16tilføjet af

bange for at blive udsat for utroskab!

Jeg harværet sammen med min kæreste i snart et halvt år. Jeg elsker ham mere.. Han er så sød og opmærksom på mine behov! og respektere alt hvad jeg siger og gør!
Kort sagt vores forhold er næsten perfekt! Problemet er bare jeg har svært ved at stole på ham når han er til fest uden mig og han drikker sig rigtig fuld! fordi når han er stiv får han VIRKELIG meget lyst til sex og vil gøre alt får at få sex!!! så jeg er så bange for han skulle tage i mod tilbudet hvis det skulle komme. Jeg har sagt det til ham, men han blev rigtig ked af at jeg ikke stolede på ham.
Mit spørgsmål er hvordan kan jeg lære mig selv at stole på ham, han viser aldrig tegn for at der er andre som er noget for ham udover mig!!
jeg hader at se ha, ked af det så please hjælp mig!!
tilføjet af

slemmert

Har i børn sammen, nå lad det ligge.
Hvis det virkelig forholder sig som du skriver ville jeg hvis jeg var dig sætte hælen i jorden og fortælle ham at enten var det jeres liv sammen eller hans og kammeraternes/bajernes!!!
tilføjet af

uenig

Det svar er jeg ik helt enig med dig i, man skal ik bede filk om at vælge mellem venner og kæreste. En af de ting du kan gøre, er at snakke med ham om hvorfor du ik kan tage med ham og han tager med dig, selvfølgelig skal man ik være op og ned af hinanden hele tiden, men det hjælper.. jeg har selv prøvet at ha det sådan som du har det, jeg snakkede med min kæreste om det og blev enige om at gå til fester sammen og få nogle fælles venner, og tro mig det hjælper.. Håber at du/i finder ud af det sammen for det andet er ik sjovt..
held og lykke med det
tilføjet af

Ta det roligt

Det fremgår af dit indlæg at han endnu ikke har været dig utro og det er jo en god ting!
Hvorfor tager du sorgerne på forskud? Indtil videre har han det sidste halve år holdt sin sti ren.
Er det ikke anstrengende at fylde dit hoved med alle mulige og umulige tanker, som ikke har hold i virkeligheden? Du kan hverken gøre fra eller til hvis han vælger at være et fjols på en bytur med vennerne, men du kan gøre jeres hverdag lettere og hyggeligere ved ikke at lade "måske utroskab" fylde så meget.
Du skriver han vil gøre alt for at få sex når han bliver fuld. Er det dig han måske prikker lidt til? Måske du skulle spørge ham næste gang han skal i byen, om ikke han vil være sød at vække dig når han kommer hjem så I kan hygge? Kunne det være en løsning, at han nu ved hvad der venter ham hjemme istedet for ude? Ja, jeg ved godt at fulde mænd og tilhørende ånde ikke er lige spændende hvis man selv er ædru!!!, men værd at prøve?
Stort knus. Lad ikke "hvis nu" fylde dit liv
tilføjet af

Ta´ en dyb indånding

Der er ikke noget mere ødelæggende end Ubegrundet jalousi...det fylder meget og ødelægger alt.
Lad din kæreste gå i byen som han plejer, og vær glad når han kommer hjem..det er vigtigt at man ikke sidder lårene af hinanden.
Jeg kan godt forstå han bliver sur hvis du mistænker ham for noget han ikke har gjort..og det alene kan medføre at han gør det..så kan han tænke, ja ja, jeg får skyld for det alligevel, hvorfor så ikke gøre det..vis ham tillid og gi´hianden rum.
held og lykke med kærligheden og husk den skal passes som et lille blomsterbede.
tilføjet af

pas på, han ikke bliver træt af dig

Hvis du fortsætter med at være så jaloux, ender det med at han bliver træt af dig, og slår op, tro mig. Jeg har selv været i et forhold til en der ikke stolede på mig, og efter 3-4 måneder gad jeg ikke mere og slog op med ham. Så pas på med jalouxsien
tilføjet af

jalousi

jalousi er som før skrevet, noget der kan ødelægge et forhold fuldstændigt hvis det er ubegrundet. jeg har en kammerat hvis kæreste er begyndt på den smørre der, og han er rigtig godt træt af at høre på det, for han kunne aldrig drømme om at lave noget med en anden pige.
så opgiv den bekymring! hvis du ellers stoler på ham, så lad være med at tænke på det.
tilføjet af

mig

jeg kan godt forestille mig hvordan du har det, men at stole på hinanden er vejen til et godt forhold.. det ved alle. og hvis du ike har nogen grund til ikk at stole på ham(Som feks. hvis han har været utro før), bliver du nødt til at gøre det... for det er forfærdeligt for ham at rende rundt og vide at ens kæreste tror man er sammen med andre..... You have to trust him....!!
Du bliver nødt til at være stærk og skjule din usikkerhed....... og prøve at vise ham at du stoler på ham.. for du ved han kun vil have dig.....!! På den måde kommer du også til at holde mere af dig selv..... fordi du føler at du er ovenpå..... og har styr på dit liv... du gider sku ikke bruge hele livet på at tænke over det hele tiden! Hvia han er det hele værd er han ikk ytru.... men hvis han er utro.. skal han bare skride for altid.... håber ud forstår hvad jeg har skrevet.....
tilføjet af

Jalousi

Ja, jalousi er en rigtig grim størrelse... Det virker kvælende på kærligheden, og giver et par hakker i tilliden.
Men du er jalous, så det nytter ikke noget at sidde her og fortælle dig at jalousi er dumt ;o)
Hvis du KUN oplever jalousien stikke sit grimme ansigt frem når han drikker sig enormt fuld, så forklar ham hvordan du føler, og han vil forhåbentligt gå med til at drikke lidt mindre når du ikke er tilstede. I er jo i et forhold, så i bliver nødt til at indrette jer lidt efter hinanden (men lad for alt i verden vær med at lave hinanden om).

Selvfølgelig bliver han ked af at du ikke stoler på ham, han tolker det jo som du ikke har tillid til ham, men i virkeligheden handler det vel ikke om tillid, men om en dum følelse inde i dig selv.
Prøv nogle gange hvis du føler dig jalous at trække dig lidt væk fra følelsen, og se den lidt an. Har den ikke noget på sig virker den måske lidt latterlig, har den noget på sig, så må det tages op...
tilføjet af

Stang stiv ??

Jeg glemte da lige noget....hvor er risikoen for han er dig utro når han er STANG STIV..min erfarig siger mig, at det ikke er i den tilstand mænd gør frøkner til fruer...og hvor mange piger gider en stang stiv fyr..jeg tror ikke du skal bekymre dig..ej heller når han tager på druktur...
Ønsker du vil slappe af og få oparbejdet lidt selvtillid..
Knus
tilføjet af

Tag ham med ned under dynen...

Jeg forstår dig godt!!!! Og jalousi er ikke kun dit problem. Hvis din kæreste elsker dig, vil han hjælpe dig inden for rimelighedens grænser (og du lyder fuldstændig fornuftig og normal i hovedet - du elsker bare din kæreste og er derfor bange for at en anden skal løbe af med ham bag om din ryg!)
For mig er der to former for jalousi. Den form der handler om mindreværd i forhold til kæresten, hvor man helst vil styre og kontrollere, fordi man er bange for ikke at være god nok til kæresten som man elsker overalt på jorden. Den form skal man selv arbejde med, som også mange herinde skriver, for det er den der får din kæreste til at tage afstand fra dig.
Så er der den anden form, den der handler om at man elsker så højt at ens verden ville styrte i grus, hvis man pludselig mistede den elskede. Man er nået helt ind til det sårbare sted i én, hvor man ved at et svigt ville sætte ar for livet. Det er denne form jeg tror du mærker, netop fordi du beskriver dit kæresteforhold uden ønske om at besidde. Og i bund og grund er det jo en meget stor kærligheds-erklæring til din kæreste.. for jalousi er aldrig rart at indrømme. Faktisk vil jeg sige, at du afholder din kæreste fra at vide, hvor højt du elsker ham, hvis du ikke indvier ham i din jalousi.
En god ting for dig som "garanti" (den findes jo ikke rigtig, men der er intet her i livet der er sikkert) for at han ikke hopper på en tilfældig til en fest, er at tage ham med ned under dynen inden han skal afsted. Så er han så godt proppet med din kærlighed at han tager i byen for det det handler om - at drikke sig fuld med vennerne og have det sjovt! Alle "kigger sig da omkring" når de går i byen - men det betyder jo ikke man vil være utro. Og når han er glad for sex - og du er glad for ham, så er det da bare med at få fyldt hans batterier op inden han skal ud og føre sig frem. Så er risikoen for at han skal "lades op" ude i byen mindre... desuden ved han jo du ligger hjemme under dynen, og så kan han jo kun tænke på at komme hjem til sin varmblodige og villige kvinde, der også vil pleje ham når hans tømmermænd sætter ind dagen efter... :o)
Knus fra Tea
tilføjet af

tak

tak for dit gode svar.. jeg er glad for a du/I ville hjælpe mig! og det hele går meget bedre takket værd jeres gode råd.. sååå mange tak!!
tilføjet af

børn? nej

nej vi har ikk bærn sammen er kun 18 år og har da heller ikk bærn sammen med nogen man har været sammen med i 6 måneder det er nok lidt umuligt!!
han er ikk den tybe som bare lader mig være derhjemme og sidde og glo kan vil altid gerne have mig med nogen ´steder. det bare ikk altid a jeg kan eller har lyst.. så d har forstået det lidt forkert
tilføjet af

tak for dit svar

vi har lidt fælles venner, men de er ikk rigtig noget for mig. jeg kan godt tage i byen sammen med dem, men ikk nogen jeg gad a hænge ud sammen med...
tilføjet af

ve det godt

da jeg fik snakket med ham, fortalte han mig at han selv er jaloux hele tiden og mere når han er fuld.. og han stoler på mig siger han og jeg ved det passer når han siger det! jeg ved ikk hva jeg skal gøre jeg kan jo ikk ændre følelserne og såsan, men kan se hvor d vil hen.. tak for dit svar..
knus
tilføjet af

hmm tak skal d have

nej jeg kan godt se det nu, men når han er alene ude og stiv blir jeg alligevel urolig og det pisser mig af a jeg ikk bare kan tage det stille og roligt, jeg plejer aldrig a være den tybe der bliver jaloux, men med ham er det anderledes han kan få mig til a græde over det mindste skænderi og jeg har så stærke følelser for ham og vil ikk miste ham... tror virklig jeg har fundet den som bare er den rette for mig lige nu og i den nærmeste fremtid..
tak:)
tilføjet af

oki

så skal ikk være helt ærlig med hensyn til alt hva jeg føler over for ham eller hva r det d vil fortælle mig??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.