5tilføjet af

De forgifter vores samfund

Joseph Goebbels (propagandaminister i Nazi-tyskland): "En kamp imod den destruktive gift fra international jødisk kultur! En styrkelse af tyske kræfter og tyske normer. Udryddelsen af korrupte, semitiske principper og raceforfald." (Nazistisk pamflet: Die verfluchten Hakenkreuzler, 1932).
Mogens Camre: "Det handler om, at hele islams tankegang er fjendtlig mod vort samfund, og at islams mål er at fortrænge vor samfundsorden. Derfor ser vi overalt på kloden blodige konfrontationer mellem islamiske og kristne samfund." (Ekstra Bladet, 15.4.1999).
Joseph Goebbels: "Denne krig er en racekrig. Jøderne indledte den, og de styrer den. Deres mål er at ødelægge og udrydde vores folk. Vi er den eneste kraft, der står imellem jødedom og verdensdominans." (Artikel: "Der Krieg und die Juden", 9.5.1943).
Mogens Camre: "I den islamiske magtfilosofi skal islam underlægge sig hele Jorden og udrydde andre kulturer." (Information, 24.8.1999).
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=74&posting=71757
tilføjet af

Godt indlæg

Det var et af de bedre indlæg i denne ellers så usaglig debat.
tilføjet af

Der mangler lidt

Dr.A.M.Naqavii:
"Sande muslimer forstår sig selv som erobrere. De forlader deres hjemlande for at erobre Europa for Islam. Målet er et Islamisk land".
Koranens sura 9,20:
"At udvandre for Allahs sag og at give afkald på hjem og nationalitet for troens skyld, har samme betydning som hellig krig og selvopofrelse".
Allah: (om hedninge)
"de værste dyr, som ikke tænker, og som samtidig er døve og blinde".
Koranen sura 4,90:
"Tag derfor ikke nogen af de vantro til venner, før end de overgiver sig til Allahs sag, men hvis de vender sig bort, så grib dem og dræb dem".
Den Islamiske Forfatning 1993, s. 78:
"Vi muslimers opgave er ikke at være kompromissøgende, tolerante og imødekommende overfor de vantro, deres hedenskab, polyteisme og falskhed, men derimod at gøre vores tro (deen), som er den eneste sandhed og det eneste middel til opnåelse af Allahs tilfredshed, suveræn over alle andre religioner, systemer og ideologier, selvom de vantro måtte hade det.
Når en muslim afgiver en stemme for en forfatning af vantro og gudløsheden, begår han en forbrydelse. Anerkend ingen anden forfatning end den Islamiske forfatning".
tilføjet af

Det var godt Pelle

Hej.. Det var godt du lige fik DF på banen. Kommer du ikke til røde pølser iaften? Jonhny Hansen kommmer og mixer musikken! Hej Hej
tilføjet af

Johnni Hansen ...

Hedder han nu. Ham der kommer og spiller musik fra de gode gamle dage.
tilføjet af

rigtigt det er islamfasisterne

der ødelægger alt for den dejlige stolte danske race
Bare fordi vi er dumme har vi vel også lov til at dominere
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.