22tilføjet af

DÉT lettede

SÅ fik jeg det sagt.
Min bror fandt en kæreste her for et års tid siden. Jeg kan virkelig absolut og på ingen måde lide hende. Jeg har længe holdt gode miner for ikke at skabe flere spekulationer for min familie, men forleden var det simpelthen for svært for mig at skjule.
De har haft fornemmelsen og har prøvet at "sælge" hende til mig, som en super veninde jeg kan tale med om alt osv. osv. osv. Jeg måtte lægge kortene på bordet og på en diplomatisk måde fortælle, at jeg afskyr hende. Jeg sagde vist noget med at hun ikke lige er mig og at de ikke skal forvente andet end almindelig høflighed fra min side.
Jeg har gjort op med mig selv at det ikke er værd at spilde energi og kræfter på skuespil. Så hellere være ærlig og sige det. Man kan stadig være diplomatisk og få budskabet frem og det har faktisk hjulpet. Mine forældre omtaler hende næsten aldrig overfor mig, kun lige i almindelige sammenhænge. Men de skamroser hende ikke længere og giver mig heldigvis ret i nogle af mine antagelser omkring tøsebarnet.
En anden ting jeg har taget højde for, er min finføling overfor mennesker og ISÆR parforhold. Jeg kan næsten med det samme spotte hvordan folks parforhold bliver og hvornår det går i stykker eller OM det går i stykker. Min intuition narrer mig sjældent og min intuition vrider sig i bitter smerte lige nu :-/
Nå men, sagens kerne er, at jeg vil sige til dem af jer der står med sammen problem, det kan betale sig at sige det. Husk dog at sige det på en pæn måde. Der nytter ikke at gøre sig uvenner med nogen trods alt :0)
Vh Laddy
tilføjet af

Det lettede...

..Kan godt huske at du talte om det på et tidspunkt....& nu har du taget konsekvensen og sagt det!
Godt gået Laddy...:)))
Annie
tilføjet af

Tak. Mange tak :0)

Jeg har fået god opbakning fra mine venner samt kollegaer. Det ér jo et ømtåleligt emne når det kommer så tæt på som i familien. Og det er jo møgbesværligt. Jeg ville jo ønske han havde fundet én jeg kunne lide, men det er man bare ikke selv herre over, desværre :-/
Mange tak for ordene Annie :0)
tilføjet af

Rigtig godt gjort

Der er bestemt også grænser for hvor meget skuespil man skal spille og hvis du har sagt det på en pæn måde, men så de ved hvad det drejer sig om, jamen så burde ingen sådan set have noget at klage over.
Som du skriver, så kan man jo ikke rigtig gøre for, hvem man bryder sig om.
God vind med det Laddyladdy C",)
tilføjet af

Ja der er nogle

personer man bare ikke kan sammen med. Er det tilfældet kan man lige så godt lade være med at spilde tid på skuespil.
Been there done that!
tilføjet af

Åh har du også været igennem det?

Din stakkel. Jeg føler virkelig med dig. Det er en særdeles ubehaglig situation at være i
tilføjet af

Tak for ordene

:0) Nu har jeg givet det en chance og hvis jeg fortsætter med det, så er jeg bare en falsk person der spiller skuespil overfor andre. Det er ikke fair.
tilføjet af

Ærlighed...

Det holder længst og gavner mest!
;-))
tilføjet af

Den konklusion

nåede jeg også til, men den var svær at nå til. Det var ihvertfald svært at blive enig med mig selv om hvorvidt jeg skulle sige det eller ej, men til sidst kunne jeg bare ikke mere :-/ Desværre !
Hav en god aften Sjover :0)
tilføjet af

Ikke desværre..

Tværtom.. Jeg har levet en meget stor del af mit liv på at holde.."masken".. Det sluttede for et par år siden. ;-)) Meget befriende!
At have selvrespekt, er lige så vigtigt som mange andre basale behov. Mine omgivelser er ligeglade med om jeg har selvrespekt, de ønsker respekt fra mig til dem... men det ender ofte i at man mister sin egen selvrespekt, det må og skal man ikke,,,,,Hold fast, deri opnås andres respekt for dig og din person, det gør dig stærk og netop til en person....som så opnår respekt fra din omgangskreds.... lidt knudret formuleret vist, men håber da du forstår det! Jeg gør det næsten selv ;-))
tilføjet af

Du kan jo håbe

men min erfaring er nu at jeg sjældent er venindeemne for min brors kærester. Det kan iøvrigt også være temmelig problematisk at være i det øjeblik forholdet er forbi.
Så mange veninder ville jeg alligevel ikke kunne rumme.
Nej min ven - svigerdøtre, de er dog livets sande udfordring. Og Jubiiiiii - jeg har ingen til jul i år. DET lettede, kan jeg love dig.
tilføjet af

LOL

Kunne man dog bare ønske sig det i julegave ;O)
Svigerdatter/mor fri jul -
;D
guller
tilføjet af

Uhhh en kender?

Velkommen i klubben.
tilføjet af

hæ hæ hææææ

du er nu alligevel heldig ikke at have nogen svigerdøtre til jul. Jeg er sikker på at denne min brors kæreste nok skal invadere vores hus. Hun prøver nemlig så ihærdigt at være en del af familien på den mest ækle falske sukkersøde måde. Jeg bliver helt dårlig ved tanken. Heldigvis har min veninde lovet at invitere mig hjem til hende når det er svigerdatteren maser sig på.
Det kan man da kalde en ven i nødens stund ha ha :0)
tilføjet af

Den BEDSTE julegave

jeg ville ikke ønske mig nogen anden gave hvis jeg bare kunne få den gave :0)
tilføjet af

jeg tror dig

og tak for de vise ord Sjover :0) Jeg tror godt jeg forstod dem. Om ikke andet har jeg fortolket dem til min fordel :0)
tilføjet af

hvor er I morsomme :-D

Det kan være jeg også bliver nødt til at mnelde mig ind i klubben :0)
tilføjet af

ha ha

Ja ønsker har man da lov at have ;O)
Smil til en ny dag
guller
tilføjet af

Takker ;O)

Måske vi skulle oprette en forening, hvor de værste irritationer kan luftes uden fare for konflikter -
Så det ligesom kommer ud,inden man bevæger sig rundt i minefeltet -
Smiler
guller
tilføjet af

Griner

Du har virkelig fortjent en stor buket roser for din evne til at tage tingene i opløbet -
Det kræver mod og handlekraft og at man er i stand til at se længere frem og gøre noget ved det -
Stort Tillykke fra mig
guller
tilføjet af

Tak Guller, for de gode ord

:0) De betyder meget. Det er et meget ømtåleligt emne at behandle, da det er nærmeste familie. Der har der været meget sygdom i familien som vi lige netop er på vej til at komme over, så har været lidt betænkelig ved at bringe flere spekulationer på banen. Men på den anden side, jeg har været der så meget for dem, og nu må jeg tænke lidt på mig selv.
Og ja, måske til næste jul går mit ønske i opfyldelse. Selvfølgelig ønsker jeg ikke at se min bror ked af det, men jeg ønsker samtidig at han dog kunne finde en anden der fortjener ham.
tilføjet af

Har været igennem det

Jeg kunne ikke sætte fingeren på hvad det var ved min søsters kæreste, jeg kunne bare overhovedet ikke udstå synet af ham. Heldigvis holdt deres forhold ikke. Du kan jo håbe på at han finder noget bedre også.
Det var ihvertfald rigtigt gjort af dig at sige det på en pæn måde. Det er så anstrengende at skulle spille komedie. På et tidspunkt vil det være meget tydeligt at man lyver :0) Så derfor en god beslutning du tog Laddy :0)
tilføjet af

Know the feeling

Håber for dig at han losser hende ud og finder noget bedre. Det gjorde min lillebror heldigvis. Hans ex kæreste var simpelthen så indsmigrende på en krukket måde og alle faldt for det undtagen mig. Og jeg fik ret. Stol på din intuition
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.