3tilføjet af

Drengerøve

Prøv lige at lægge mærke til dem der skriver et eller andet megaprovokerende indlæg om at overtage danmark eller at danske piger er grimme.
De er som ofte underkrevet "Kefir" eller "Irakeren" og efter de har fyret deres mundlort af, så hører man ikke mere til dem.
Jeg har min tvivl om hvorvidt der overhovedet er tale om indvandrere.
Det skulle bedst passe at det bare er en eller anden præpubertær lille snotunge som ikke har bedre at tage sig til end at provokere i sikkerhed bag sin skærm, hvor ingen kan få fingre i dem og give dem en røvfuld af den anden verden. Så sidder han der og morer sig over alle de sure ting som folk så skriver som svar, som den lille taber han er.
Skulle der mod min forventning være tale om rigtige indvandrere, så er det helt sikkert også bare nogen snotdumme skoledrenge der er pissesure over at have fået en dårlig karakter i skolen, eller som måske er blevet udsat for noget racistisk, så nu skal han lige stikke en pind i hvepseboet så han rigtig kan vise sine venner og familie, hvor slemme og grimme danskerne egentlig er.

Ligemeget hvem disse personer der skriver disse indlæg er kan jeg blot konkludere at de er en flok elendige andenrangs æselrøvsvaskere, der dybest set bare skulle have sig et par på hovedet:-)
Jeg kan kun opfordre folk - danskere som indvandrere - til at ignorere dem og lade være med at svare på deres hjerneskadede og uintelligente
tilføjet af

Enig

Enig
tilføjet af

total enig.....

Du har fandeme ret...... hvorfor overhovedet spilde vores kostbare tid på dem...??
tilføjet af

Ja, man undres over....

... at nogen i det hele taget gider reagere på sådanne indlæg. De er da så lette at gennemskue, at ingen burde være i tvivl om at det bare er en omgang fis og ballade. Desværre er det efterhånden tilstanden, ikke kun på Sol.dk, men på hele internettet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.