2tilføjet af

Hvorfor sker de fleste ulykker i hjemmet?

Folk siger altid at de fleste ulykker sker i hjemmet. Men var det så ikke en god ide at fortælle hvad det er for ulykker, og hvordan vi kan undgå dem?
Skal vi have badehådtag og gummiemåtter i alle hjem, eller skal vi løbe risikoen?
Kan man spare penge ved at have de ting, og opgive sin forsikring mod ulykker?
Jeg faldt en gang og slog hovedet mod toilettet, fordi jeg var fuld, men derfor skal jeg vel stadig have lov til at gå i byen en gang om ugen.
tilføjet af

Når Du er fuld

beder Du om at komme til skade 😃
Ulykker i hjemmet dækker hele registeret lige fra små stik, brandsår til overskårne lemmer, det hører vel under hændelige uheld, men er ikke smart når børn kommer til skade grundet at man ikke har visse ting og sager helt uden for deres rækkevidde.
De fleste skal skvatte en gang i badet før de køber en bademåtte, håndtag i badet er kun aktuelt hvis der et badekar eller en ældre person, men der sælges faktisk en del af dem.
Et stærkt stigende antal ulykker sker med alt det kraftige værktøj som jo kan købes billigt, nogen kaster sig ud i at bruge det uden at bare læse lidt om brugen samt heller ikke bruger det sikkerhedsudstyr som er påkrævet ved lov når værktøjet bruges erhvervsmæssigt.
tilføjet af

Man har vel et selvansvar

for sine egne handlinger, så hvis du engang om ugen går på værtshus drikker hjernen ud, og kommer fuld hjem, så du falder og slår hovedet ned mod toilettet, det er kun dit eget svar, og ingen kan forbyde dig at drikke så meget, at du mister balancen. Kun tåber frygter ikke for sit eget liv og foretbygger ikke ulykker. Så måske skal du ringe til din kommune, om du kan få dig en støttepædagog til at følge dig hjem fra værtshuset og sørge for at du kommer ordentlig hjem, holder dig på panden når du brækker dig i tønden og sørger for vand og hovedpinepiller med dine tømmermænd. Tænk på alt det du drikker, så mister du dine hjerneceller, og hvis du slår hovedet hårdt, så kan du få varig hjerneskade. Så pas godt på dig selv og ulykker i hjemmet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.