3tilføjet af

bange for sygdomme. og søvløse nætter

Hej, jeg er pige og er i mindten af de 16 år..
jeg har en dejlig kæreste, som jeg har haft igennem længere tid..
nu har jeg det her lille problem.. her i sommer ferien, var jeg i udlandet, hvor jeg en aften var MEGET fuld, og ikke kan huske noget, ud over at jeg blev "brugt".. jeg har kun fortalt det til min mor, og en trofast veninde.. Jeg lider ikke under det, da jeg egentlig er ret så ligeglad, da jeg hverken kan huske det, eller var spetielt bange...
Jeg havde kendt personen der gjorde det imod mig.. jeg havde sagt nej, men det blev ikke sådan.. Min mor har hjulpet mig, men i det land kan man ikke rigtig mælde det, da jeg ikke har råbt på hjælp (da jeg ikke har kunnet) og det bare påstand mod påstand, trods han ikke brugt kondom.. Men jeg turde ikke sige det før 1 uge efter.. så melde kan jeg ikke...
nu er jeg så her i danmark igen, sammen med min kæreste, som ikk ved noget, og nej det skal han heller ikke, da jeg er bange for at han vil gå fra mig.. og nej jeg skal ikke snakke med ham om det.. det er jeg blevet kraftigt frarådet både af min veninde og mor.. hvis jeg vil beholde ham..
Men mit problem er det, at jeg er bange for at jeg har fået en eller anden sygdom, ikke så meget hiv, men mere glamydia.. Jeg er ikke bange for at jeg har fået det, men mere om jeg har smittet min kæreste!! da kondomet har sprunget 2 gange..! jeg skal testes her om nogle dage, så jeg håber det går godt.. men jeg kan ikke sove om natten, da jeg ikke kan tænke på andet end hvis jeg nu har smittet ham..
Jeg har altid været hen af en hypokonder, så det piner mig ret meget...!
Jeg har på e måde fået det lagt på banen, det med sygdomme over for min kæreste.. og han sagde hvis jeg havde smittet ham, ville han ikke blive sur på mig.. men mere sur over situationen..!
Nogen råd her? hvad skal jeg gøre? jeg kan ikke sove, og mit hoved gør ondt..!
vær' søde at hjælp mig.. på forhånd tak..!
hilsen marie!
tilføjet af

ærlighed varer længst

du kommer længst med ærlighed.
hvis din kæreste ikke er stærk nok til at trøste dig, når du er blevet voldtaget, så er han da ikke værd at have som kæreste.
tilføjet af

Hvad nu hvis din voldtægtsmand

mener, at du gjorde de frivilligt og praler med det, så din kæreste hører det?
Hvilke konklusioner tror du, han drager, når du ikke straks har sagt noget? Han kunne tænke, at du ville skjule, at du gjorde det frivilligt.
tilføjet af

tale er sølv tavshed er guld

Kære Marie
jeg er faktisk ret ked af at jeg gentagende gange bliver konfronteret med at mit køn ikke forstår simple ord som ja og nej.
Ud fra dit indlæg kan jeg ikke bedømme om din kæreste nogensinde vil kunne få det at vide.
Hvis han kan få det at vide, bør du være den der fortæller ham det, ellers vil jeg mene at du bør fortælle ham det, hvis du har en sygdom.
Det vil dog virke påfaldende, at du har fået en sygdom og bagefter fortæller ham, at du er blevet voldtaget.
Du vil kunne få 2 forskellige reaktioner fra din kæreste, den ene hvor han trøster dig og den anden hvor han betragter dig som have været ham utro, selvom du ikke selv har være skyld i det der skete.
hvis han vælger den sidste del, er han ikke værd at have som kæreste, men han kan jo fortælle det til hans venner at du er blevet misbrugt/har bedraget ham ( hans version hvis han opfatter det på den måde ).
Ligemeget hvad du vælger så tænk på hvad du har det bedst med, det er ikke altid sandheden er det bedste.
Har det derimod sat nogle spor hos dig, så er der ingen tvivl hos mig, så SKAL han have det at vide, så han kan tage hensyn til dig.
Håber du kan bruge mit svar til noget.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.