10tilføjet af

Diskriminering !

Boligselskaber diskriminerer indvandrere !
Taxaselskaber frasorterer somaliere !
Diskoteker laver indgangskvoter for udlændinge/indvandrere !

Er det simpelthen ikke bare udtryk for at man i DK efterhånden er træt af ballade med ovenstående personer/grupper ..... og samtidig angst for at det kan udvikle sig yderligere, hvis ikke man griber ind ?
tilføjet af

jo det er

Du har ret, vi er da nød til at gøre noget
ellers ender det med at DK ligner de muslimske lande
tilføjet af

Tak for det ...

... problemet er bare at man får "hug" for at passe på sig selv og sine omgivelser ...
Læs hvordan politikerne råber op lige nu, fordi boligselskab og taxaselskab forsvarer sine ansatte, beboere m.fl ....
Må vi snart være her❓(Tænker man indimellem) ...
tilføjet af

du har allerede svaret............

hvorfor har du lavet det indlæg,når du selv har svaret på dinne egne spørgsmål,du selv stiller folk på nettet.:)
tilføjet af

Hmm ...

.... det kunne måske være at der var andre som havde samme eller et andet svar ??
tilføjet af

De kan...

slet ikke begå sig i Danmnark. Der er for meget bøvl med dem. De lærer at foragte danmark - børnene på deres genopdragelses lejre. Se hvordan man opfører sig. Det er ikke andet end svindel , bedrageri og kriminalitet.At danskerne ikke kan se det , det er for mig ufatteligt. Nu er vi truet med terror.Glistrup havde ret.
tilføjet af

Danskerne kan ..

... jo netop se det - hvorfor tror du at flere og flere "virksomheder" frasorterer ?
Problemet er at det er for sent .....
tilføjet af

Jeg forstår godt mange kan være bange,

svar til Bella,
Jeg forstår udmærket mange borger i dette land oplever en hvis udtrykhed, og jeg finder heler ikke alle politiker forholder sig til befolknings problemer. Nu så jeg fra socialdemokraternes landsmøde, at det var blevet et hoved emne om homosexuelles ret til adoption af børn.
personligt finder jeg det er ok, under vores nuværende regler, men at gøre til et hovedtema om eninghed på et landsmøde, så er klappen gået ned.
Når man ser hvor mange fordomme, og til tider også en begrundet bekymring fra dele af befolkningen mod nydansker. Men det har også lidt gøre vores politiker bor jo ikke i de boligområder, hvor der de store problemer, Så de har for længe lukket øjne for dem.
Men når nogle begynder er råbe op omkring Danmark bliver muslimsk, så er det for langt ude.
Men det er klart vi brug for en anden socialpolitik, i dette land hvor man igen begynder vise tidlid til hinanden, da det jo fuldstændig galt at ikke flere invandre, er ansat til at lave socialt arbejde.
Det er målrettet arbejde man skal have gang i, og så må både dansker og invandre give lidt af sig selv til fællesskabet, det går ikke med alt den snak hen over hovedet på folk.
Men det bliver svært da se med vores Grønlanskebefolkning hvor store problemer de har. De har den største procent af selvmord og så masive alkoholdproblemer, og det har lidt med gøre at folk ikke bare kan omstille sig fra et samfund til andet det tager tid, og kræver en hvis forståelse fra magthaverne.
Nu så jeg lige fra tysk Tv hvordan Nazisterne igen går i gaderne, så det lidt svært at forstå vores politiker ikke vil åbne øjne, og føre en rimlig socialpolitik, hvor befolkningen oplever at være en del af samfundet, og at systemmet er til for dem og ikke omvendt.
Samt er det også politikers ansvar at få fordelt nydansker i vores boligområder, så de ikke kun bor i vores socialle boligbyggeri men også i parcelhuskvaterene.
Mvh.
tilføjet af

Klart

Det er da klart, at udlændingene er utilpassede, når De bliver behandlet så svinskt, som Du selv beskriver.
tilføjet af

Kokkefar

Bliver behandlet svinsk BAH siger jeg bare, de kan sgu bare skrubbe hjem, alt det muslimske affald og lort er bare til besvær. De vil edderskideme ikke rette sig under den danske lovgivning, eller noget andet her i landet. Budskabet til alle dadelplukkerne er: SKRUB AD HELVEDE TIL
tilføjet af

Ikke for sent!

Det er ikke for sent... Der er vælg næste år. Giv DANSK FOLKEPARTI jeres stemme. Så forsvinder problemet!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.