48tilføjet af

Panikken breder sig

Nu bruger rygerne de gamle og handicappede som en undskyldning for at den nye lov er uretfærdig.
Tænk en gang, ingen tager skade af at de er nødt til at holde op, alle kan klare det.
Det er godt at der kommer love der beskytter de ansatte.
tilføjet af

Spørgsmålet er jo

om det er værst at være deres omgivelser, mens de ryger eller om det bliver hurtigere dødbrngende når de holder op. *SS*
tilføjet af

Dødbringende

Ja rygerne er så panikslagne at de truer med døden over dem der må holde op. Ingen dør af at holde op med at ryge, men alle får et bedre liv.
tilføjet af

tjaeh

synd du ikke kan få din næse ind i alle private hjem!!!
tilføjet af

n.b.

Og jeg vil blæse de "ansatte" noget så grusomt....................
Efter min svigermor kom hjem fra hospitalet efter en blodprop, skal bleer, medicin og dagbog ligge til frit skue i hendes stue - det skal jo være nemt at komme til - det er jo deres "arbejdsplads".
Tænk sig: her gik jeg og troede, at det var hendes hjem!!!
tilføjet af

Jeg skal

sgu nok selv bestemme om jeg vil holde op med at ryge,det skal sådan en helgen som dig aldrig komme til at bestemme og hvis jeg går på værtshus vil jeg fandme også havde lov til at ryge der,jeg har spurgt på mange værtshuse om hvor manger af deres kunder der ryger og svaret er mellem 70 og 80% og hvis man spørger hvad de vil gøre når den rygelov træder i kraft på værtshuse er svaret at de sikkert vil laver værtshuset om til en privat klub med mellemskort hvor man gerne må ryge og som må vi håbe at de også kan udlukke sådan en hylker som dig
tilføjet af

Jeg har ikke

noget at gøre i private hjem, men plejepersonalet skal ikke hjælpe dem der ikke kan selv, til at ryge. Og plejepersonalet skal ikke hjælpe i rygerhjem, de skal holde sin næse væk fra rygerhjem.
tilføjet af

da hun åbenbart ikke kan klare sig og du ikke gider passe hende

så må hun flytte på et hjem eller finde sig i at lortet ligger fremme. Er du ikke tilfreds så må du jo selv få fingeren ud og passe hende.
tilføjet af

Det er

op til dig om du vil overtage plejen. Men mange tror at hjemmeplejen skal være personlige tjenere, de begynder somme tider at kommandere med dem som om det skulle være tyende.
Betaler du din skat med glæde? er du villig til at forhøje den til et niveau der giver alle plejesøgende den service de ønsker?
tilføjet af

Du skal

bestemme hvem du skal tilsvine med dit os?
tilføjet af

der var

vi godt nok heldige....
tilføjet af

jeg er helt

vild med røget laks og ål, og til sidst rygeost, men det er du måske også imod?
tilføjet af

Roodvad hvad vil

Du så gøre med alle de ligkister som forpester fodgænger liv med deres udstødninggasser, i myldertiden i København får du flere giftpartikler i dig end ved at sidde i rum med en ryger
tilføjet af

Hvorfor

ikke?
tilføjet af

Hvilken lov hmmm

Hvad er det da for en lov, den kender jeg heldigvis ikke. Jeg ryger, som det passer mig - også på arbejde.
Tænker du nogensinde på al den bil-os eller værre diesel, som du sniffer, når du går på gaden?
Tænk dig da lidt om, vi skal ingen lov have der, hvor jeg er, der må man gerne ryge, så vi ikke bliver syge.
tilføjet af

Nyt

udenomsmoment, Det er rigtig at når en ryger sidder i sin bil og gnider røgen ud af øjnene, med motoren igang, så oser han mere end en der bare kører efter trafikken.
tilføjet af

NU er du

Sku da for dum at høre på: det er videnskabeligt bevist at bilos koster flere mennesker livet end rygning, så jeg er da helt med på at forbyde biler i byer.
Hæv prisen på benzin til 100 kr pr liter og vægtyafgift til 10000 kr pr halve år, så kommer vi da af med biler.
Og når vi så er i gang kan vi se på de fede, for de koster det Danske samfund over 1 milliard om året, det burde da også være forbudt at være fed
tilføjet af

Helt normalt

at prøve på at dreje debatten over på biler. Ingen ville dø på din arbejdsplads når der kommer et rygeforbud, pr. 1. april 2007.
Loven er lavet fordi rygerne godt kan tåle at være foruden røg, men mange ikkerygere kan ikke tåle røgen.
tilføjet af

Du kan

da hjælpe Ritt med at indføre afgifter for at køre i byen.
tilføjet af

Hmm jeg har

Astma og kan ikke tåle parfume, så skal vi måske forbyde Parfume i offentlige rum, busser, toge. for hvorfor skal vi der ikke kan tåle dette udsættes for det
tilføjet af

P.S.

nu fik du et øjeblik lokket mig væk fra debatemnet.
Alle mennesker kan undvære tobaksrøg, men som et moderne samfund kan vi ikke undvære trafikmidler. Men det er helt i orden dersom du kan finde alternative løsninger.
tilføjet af

psykisk syge

Så må ikke-rygerne jo blive væk.
Jeg vil lige oplyse dig om, at jeg arbejde med psykisk syge mennesker, og hvis der er noget, de er glade for, så er det, at de må ryge, mens de fx. venter.
Tænk dig om, hvis det var dig, som havde det psykisk dårligt og kom ind under alle disse hersens forbud, tænk på dem som har det dårligt og måske det hjælper bare lidt, at de stadig må få deres smøg til en lille kaffetår.
tilføjet af

Godt

argument til forbud mod parfume, det ville være godt dersom vi kunne lugte af os selv, og ikke af parfume eller røg.
tilføjet af

Føj da

Ja føj da for pokker til stank.
Har bl.a. prøvet at stå i kø i et supermarked bagved en parfymestinkende person - går så gerne bagerst i en anden kø for at undgå stanken, bliver svimmel ved stank af parfyme og den slags stanke.
tilføjet af

Rigtig

at mange er psykisk syge fordi de ryger. Men de der er syge vil have ligeså meget gavn af medicin der indeholdt det samme stimulanser, og så ville de ikke skade andre end sig selv. Men de bliver brugt af alle andre som undskyldning for at bryde loven.
Arbejder du med psykisk syge, skulle du hellere finde løsning på de problemer der opstår, end at bruge dem som undskylning for at bryde den.
tilføjet af

slap da lidt af Rodvad

du går jo helt i selvsving. Kan du ikke nøjes med at være selvtilfreds og nyde du er så sund og så blande dig udenom alle andres gøren og laden.
Der er lidt rigeligt kæphest over det her, og efterhånden er det svært at se formålet med den type indlæg. Det kan jo dårligt være for oplysningens skyld.
tilføjet af

Du ved ikke

Du ved jo slet ikke, hvad du snakker om.
Mange bliver glade for, hvis vi sammen kan få en hyggesmøg over en god snak.
Du er ikke rigtig klog.
tilføjet af

Jeg ved ikke

hvad den anden annonym er, men al slags hyggesnak kan foregå uden smøger, rygerne skal bare holde op med al sen piberi, de er ikke pattebørn der skal af med narresutten.
tilføjet af

livskvalitet hedder det for nogen

Nu er jeg jo en af dem, der både kan ryge og lade være, så det sker jeg ryger og det sker altid, når jeg besøger min gamle faster.
Hun er nu godt nok ikke blevet psykisk syg af at ryge, hvilket jeg kan se også er rodvads påstand man kan blive, derimod er det den optimale hygge for hende at vi ryger sammen. *SS*
Hun startede med at ryge som 55-årig og ryger kun cerutter. Og det er SÅ hyggeligt.
tilføjet af

Det tror jeg da ikke du kommer til at bestemme

hvad andre skal synes, der er hyggeligt.
Jeg synes du er lidt rigeligt langt inde over andres grænser.
Du efterlader det indtryk at det ikke er røg, men rygere der irriterer dig og dem kommer du nok til at finde dig i.
tilføjet af

Rygerne

bruger både syge og ældre som et skjold for sine egne "behov".
Ingen, absolut ingen tager skade af forbudet. At tilbagevisning af alle de dårlige undskyldninger er ikke "kæphest" eller at komme i "selvsving".
tilføjet af

Se, nu

er det rygerne der er oftere, hvor mange år har ikkerygere været oftere, måtte finde sig i alle de hensynsløse, kalder sig hensynsfulde, rygere generet ikkerygere?
Jeg har hyggesnakket med både rygere og ikke rygere, og hyggen kan være bedre hos ikkerygere, fordi de ikke er så stressede.
tilføjet af

Jeg ville nægte

at arbejde i tobaksrøg. Så må de skide rygere sgu gå udenfor og dyrke deres dårlige vaner. Kanon lov!
tilføjet af

tjah

Jeg mener folk må finde sig i visse ting når de ikke selv gider passe sin familie. Dem der passer andres familiermedlemmer er jo også mennesker. Mennesker der gerne gider arbejde med andre folks uønskede familiemedlemmer. De bør behandles med respekt. De bør ikke være tvunget til at acceptere passiv røg. De bør ej hellre skulle bruge kostbar tid til at lede et hus igennem for at finde de nødvendige hjælpemidler. De har trods alt nok rigtigt mange hjem at holde styr på. Måske det ville hjælpe hvis man gav folk i den branche en ordentlig løn og ansatte nogen flere af dem. Jeg skal med glæde betale mere i skat, men det har jo ingen betydning så længe vi har en regering der hellere vil have skattelettelser til dem selv end bruge penge på de svage.
tilføjet af

Børn og tobak

Rygning under graviditeten skader muligvis barnet. Det vides ikke, men tvivlen burde i den grad komme barnet til gode. Hvad der imidlertid vides er at børn af rygere gennemsnitligt vejer mindre og er mere syge end børn af ikke rygere. Bare dette skriger til himlen på at de egoistiske rygere IKKE skal ryge mens de er gravide.
Desuden er børn af rygere hyppigere ramt af alvorlige kroniske luftvejslidelser som astma og kronisk bronkitisk. Igen noget der skriger til himlen om at kvitte de forpulede smøger! Ikke blot kan børnene dø af disse (unødvendige) lidelser, de får også en stærkt forringet livskvalitet.
Jeg vil ikke gå så langt som til at mene at børn af tobaksmisbrugere bør tvangsfjernes. Jeg vil gå endnu længere. Jeg vil derhen hvor tobak forbydes totalt. Man skulle ikke engang have lov at dyrke tobak i sin have. Fuldstændig som det er med hamp.
tilføjet af

Fint nok, men

jeg hygger mig ikke ved at sidde i tobaksrøg.
Det lugter dårligt og river i min næse og mine øjne.
Ryger jeg selv bliver jeg svimmel og får kvalme.
Mega-hyggeligt.
tilføjet af

Nu er du for pjattet.

Roger over and out.
tilføjet af

Kan du ikke tåle det må du jo undvære

det samme gælder for dem der ikke har råd, men det ændre da ikke på at hverken du eller rodvad kommer til at bestemme, hvad f.eks min gamle faster synes er hyggeligt og sær om hun MÅ hygge sig med at ryge.
I er slet ikke i risiko for at blive indblandet i vores eftermiddagsarrangement.
tilføjet af

Bliver du stimuleret af dieselos?

Nej det gør du ikke og det er fordi det er en helt anden koncentration end den du indhalerer af tobaksrøg.
Var der lige så meget røg på gaden som på et stinkende tilrøget kontor ville myndighederne være i alarmberedskab.
tilføjet af

Har du røget eller...

har dine forældre røget?
Fordi der har du så nok forklaringen på din sygdom. En sygdom der iøvrigt gør at tobaksrøg er noget af det sidste i verden du bør udsætte dig selv for.
tilføjet af

I to

må godt "hygge" jer med en smøge når du er færdig med at pleje hende. Ingen skal arbejde der.
tilføjet af

er det nu

ikke synd for de fattige tobaksbønder i 3. lande, at de skal dø af sult, bare fordi vi vil leve lidt længere.
Er der nogen af de frelste ikke rygere der har tænkt at donere de penge de sparer, til de sultende tobaksbønder?
Er det ikke de frelste der klager over manglende hjemmehjælp, men ok, de frelste vil måske hellere drikke sig ihjel, for kom ikke og påstå at der findes så mange mennesker der hverken ryger eller drikker, og hvis de påstår det, vil jeg i hvert fald ikke stole på dem.
tilføjet af

To-baksbønder?

Det er ikke mange basører de får for arbejdet, det er mellemhandlere og grossisterne der skårer kassen.
Bønderne i 3, landene kan leve af at avle mad.
tilføjet af

hvad er

det lige for noget mad man dyrker i tobaksplantagerne?
Du har da vist røget for meget af det?
tilføjet af

Hvad der er bedst

for folket i 3. verden at avle, skal hverken du eller jeg gøre os kloge på. Men et forsigtig bud kunne være majs (dersom de får lov).
tilføjet af

Kan man ikke

Den nye rygelov åbner ikke mulighed for, at omdanne værtshuse til private klubber.
Rygeforbuddet gælder alle udskænkningssteder på over 40 kvm, uanset hvor meget der så er tale om en privat klub.
tilføjet af

hop

i havet!!! Jeg hjælper hende så godt jeg kan -men har altså både familie og job - men du vil måske betale min løn???
Udover det bruge de IKKE den tid de skal hos hende!!! Hvad tror du dagbogen er til?? Nemlig der står blandt andet HVAD de skal gøre og hvor lang tid de har til det! Gæt igen om de gør det!!!
3 ud af 4 er nogle dovne møgsvin - for at sige den som det er!! Så vil jeg blæse på hvad de får i løn - størstedelen af dem er ikke det halve af lønnen værd!!
tilføjet af

Nikotinen forhindre medicinen

i at have den tilsigtede virkning.
Det er ganske vanskeligt at medicinere en ryger korrekt med antipsykotisk medicin. Hvis du arbejder med psykisk syge, på anden vis end gøre deres gulve rene, burde du vide dette.
Rygning for psykisk syge er selvmediciner, og intet andet. Men desværre langt fra så effektiv som den medicin som de får tilskrevet af lægerne. Havde nikotinen haft en positiv effekt, så havde det jo været umådeligt let at udskrive nikotin istedet for serotonin.
tilføjet af

Fordi

det er fordi nogle rygerhungrende bliver roligere når de får sin smøge. Det forbinder mange med at der skulle være beroligende stoffer i nikotin, men der er at vende det hele på hovedet. Mange er derude netop fordi de er rygere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.