1tilføjet af

Danskere for ineffektive

FC Københavns norske fyrtårn Brede Han­geland glæder sig over at landsmanden Ståle Solbakken har formået at få den danske og norske stil blandet i FCK. Men nordman­den er ikke specielt imponeret over den danske stil.
"Ståle er en vældigt god træner. Han har samlet det bedste fra begge spille­stilene. Jeg synes egentlig, at den danske spillestil er for ineffektiv," lyder det fra Hangeland i VG.
Han beklager, at der i Danmark fortsat er den holdning, at norsk fodbold er lige så spændende som at se maling tørre, men han håber, at det bliver bedre med tiden.
Forza FC Norge/DK??
tilføjet af

så kampen i

Går og også den mod celtic, må desværre give dig ret, med garanti taber FCK 2-3-4 0 på hjemmebane også, der er så stor klasseforskeld på de 2 hold, at du kan samligne dem med en rusten morris-Fck og en ny Mercedes MAN,U:
Og hvor er den forskeld så, hvis i kikker nøje efter ved MAN, hvor ens medspiller er på banen, de er hele tiden med op i angreb ingen halter bagefter.
Men hos FCK ved ingen hvor den anden er, så de kan ikke spille Power fodbold, når de aflevere uden at kikke efter, er det meget sjælnet at en medspiller er med og får bolden, de skal meget tit stoppe op for at se sig omkring.
Og dette gør at modstander i mange tilfælde kommer hjem.
MAN;U spiller Power fodbold og dette kan de fordi de stoler på deres medspiller, de ved hvor de er og kan aflevere bolden uden at stoppe op, men forsætte i løb når den er afleveret.
Når FCK, har lært dette vil de også kunne klare sig på det plan som de prøver nu, nemlig i Verdenseliten, for de har jo spiller som kan og vil.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.