4tilføjet af

Genbrugs Julekalender(e)

Er det ikke ved at være for meget... Havde glædet mig til dr2's julekalender som blev kaldt "jul på kolbøttefabrikken" eller sådan noget, og når jeg så tænder for fjernsynet er der et afsnit "jul fra vesterbro" og et afsnit "team easy on"... "Hmm..." Tænkte jeg.. HVORFOR KAN DE IKKE FATTE AT FOLK IKKE GIDER AT SE DET SAMME CRAP 2 ELLER 3 GANGE!! Hvad bliver det næste.. At de genudsender TV-avisen?! Hvad bliver der af alle licenspengene??? Nye bygninger??? For mange programmer der kommer i hverdagen er sku også genudsendelse.. Det ER sku da sørgeligt... Jaja.. Drengene fra Angora er da meget sjove, og det samme med jul fra vesterbro.. Men hvis jeg vil se dem igen, så skal jeg sku nok købe dvd'erner.. Er det ikke snart tid til at TV2 og DR1 tager sig sammen...?!
tilføjet af

Det er det samme...

med børnenes julekaldere.
Begge har været vist før - og man kan få dem på vhs/dvd.
Ihh ja spændende for ungerne at se en julekalender som de har på dvd i forvejen.
Mine unger (alle 3) gider ikke se julekalender.
"Jo hvis der kommer en ny en" som den mindste siger.
Og du har ganske ret - de bruger licens pengene forkert - i hvert fald efter min mening.
tilføjet af

For dårligt

Ja, det er for dårligt. Alee julekalenderene bliver genudsendt. Jul på kronborg, pyrus, og jul på vesterbro. Den eneste der er ny er station 7-9-13 - der sikkert genudsendes næste år!
tilføjet af

helt enig

Jeg er helt enig. Det er fortideligt at genudsende Jul på Vesterbro, da de også sendte den sidste år. Og Drengene fra Angorra, har ikke noget med jul at gøre. Det ville have været sjovere, hvis de havde lavet en rigtig julekalender med Drengene fra Angorra. Noget nyt vi ikke havde set før.
Synes også at det er fortideligt, at genudsende børnenes julekalender. Hvorfor kan de ikke lave en helt ny julekalender for børnene???
Når man tænker på alle de genudsendelser, som vi ser om sommeren, så spørger man sig selv, om vores licenspenge kun går til lønninger???
Hvor mange gange har DR genudsendt "Fint skal det være"?
Her til januar får vi sikkert licensforhøjelse igen, men det skal måske dække lønforhøjelser, istedet for at lave nye udsendelser og programmer.
tilføjet af

Licenspengene ?

TV2 er som bekendt reklamefinanseret.....og DR. sender dyre hovedrengøringshold ud til velstillede familier ..det klades underholdning.
Så gør det ikke så meget, at julekalenders er en genbrugssag Øv øv øv
Glædelig genbrugsjul til alle :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.