7tilføjet af

Derfor skal kvinder

ikke have kørekort: http://ekstrabladet.dk/112/article226630.ece

Egentligt mærkeligt at man hører så mange kvinder whine over et og andet. Men der er helt i orden at kvinder får kørekort, trods de kan tage fejl af speeder og bræmse... de har også større tilbøjligher til til at panikke i trafikken.

Og til dem der vil whine og sige at mænd er skyld i de fleste uheld, er den åbenlyse forklaring jo at mænd kører langt flere kilometer end kvinder. -Så er den skudt i sænk!
tilføjet af

Ikke fordi hun er kvinde

men fordi hun er fynbo og fra landet
tilføjet af

Helt ærligt!!!

Jeg kender ikke noget til forholdene ved ulykken, men synes du selv, det er rimeligt at hænge kvindelige bilister ud på grund af denne, tragiske ulykke?
Jeg synes du slår plat på noget, der bestemt ikke skal slås plat på!
Det er helt OK at du mener noget om kvindekønnet. Jeg bliver bare harm når du bruger en bestemt dødsulykke til at "dokumentere" det med
DET er en OM'er!
tilføjet af

Lur mig om de fleste

af personerne i denne debat ikke er kvinder. (med undtagelse af "den gale kommunist", som er transsexuel)

Er det så i orden at hænge politiet ud på grund af en enkelt ulykke???
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=161&posting=773585
Indlægget er en provokation for at vise at de selv samme personer er hyklere.
tilføjet af

Hvad mener du?

Hvad "udhængning" er der i at man føler sig urimeligt behandlet, når politiet i en masse forskellige sammenhænge kommer afsted med at lyve værre end en hest kan rende, når de står i en retssal?
Selv i så alvorlig en ulykke som den her omtalte.
Forklar venligst det og brug dit profilnavn - din kylling.
tilføjet af

Ikke ulykken, men dommen

Som jeg læser det indlæg, du linker til, bliver DOMMEN over politimanden debatteret. Ikke "mænds" evner bag rattet. Der er - for mig - en meget stor forskel. Jeg synes ikke, du kan sammenligne de to tråde.
Og om der er kvinder eller mænd her, ved jeg ikke. Jeg kan kun tale for mig selv, og jeg er af hankøn - hele vejen igennem
tilføjet af

Hvis kvinder

har en tendens til at panikke mere i trafikken, skyldes det jo nok, at de hele tiden får den at vide med kvinder og teknik osv. Så bliver man altså lidt mere febrilsk, fordi man er mere nervøs....Ligesom til eksamen.
tilføjet af

hvor har du det fra,

det medat kvinder panikker?nej,du,det er kvinderne der laver mindst ulykker,og det med at vi ikke køre så mange kilometer holder squ ikke,sådan var det måske for 40 til 50 år siden,hvor mændene endnu bestemte,og farmand altid sad ved rattet,så,anonym du bliver da vist nød til at revidere din opfattelse af,hvad kvinder kan
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.