13tilføjet af

Brystreduktion

Jeg overvejer at få en brystreduktion, men er lidt i tvivl om det virkelig er noget for mig. Jeg kunne godt tænke mig at vide om der er andre muligheder end en operation?
tilføjet af

Vægt tab

Hvis det er muligt. Jeg ved ikke om fedtsugning kan lade sig gøre....
Ellers er en operation den bedste løsning.
tilføjet af

hvorfor dog det

vær dog glad for dig selv, mange ligner pandekager og det er ikke så blødt. uf uf uff
tilføjet af

Alt er relativt

Hej stygge
Jeg tror det er lidt for nemt at se det på den måde, også selvom den er berettiget. Ved vi hvorfor Scarlett ønsker en reduktion? En størrelse F kan give varige rygskader når du tænker på at slæbe rundt på 2x3-4 kilo?
Mon ikke at Scarlett har sine grunde til at ønske denne reduktion? Jeg kunne dog godt ønske mig fra hende at hun begrunder dette ønske. Det gør det lidt nemmere for os at forholde os til det.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Lad være med at......

....overveje det. Brystreduktion er en FORBRYDELSE hvis der ikke er tungtvejende (meget apros pos) medicinske grunde.
Mange af os elsker dem og synes IKKE at de kan blive for store :-)
tilføjet af

gør det

Nu ved jeg ikke hvor slemt det, men hvis du har det sådan, så synes jeg du skulle gøre det. Jeg har selv overvejet det i lang tid, men det er den mest omfattende og risikofyldt plastikoperation, så det skal overvejes.
Og det kan godt være nogle synes store bryster er pæne, men det er de sgu ikke efter nogle år, med den tyngde der er i dem. Mine grunde er både fysiske og psykiske.
tilføjet af

Nej, men

- der heller ikke dig der skal bære rundt på dem.
Og tænk hvor generende og ubehageligt det er for mange kvinder, når mænd som dig glor uhæmmet på deres bryster i stedet for at se kvinderne i øjnene!
tilføjet af

Nu kan man faktisk

godt være patte-narkoman og opføre sig ordentligt på samme tid. De to ting udelukker ikke hinanden, men det er typisk at man på forhånd får skudt det i skoene.
tilføjet af

PS.....

Eller for tunge ;-)
tilføjet af

Kan ikke se...

det ordentlige i kun at tænke på sine egne behov for at kigge på store patter fremfor kvindens problemer.
tilføjet af

Nej det kan du sikkert ikke..........

........men det var ligesom heller ikke det situationen drejede sig om. Pas på du ikke kvæles i den lilla ble.
tilføjet af

Også Mig

Hey jeg er en 17 årig pige og jeg skal have udført en brystreduktion, her til sommer. jeg ved ikke selv hvad jeg bruger mere, for er vidst uden for skala😖men spurgte engang en i en forretning og hun sagde 60K. hvilket ikke føres I dk. jeg kan godt forstå du overvejer muligheden. I mit tilfælde er det ekstremt. men forstår særdeles godt dit problem.
der er ikke nogen andre muligheder end operation. hvis der var havde jeg benyttet mig af dem.!! :D
Mette
tilføjet af

til mette moi

hej mette
jeg står nemlig til en operation overmorgen. jeg vil høre dig nærmere omkring, hvordan du havde det efter operationen? og gjorde det meget ondt, at du næsten ikke kunne gøre noget som helst?
tilføjet af

Brystreduktion

For at kunne svare på dit spørgsmål vil det være hensigtsmæssigt at kende din vægt samt BH-størrelse. Det er klart, at hvis dine bryster i forhold til din vægt, så kan du få rygproblemer osv. I så fald betaler det offentlige din brystreduktion. Så vidt jeg kan læse på http://www.sundhedslex.dk/brystreduktion.htm sker en brystreduktion under fuld narkose. En sådan brystreduktion varer normalt 2-4 timer alt efter patienten og hvor meget brystet kan reduceres. Men der findes alternativer til en brystreduktion. Man kan få specielle BH'er, der giver bedre velvære. Tal eventuelt med din læge.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.