6tilføjet af

Chauffør. Det er DIT ansvar.

Det er uhyggelige ulykker der sker . Man tænker jo på dem det går ud over. Bliver chaufføreren behandlet på en rimelig måde❓Er chaufføren presset på den ene eller anden måde❓ Man siger - det er chaufførens ansvar det hele. Chaufføren er bange for at udtale sig , da han / hun nemt kan miste sit arbejde. Der skal jo tjenes mange penge , her er der vist nogen problemer. Det er ikke KUN chaufførens ansvar..... Jeg fik mit kørekort for en del år siden. Det er DIT ansvar det hele. Jeg snakkede med en gammel chauffør om , hvordan man bør køre lastbil. Han mente så ikke jeg var en chauffør , men en ratholder . Det er chaufførens ansvar , han tør ikke at brokke sig , så er det nemt at få en fyreseddel. Her er der et stort problem.
tilføjet af

Tolkning....

Du skriver mange gode indlæg, men de er lidt rodet, så jeg har lidt svært ved at finde din holdning i det....
tilføjet af

Hvorfor er du så imod

Svar til Åbenråmanden,
Så forstår jeg bare ikke, hvordan du kan være så meget imod fagforeninger. Har SID ikke arbejdet for at skabe bedre forhold for sine Chaførre, og hvis fagbevægelsen havde mere magt, havde Chaførrene jo også bedre forhold at køre under.
Mvh.
tilføjet af

"hvem er den ansvarlige i kørslen"

kære aaaaaaabenråmand!..
den ansvarlige er jo chaufføren:hvis man kan fremlægge sin turist kørsel for tuorriister må man osse være den ansvarlige for de folk man har med i busen!.jeg så osse den frygtelige ulykke i flimmeren,det var så grusomt som noget kunne være.jeg plejer lige at tilføje til alle læsere på solen,at der er smålige problemmer med min ordblind.der kan være lidt med min stavning.men håber at du alligevel forstår mig i debatten?
det er totalt korekt, de er alle presset i deres arbejdstider - det er sgu synd for dem!.det er derfor de måske falder hen når de skal køre så langt med så mange mennesker.
-man skal bare stå frem med sinne udtaelser ,og skide på dem totalt!-man kan vil finde et andet chauffør job!.
go´sommer fr.miss solskin:-)
tilføjet af

Claes.

Jeg har ikke noget imod fagforeninger , er medstifter af Danmarks frie fagforening i Ålborg. Jeg har noget imod LOs tilhørsforhold til socialdemokratiet m.m. Det politiske må være en privat sag. Jeg mener det bedste er , at man er medlem af en fagforening. Og så bestemmer man selv hvadfor en fagforening man vil være medlem af , det står faktisk i grundloven og menneskerettigheds artikel 20 stk. 2
tilføjet af

Hej miss.

At du er ordblind , mener jeg ikke er en forhindring for at skrive noget , jeg kan nemt læse det du skriver om. Det er chaufførens ansvar det hele , han er sommetider presset tidsmæssigt og på anden måde. Du mener , at man bare skal stå frem og udtale sig , når noget er galt.Det er der altså mange som ikke tør, af bare angst for at få fyresedlen. Jeg tror ikke på , at man BARE får et andet job som chauffør. Jeg vil æde min gamle hat på , at de arbejder med en sortlistning af " besværlige chauffører". Det er set før indenfor andre erhverv. V.h. aabenraamand.
tilføjet af

Hvorfor kan du skrive normalt nu?!

Rene sætninger, ingen stavefejl og ingen roderi i teksten?!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.