4tilføjet af

BRIAN MIKKELSEN´´s PENSION

At det jo ikke er alle som er blevet så godt gift,at alderdommen er sikret,men det visser i grund og bund bare at det ikke er en ROBIN HOOD vi har med at gøre,men en simpel snæversynet personlighed der ikke tænker på samfundets bedste. SÅ PAS PÅ DER UDE,ellers bliver det hele en bruger betalings forretning hvor du oven i hatten for lov at betale din skat ved siden af. venligst perhansen
tilføjet af

Rokaden

Brian, er gift med en noget ældre kvinde som arvede rigtig mange mill. så han har sit på det tørre.
Derfor syntes han at vi skal ned i løn, mindstelønnen er for høj mener han.
Vi skal tænke os godt om ved næste valg, ellers blir det kun de rige der får mere.
tilføjet af

Ynkeligt ...

Hvor er I dog ynkelige at høre på. Ja, janteloven lever endnu i bedste velgående ... fy for fanden. Manden/familien er velhavende og det er da dejligt det er gået nogen mennesker godt her i livet (rent økonomisk) - men ligefrem at bruge det som argument for hans politiske synspunkter ... det er da for langt ude.
... så se hellere at komme ud og bestil noget - tag fat om jeres "problemer" i stedet for at gi' alle andre skylden for jeres egen ynkelighed!!!
tilføjet af

Harhargh Præcis!

Kunne ikke have sagt det bedre!
tilføjet af

Ikke begrundelse..

Så vidt jeg har forstået er der ikke blevet påstået, at det er på grund af hans nyerhvervede formue, at han ønsker at sætte minstelønnen ned, men derimod er dette udsagn blevet brugt til at insinuere, at Brian Mikkelsen sagtens kan sætte minstelønnen ned, da det ikke vil påvirke ham!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.