17tilføjet af

dødsstraf af kvinder

I IRAN henretter man en kvinde under 18 fordi hun har gået blufærdig klædt,iøvrigt var hun retaderet . I KiNA vil man henrette en kvinde,som har smuglet narkotika.Da hun er gravid tvinger man hende til først at få en abort,da man ikke må dødsdømme en gravid,og der efter idømmer man hende dødsstraf,måske kan du hjælpe hende.PROTESTER TIl KINAS AMBASADE. boykot vare fra disse lande.og også andre lande der har dødsstraf, rejs ikke til disse lande.Rejs dig kvinde og sig fra over for dette umenskelige terrorsystem som høre 1500 tallet til.KÆRLIGST VENUS.
tilføjet af

send alexandra til dem

som representat af den kinesiske retfærdighed..og hvorfor skal kun kvinderne rejse!!?? har mænd ikke et lem specielt til at rejse??
tilføjet af

send alexandre

som kvinde kan man godt gå forrest i kampen mod uretfærdighed ! KÆRLIGST VENUS
tilføjet af

protestpapiret?

PROTESTER TIl KINAS AMBASADE.
Der blir som regel udarbejdet en udtalelse, som lægges ud på nettet. Så kan man tilmelde sig protesten med navn og adressse.
Men er det din egen personlige protest?
tilføjet af

Hvorfor??

Hvad er det præcist der skulle få mit pis i kog over at man dræber en kvinde?
Enten er man i mod dødsstraf eller også er man for...
- man kan da ikke synes det bare er ok kun at dræbe mænd..
Det er da noget af det mest svævertsynede og perverterede kønsdiskreminerende jeg nogensinde har hørt!
Jeg tror da vist at der er nogen som liiige skal have en ordentlig dosis af virkelighed...
VE
tilføjet af

protestliste

det er ikke kun min egen protest,. men op til hver enkelt at måtte sende en protest til rette ambasader,da det også vil have en bedre efekt. kærligst venus.
tilføjet af

protestpapiret

det må være op til hver enkelt at fremsende en protest til respektive ambasader,eller ringe til dem også det vil have en større efekt. kærligst venus
tilføjet af

hvorfor

nu er det jo ikke forbudt at tænke en lille smule selv ,så selvfølgelig er det også en genneral protest mod dødsstraf, det .er jo os kvinder der skænker liv.kærligst venus.
tilføjet af

???

Hvordan kan i skænke liv uden en mand?? Der er lande hvor dødsstraffen er indført og den gælder for alle....uanset om man er for eller imod dødsstraf.
tilføjet af

Anonym

Hvordan kan et system retfærdigøre dødsstraf, når
det myrder et ufødt barn?
Det ville svare til at jeg skød en tilfældig kineser, fordi
naboen havde slået min søn ihjel!
tilføjet af

ligestilling???

mage til kvinde-cheauvinistisk pladder skal man lede længe efter
tilføjet af

Svar

Kære dig....der er ingen retfærdighed i at myrde børn og kvinder....heller ingen retfærdighed i at slå mænd ihjel.
Der er lande hvor de har nogle love, uanset om vi her i vesten kan li´ de love eller ej, så er de der. Får man dødsstraf for at smugle narkotika, eller for at stjæle har man som gravid et større ansvar for sit ufødte barn. Begår man en ulovlighed der giver dødsstraf, burde man tænke sig lidt mere om.....om ikke andet, så for sit ufødte barn. Der foregår desværre så mange uretfærdigheder i verden og lige meget hvad vi gør her i vesten eller på "Sol" så kan vi ikke ændre den mentalitet, desværre.
tilføjet af

hvad er forskellen...?

Hvad er det lige du er sur over.....!!!
Det kunne lige så godt have været en mand...!
tilføjet af

hvad er forskellen

det er dog utroligt at der er nogen der ikke fatter at der ingen forskel er,men at der er taget hul på problematikken med mit indlæg.kærligst venus. ps iøvrigt kan man ikke være sur over dette emne ,kun bekymret for menneskelige rettighedder,m/k.
tilføjet af

at skænke liv

betyder i denne sammenhæng atgive fødsel til et barn,og det har intet menneske nogen ret til at slå ihjel,hvad end årsagen måtte være til dømme dødsstraf som er en krænkelse af liv. kærligst venus.
tilføjet af

jeg synes

at iranske mænd og kineser (de grimme væsner-hold da kæft hvor er de grimme!!))skulle rejse mod deres egne mænd..Det har intet med kvinder at gøre, hvad mændene finder på!!
Det er ikke vores sag..fordi den lov fra 1500 blev grundlagte af mænd, men med mindre at vi skulle stå sammen og henrette alle mænd som har noget bagateller mod kvinder, som det koster dere liv..men du ved godt, at dette udover, at der er umuligt, er det en fortabt kamp.
tilføjet af

Du har helt ret

men prøv at fortæl det i Kina eller i de Arabiske lande. Vi kan ikke ændre deres love, uanset hvad VI mener. Levede jeg i et land med disse regler, ville jeg passe lidt mere på....hårdt sagt....de lytter hverken til din eller min mening. Du kan samle tusindvis af underskrifter, intet hjælper....jeg skriver gerne under, for at vise min sympati (og min mening), men med en viden om de er hammer ligeglade.
tilføjet af

Udsnit fra grundloven

Her er hvad jeg plejer at sige til feminister:
Hey du! hvad står der i grundlovens
§81?
Svar:
§ 81
Enhver våbenfør mand er forpligtet til med sin person at bidrage til fædrelandets forsvar efter de nærmere bestemmelser, som loven foreskriver.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.