2tilføjet af

Er i tvivl

Hej Helle.
Mit navn er Jette og jeg er født d 8/7 1980.
Jeg er blevet lidt i tvivl omkring hvilken vej jeg skal vælge. Jeg skal den anden februar starte på pædagog seminariet, hvor jeg før har taget første semester, men blev også dengang lidt i tvivl om, om jeg kunne se mig selv som pædagog om 10 år. Nu prøver jeg så igen, og starter på 2 semester, men jeg kom til at tænke på at man jo også kunne blive pædagog medhjælper uden uddannelsen. For 3 år på su endnu er lang tid, hvor man ikke rigtigt har nogle penge, og jeg synes jeg snart trænger til nogle nye udfordringer end at sidde på skolebænken..
Jeg håber virkelig du har et bud på hvad der kan være bedst for mig at vælge, om jeg vil få mest ud af det med at tage uddannelsen, eller tage arbejde nu, eller om det er en hel 3 vej jeg skal, for jeg kan ikke helt finde ud af det lige nu, det vil også på en måde være spild af tid, hvis jeg igen bruger 3 år på en uddannelse jeg ikke bruger til noget alligevel..
Mange hilsner Jette
tilføjet af

Altså

hvis du ikke er sikker på, om du kan se dig selv som pædagog om 10 år, så synes jeg at du skal vælge at være pædagogmedhjælper - lønnen er ikke meget lavere, og så har du ikke spildt tiden på at uddanne dig til noget du egentlig ikke gider.
tilføjet af

Hovsa :)

Havde ikke set, at det var til Helle! Nå, men nu fik du også lige min vurdering ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.