16tilføjet af

Bendt Bendtsen skal betale skat af gaver

Gaverne er beregnet til 27.000 kr. Men 31 jagtture og lån af campingbil, samt diverse andre smørerier beløber sig til langt mere.
Er skattevæsnet i Danmark også korrupt ?
Nå men ane i kærret, der sidder med sin sultepension har nu udsigt til en rolator for de penge, men hun har brug for en hadicapscooter, det får hun ikke.
tilføjet af

han burde

betale 1.000.000 i bøde. og så skulle hans hus og bil på tvangsauktion, men det sker næppe, han har jo alle logebrødrene til at værne om værdierne. og skulle det endelig ske, ville han jo bare blive tildelt en direktørpost et eller andet sted, (selvom idioten ikke har en fløjtende fis forstand på dette fag,) for at kunne tjene det tabte ind igen, det skal brødrene nok sørge for.
Godt gået bendt betjent!! fyn a fin.!!
tilføjet af

Ja fyn er fin

Befolkningen er til grin!
tilføjet af

kommunen/staten har altid undret mig.

skylder de dig penge, så skal du selv oplyse demom det og kæmpe for at få dine penge, som føst kommer med årsopgørelsen.
men skylder du dem bare én sølle krone, så skal du bare se løjer, så er der bål og brand, trusler, hån, og renter, og krav om øjblikkelig tilbagebetaling, ja næsten inden du skylder dem pengene..
det er symptomer på et sygt samfund.
tilføjet af

og de

kan godt finde ud arf at stjæle alle vores penge via skat, moms, og afgifter..
men står du med håret i postkassen en dag fordi noget er gået skævt i dit liv,. så skal du kæmpe for at få et par håndører..
tilføjet af

Du er dum

hvis du kunne læse så er det beløbet for fri bil, han skal betale skat af, og ikke noget andet.
Ane i kæret må så "nøjes" med at få lidt motion.
tilføjet af

ja man tar' sig til hovedet

men det blir næppe bedere nu hvor vi får løkke at mærke, I realiteten er han værre end fogh og bendtsen tilsammen, men det har dansken ikke forstået endnu, det er så rystende at der er blevet så mange forræddere her til lands. . rystende.
tilføjet af

utroligt der ikke

er censur på imbecile indlæg for det er da belastende at spilde tiden på?? Ja den gamle dame trænger til motion trods hun har slidt og slæbt hele livet og skal næsten ned på sine gamle knæ og krænge hele sin fortid ud for en uforskammet kommune som er sat under økonomisk pres af lømlerne fra VKO, alt imens fogh flyver i privat jet, bendtsen fusker så det driver og Løkke drikker sig stiv for skattepenge. . Hvem er det der er de dummeste?? Det er fanme da de hyklere der sætter deres kryds på disse svindlere. .
tilføjet af

ALLE politikere er nogle forrædere

demokrati som vi kender det, er en illusion, nyd livet som det er nu, for det blir ikke bedre.
men stem du bare SF eller hvad du nu vil, (det jo et "frit" land vi lever i,) og håb på at tingene bliver bedre,
men kan lige så godt sige det på forhånd, det gør de ikke,. og misforstå mig nu ikke,. holder ikke med nogle af partierne inde i narreteatret, de arbejder sammen bag tæppet lige så snart der ikke er en kameralinse i oppe i hovedet på dem,.
og mange gange selvom der er journalister der overværer deres "konspirationer" ja så fårde mundkurv på af de journalistiske redaktører, som mange gange er bilderbergere..
tilføjet af

Kommunerne følger reglerne

lavet af VKO, da der kun har været et spinkelt flertal for love lavet siden 2001.
Blame the regime.
tilføjet af

du har delvist ret.

men tror du selv det bliver bedre med en rød regering,? alle politikere er ens, de arbejder sammen bag tæppet når kameralinserne ikke skinner dem i øjnene,.
alle partier er skabt af frimurere (undersæg det selv) og det er de med det formål at uanset hvad du stemmer, så stemmer du på dem. der er ingen vej udenom,.
men det finder du nok ud af om 20 års tid med skiftende regeringer,. at tingene bare ikke bliver bedre. kun værre..
kan du huske hvor meget folk brokkede sig over Soc. Dem da de havde "magten.? og hør nu de samme mennesker brokke sig over vko.. til grin..
tilføjet af

Nu har jeg været politisk stabil

i mere en 30 år og ved hvem der repræsenterer mig på tinge.Mit 1. valg var EF i 1972.
Der lovede man billig rødvin , hvis vi kom ind i EF. Det kan vi se på mange danskere, at de har benyttet sig af, med rødbrunt over læbelinien, det er garvesyren, der har sat sig.
Det er især borgere der er lidt ældre end mig . Dem i tresserne.
Du må ikke sige, at alle politikere er ens , det virker noget fanatisk,men det er vælgernes ansvar, at gennemskue, hvad de står for , ikke deres floskler og pæne slips.
tilføjet af

ef er et godt eksempel

det startede så fint med EF.. som du jo nok også selv ved, står det for Europæiske Fællesskab,. hvad er det lige det hedder nu.? UNION!! - uden vores samtykke, der er en verden til forskel. det minder mere og mere om et massediktatur.
og nu begynder de at lave traktater, (forfatninger i svøb) uden vores samtykke.??
og hør bare alle de såkaldte "røde partier" - NU ER DE FLESTE OGSÅ PLUDSELIG FORTALERE FOR EU.. hvad fanden sker der.??
prøv at læs dette, tager fem min, hvis du læser med normal hastighed:
http://www.greycell.dk/illuminati.html
tilføjet af

og alle os der her

siddet og advaret mod globalisering, og sagt der ville komme en ny hæslig verdensorden,..
i starten var man sindssyg hvis man overhovedet nævnte "new world order" - nu snakker alle de store politikere om det.. her er et link til GB's tale på G20 mødet sidste uge..
http://www.youtube.com/watch?v=QGgu0zIWFDE
verden bliver ét stort land styret af nogle få fascistiske psykopater.. og det er inden næste årti er omme.
tilføjet af

Finmotorrikken

Det er så sandt som det er sagt. Det er jo også sådan, at når man peger finger af nogen, så peger de tre fingre imod en selv. Visse uheldige slagtere undtaget, de må nøjes med 1-2 :)
Vh *TT*
tilføjet af

Nej

nhedslisten er ikke for EU
tilføjet af

læs dog hvad jeg skriver

og ikke hvad du gerne vil have der står, jeg skrev: NU ER DE (((((FLESTE))))) OGSÅ PLUDSELIG FORTALERE FOR EU.
ved godt at enhedslisten ikke går ind for eu, men vent og se, hvis du nogensinden kommer i nærheden af en ministerpost, så ændrer de lige pludselig meninger allesammen.. lige som SF, radikale, Df.. osv,. df spiller eu-modstandere,. men hvad med camre.?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.