7tilføjet af

Soleksem ????

Hej,
da jeg hentede min datter i skolen i dag, havde hun total hævede og røde arme, som klør Hun har ikke fået for meget sol, men hvad kan det så være....?
Mit eget gæt er soleksem, men har så fået at vide, at der skulle komme blærer og det er der ikke.
Er her nogen som har en ide??
tilføjet af

Det kan sagtens være

..soleksem!! Har desværre døjet med det hele mit liv, så har en vis erfaring!! :O) Det kan også være en form for overfølsomhed, eks. er birkepollen på et overdrevent højt niveau for tiden.
tilføjet af

Kan sagtens være..!!

Ved sol-eksem har jeg aldrig oplevet direkte blæner ved mine to yngste, som altid har lidt af sol-eksem.
Og det tyder meget på at det er det din datter reagerer på nu, den pludselige brændend varme sol.
Du skal imorgen tage på apoteket og få en sol-creme med så høj faktor som muligt så den kan holde de timer hun er ude i.

Min mellemste har i år slået så kraftigt ud, at hun måtte forbi læge der ordinerede en salve mod denne eksem og det forsvandt på få dage.
Hun er 19 år og var meget generet af det, da det samtidigt jo ikke så godt ud, hendes arme lignede noget der var løgn.
Måske i også skulle kontakte læge hvis hun klør meget, men mere også for lindringen skyld, da det er rimeligt ubehageligt og man kan ved gud klø sig selv helt "ud af sit gode skind" ;o) Det ville jeg gøre hvis hun ikke er så gammel...
Jeg vil mene at der ved en pollen-allergi reaktion også ville være en snottethed, altså næsen render og der nyses og evt. øjne der løber i vand...

Mvh.
/Mummi
tilføjet af

Varmeeksem

Det kan evt også være varmeeksem. Der kommer ikke bylder eller vabler eler hvad det nu hedder altsammen ;0) Men som mummi siger så prøv at gå til din læge med det, så I kan finde noget at smøre det med
tilføjet af

Soleksem ????

Det kan sagtens være soleksem. Normalt holder det op med at klø efter nogle dage. Dog er det ikke altid, at soleksem har symptomer i form af blæner/blærer. Men det kan også være en allergi, eller måske en bjørneklo, som også giver udslet. Der er desværre mange muligheder. Hvis jeg var dig, ville jeg tage dit barn til lægen, så I kan få stillet en diagnose. Dog er det nok mest sandsynligt, at det er soleksem.
tilføjet af

Soleksem ????

Ja, smut dog til lægen med dit barn 🙂 Det kan være soleksem, men der er så mange andre muligheder. Hun kan ikke få en korrekt behandling, før årsagen til din datters udslæt er diagnosticeret. Ja, man kan have soleksem uden at få blærer. Læs evt. om symptomerne forbundet med soleksem her. Heldigvis går kløen væk efter nogle efter et par dage, når man har soleksem. Kløen kan godt være ret slem.
tilføjet af

Soleksem ????

Her kan man læse lidt mere information om soleksem http://navlen.dk/soleksem/
tilføjet af

Soleksem ????

Det får man når man har siddet for meget her på Sol, og set alt det pladder som rød stue lukker ud. 😃 så jeg vil nok snart takke af, inden jeg får udslaet. 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.