11tilføjet af

Dumme drømme, help!

Hejsa
Det er nu 5 måneder siden min kærste slog op med mig, og jeg har haft det meget svært, men den sidste måneds tid eller to har jeg haft det nogenlunde. Men her inden for de sidste par uger, er jeg begyndt at drømme vidunderlige om hende og mig. Jeg har det godt i det jeg vågner, lige ind til det går op for mig, hvad/hvem jeg har drømt om :(
Hvad kan det betyde, og hvad kan jeg gøre ved det?
LND
tilføjet af

svar måske

Tja nu tror jeg ikke at det er lige til at tyde andres drømme men forslag kan jeg komme med.
Jeg tror at du er nået dertil hvor du skal vælge om du vil videre eller holde fast i det velkendte. Du er givet vis parat til at slippe hende og burde nok også gøre det. Jeg ved det er en omstillings proces men beslut dig nu. Før kommer du ikke videre.
De bedste hilsner
Batmannen
tilføjet af

at du savner hende?

Egentlig er det kun dig der ved 100% hvad de betydder.. eller din underbevidsthed gør.
Først når du er helt opklaret med hvad det er, de betydder, stopper du med at have drømmene. Man drømmer som regl om noget personligt som er blevet undertrykt, og det er som regl krypteret på en underlig måde.
Der er mange små ting, som virker irrelevante, som har en stor betydning. En dør, et glas vand, o.s.v.
Hvis du drømmer den samme drøm igen og igen, eller at drømmende er meget ens, så prøv at skriv dem ned, når du vågner. Det lydder lidt langt ude, men det vil hjælpe meget til hvad jeg forslår nu; lån eller køb en bog om drømme tydning. Slå alle de detaljer, som du kan huske/har skrevet ned, op, og læs om deres underbevidste betydning. Noget af det vil give mening, og noget af det vil virke komplet latterligt. Uanset hvad, så vil det hjælpe dig til at få et bedre indblik i hvad det hele går ud på. Og når du har fået det opklaret, drømmer du ikke mere om det.
Det er hvad jeg har læst, og min personlige erfaring, i hvert fald.. håber det hjælper for dig også.
Det kan jo også "bare" være fordi at du savner hende, og længtes efter at være sammen med hende.. men hvad ved jeg? :)
Held og lykke.
tilføjet af

Glem det.

Drømme er uvirkelige, og bare et STORT sammenrod af alt hvad man har oplevet i Sit Liv. Man kan ikke tyde noget som helst af dette.
Drømmetydning er det "Rene Bluff", så glem det, og spekuler ikke mere på det.
tilføjet af

Måske

Måske drømmer du om hende, fordi du på et "ubevidst" plan har accepteret at det ikke skal være jer mere.
Du drømmer om de gode ting, fordi der er en del af dig der prøver at sige : Vi havde det godt - så spildt var det ikke. Jeg må videre...
Et eksempel på en drøm der prøver at hjælpe en....
Fx. Moderen der har mistet sin søn i krig.
Hun drømmer tit, at hun ser hvad der skete med ham, grusomme drømme, eller hun drømmer igen og igen at hun ser han mister livet, men hun kan aldrig redde ham.
Det drømmer hun, fordi hendes underbevidsthed vil have hun skal forstå, han er væk
At det ikke er hendes skyld, og at der intet var hun kunne gøre.
Når hun accepterer dette, drømmer hun at hun møder ham, fredsfyldt og i trygge rammer, det er en måde at give slip.
Ikke fordi hun skal glemme ham, hun skal bare acceptere, at han ikke er i denne verden mere - og det viser drømmen med deres fredelige møde også at hun kan begynde på.
Håber du forstår symbolikken?
tilføjet af

Godt svar

Forstår udemærket symbolikken i det du skriver, og det hele er ved at give mere mening nu, efter også at have snakket med andre om det, og undersøgt drømme lidt mere.
Tak for et godt svar :D
LND
tilføjet af

Det er så din mening

Det får du mig aldrig nogen sinde til at tro på. Jeg tror på der kan ligge meget bag en drøm, så det svar kan jeg ikke bruge til noget!
tilføjet af

..måske det modsatte..

Hejsa!
Drømme er noget underligt noget, for jeg tror bestemt også de kan "guide" os, hvis vi forstår - og VIL forstå - hvad de forsøger at gøre os opmærksom på. Nu ved jeg ikke hvordan Jeres forhold var, eller hvad årsagen var til at hun brød med dig. Så måske tager jeg helt fejl i det jeg skriver - det ved kun du. Så derfor tag det som et in-put, og ellers afvis det hvis det er helt hen i vejret.
Det kan godt være du drømmer dejlige drømme om hende og dig fordi du er ved at give slip. Men det kan også være du drømmer dejlige drømme, fordi det modsatte er tilfældet... det hele kommer jo an på hvem der "ville" jeres forhold og hvem der ikke "ville". Hvis du f.eks ikke var den der var så engageret fordi dine følelser var længere om at komme i omdrejning dengang i var sammen, så kan det være at din underbevidsthed via drømmen fortæller dig, at du virkelig elskede hende, og at det er hende du har lyst til at opleve alt med - det dejlige du drømmer. Jeg kender flere mænd, der har haft svært ved at forpligte sig i et forhold, og som følge af det har været lidt "lunkne" og tilbageholdne følelsesmæssigt. De har ligesom holdt lidt igen, nogle har endda også holdt for meget igen for længe, så kæresten har måttet se sig nød til at forlade dem. Men bagefter, så har deres følelser så indhentet dem, men de var slet ikke klar over hvor meget hun betød for dem...
Men tænk grundigt over HVORFOR du tror det ikke fungerede mellem Jer.. Og om du evt. nu begynder at mærke alle de følelser der var "gemt" lidt væk under overfladen dengang i var sammen. Nogen gange skal man miste det man elsker før man virkelig ved hvor meget man elskede det mistede...
Men håber du når en afklaring ihvertfald! :-) Og skulle dine følelser vise sig at være stærke for din ex - så må du jo "på den igen", men så er du jo nu "med" hvis det lykkes Jer at finde sammen igen! For det vil det selvfølgelig kræve af begge parter...
MVH Tulle
tilføjet af

puha ja.. den kender jeg

Den kender jeg alt for godt selv. Faktisk drømte jeg om min ex imorges. Det er nu 2 måneder siden hun gik fra mig og har haft det utroligt hårdt pga. af omstændighederne det hele skete på.
Jeg tror ikke det er så mærkeligt at vi drømmer om vores ex'er. Du var sikkert lige så glad for din kæreste som jeg var for min. Man bliver så utrolig ked af det og fortvivlet når den man elsker forlader en. Jeg har personligt fået nogle ar i mig som jeg bearbejder dag for dag for at kunne komme videre med mit liv.
Med tiden tror jeg det stopper med drømmene .. det håber jeg i hvert fald. Jeg vil i hvert fald ikke have mere med min ex at gøre mere. Uanset hvad drømmene hiver mig igennem.
Hold ud min ven.. du må ikke give drømmene for stor en betydning. De går væk med tiden.. det er jeg sikker på.
tilføjet af

LND

Det kunne jo ligefrem være mig selv der havde skrevet det indlæg. Jeg har også ting jeg bearbejder, og vil så vidt muligt ikke have med hende at gøre.
tilføjet af

Hej Nick22

Lige udenfor emnet, men direkte til dig.
Er det DIG på billedet i din profil?
Så kan det være jeg har et modeljob til dig. Int?
Jeg skal lave en række S/H billeder, af et par der holder "ømt" om hinanden.
Fyren skal være trænet, pigen skal være sød, naturlig, og må gerne have lidt "hvalpefedt" de rigige steder.
Pigen har jeg fundet. (min svigerinde)
tilføjet af

det lyder da sjovt

Det kunne da være sjovt at prøve. Ja, det er mig på billedet. Tog det her for en 5 dage siden så jeg havde et profil billede til min sol profil. Du må gerne skrive til mig hvis du mener at jeg kan bruges. Lyder spændende.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.