9tilføjet af

Kvinder og sas-liga fodbold?

Hej allesammen,
Jeg har fået stillet en opgave i skolen hvor vi gerne vil finde ud af hvor mange kvinder der egentlig ser sas-liga fodbold?
Hvis i ser det, hvilket hold står i så med❓Og ser i det på stadion eller sidder i der hjemme foran fjernsynet❓
Hvis nej, så behøver du egentlig ikke at svare, da vi kun skal bruge kvinder der ser fodbold 😃
Tusind tak 🙂
tilføjet af

Ja, selvfølgelig

Jeg ser skam sas-liga fodbold. Jeg holder med FCK, og ser både kampe i tv og på stadion, både ude og hjemmekampe. Jeg håber at det kan hjælpe dig lidt.
tilføjet af

ja helt klart

ser jeg fodbold og mit hold er aab ser alle kampe både på stadion og hjemme foran tv´et og vil gerne aflyse en aftale bare for at se kampen mit hjerte banker for aab🙂
tilføjet af

Ja da...

Det er ikke forbeholdt mændene... Jeg ser både SAS bold i tv og på stadion, men da jeg Brøndby fan og altid har været det og desværre er flyttet til Jylland bliver det ikke så tit på stadion. Men mens jeg boede i Kbh, var jeg ofte på stadion endda med en kvindelig med-fan som oftest. Har i øvrigt lige købt Pokalfinale billetter idag, vi blir 3 KVINDER og 2 mænd. 😉
tilføjet af

Efb

jeg er stort efb fan. jeg bor desværre i kbh så må nøjes med at se de fleste kampe hjemme eller på sportsbar, men de spiller da heldigvis også her ovre end gang imellm:-) f.eks. 1 maj...uhh det bliver så spændene ..men Esbjerg vinder selvfølgelig:-)!!!
tilføjet af

BIF

Jeg følger også stort med... dog ser jeg kun Brøndby's kampe, og det foregår altid på stadion, medmindre de spiller i jylland, så bliver det oftere på tv.
Har også lige skaffet billetter til Finalekampen... 1½ time i kø foran shoppen i morges...
Vi bliver 3 kvinder og 8 mænd og to børn (drenge)
Syntes man ser utrolig mange kvinder på stadion... selvom størstedelen af de unge piger ligner nogen der er der for at gøre sig bemærket fremfor at se kampen.
tilføjet af

Selvfølgelig

Selvfølgelig ser jeg fodbold.. Både på stadion og i tv.
Helst på stadion, men tiden har ikke rigtig været til det i år..
Mit hold er FCK, som jeg har været fan af de sidste 7 år.. Jeg er 19 nu..
[l]
tilføjet af

Ja da

Ser altid fodbold i weekenden.. Og igår og idag.. ser det meste fra sofaen... Der er lidt for langt til Brøndby stadion fra midtjylland af.. Men var da inde og se pokalsemifinalen herovre. Kender flere kvindelige fodboldfans.. Så det er bestemt noget tøserne ser..
tilføjet af

SAS Liga? Meh

Jeg er en mand som elsker fodbold og jeg hader SAS Liga, kan ikke se spændingen nogen som helst stedere.
Spansk og italiensk fodbold, ja tak.
tilføjet af

Fodbold, det er det bedste

Ja jeg ser fodbold, og går meget op i det.
Jeg ser det i fjerneren, men der er dog også kampe jeg ser på stadionen, men det er altid sjovere at se det på en stadion end i tv. Mit ynglings-hold er Aab.
Kvinder kan jo sagtens se det😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.