren hud) under armene et par gange om ugen, hvilket kun var en moderat succes.
I foråret mødte jeg en ny kæreste til en veninde og han fortalte at han barberer armhulerne. Det synes jeg var lige voldsomt nok, så jeg startede med at trimme hårene med en skægtrimmer. Jeg trimmer fast hårene et par gange om måneden og det virker!
En ekstra bonus ved løsningen er, at mindre hår betyder mindre isolering/varme i armhulen, så jeg sveder mærkbart mindre under armene.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.