4tilføjet af

Hvorda skifter jeg navn

Hej ved du hvordan jeg skifter min brugernavn til et andet navn.. og ved du om man et eller andet sted kan se hvem man har svaret for jeg har skrevet til en men nu fik jeg ikke trykket på send mig en mail, så nu kan jeg ikke finde den igen..
tilføjet af

Hmm

Hvis du bare opretter en ny bruger og begynder at bruge den, sletter de vel bare den anden pga. inaktivitet?
tilføjet af

ja - og nej.

Du kan sagtens oprette en ny bruger, men den gamle bliver ikke slettet pga. inaktivitet. Og tilsyneladende er der også massive problemer med at slette den selv - det kan man ikke! Og SOLen er heller ikke meget for at slette konti... for de har jo brug for så mange brugere som muligt for at kunne hive annoncekroner hjem
tilføjet af

Annoncekronerne?

Jeg tvivler dog på at antallet af medlemmer har nogen betydning for hvor meget de kan kræve for annoncerne på deres hjemmeside.. Uden at være en stor ekspert på området, vil jeg tro det hænger mere sammen med hvor mange besøgende den pågældende hjemmeside har..
tilføjet af

Vedr ændring af navn

Hej,
Det er ikke muligt at ændre et eksisterende brugernavn. Det skal derfor altid oprettes med en vis omhu. Som foreslået er du derfor nødt til at oprette en ny bruger, hvis du ønsker et andet navn.
I forhold til annonceindtægter, så kommer de på baggrund af en kombination af antallet af sidevisninger og reelle brugere. Det vil sige, at samme person med forskellige brugernavne stadig kun tæller som én.
Med venlig hilsen
Scherz
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.