5tilføjet af

Singel

Hejsa
Jeg er en singel kvinde på 36 år.
Er jeg den eneste, der er træt af, hver gang der er tilbud på husholdningsprodukter/madvarer skal man købe ind til en husholdning på 4, eller leve af det sammen i tre dage i træk. Eller hvis man skulle få lyst til en flæskesteg, når det er på tilbud, skal man spise det i en uge i træk????
Med venlig hilsen
Mille
tilføjet af

har du overvejet

at invitere et par venner eller bruge en fryser?
tilføjet af

*g* du har det hårdt :-)

Altså altså, så svært behøver det altså heller ikke at være. Med lidt snilde kan man faktisk godt få det ned på at fordele en ret over 2 dage og så i enten køle- eller fryseskabet med det, så kan du vente med andet måltid til ligefra dagen efter til året efter, stort set :-)
Flæskesteg....uhmm...surt jeg lige har sat kinarullerne i ovnen :-)
tilføjet af

Har en fryser

Ja tak, jeg har en fryser, men ikke en stor kummefryser. Jeg kunne godt tænke mig, at kunne forkæle mig selv med en god middag uden, at skulle invitere gæster.
tilføjet af

En flæskesteg

kan altså "forvandles" til mange ting, koteletter(Kan fyldes med oceaner af ting), skinketern(Steges blandes med kokosmælk grønsager og ananas), småkød(På spyd med lidt svampe og grønt og i ovnen), fars(Røres med æg revet gulerod og grønne peber steges som frikadeller) og resten af flæskestegen skære du op og fylder med persille steger den normlat og har alletiders steg også som pålæg så det er nok ikke så slemt alligevel og du kunne jo evt tale med naboen om at dele om de stor tilbud
tilføjet af

Har du overvejet...

...at dele tilbudene med en veninde....? På den måde kan I begge to eller tre få det meste ud af tilbudet. :o)

Kajsa
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.