4tilføjet af

kinamad

jeg er vild med kinamad primært nulder og grønsager og kødet ikke forårsruller og fisk.. men er de sunde at spise? i byen altså? nogle der ved det?
tilføjet af

kinamad...............

Der er for det meste brugt rigtig meget olie og fedtstof i kinamad man køber ude i byen. Og så var der for et par år tilbage en sag i medierne; der var fundet colibakterier i noget kinamad fra en bod på strøget og folk var blevet syge, det viste sig at ham der lavede maden ikke havde vasket hænder efter han havde været på toilettet (og lavet lort).
Men det er rigtigt, det er under normale omstændigheder super lækkert, tror bare ikke man skal købe det for ofte hvis man vil holde den slanke linje..
Måske kan du lave det sundere selv derhjemme.
tilføjet af

Er enig med "bøf"

Det færdigkøbte kinamad indeholder en del olie, ihvertfald den slags man køber som tag med hjem mad.
Men vælger du et sted hvor de laver wok mad, er problemet ikke så stort, selvom der bruges olie i wokken.
Et alternativ kunne være at du selv begyndte at eksperimentere lidt med wok madlavning, da det kan være usandsynligt lækkert.
Jeg køber ofte et par gode steaks eller andet magert kød og skærer i småstykker hvorefter de kommer en tur i wokken med lidt olie og hvad jeg kan finde på af krydderier.
Når jeg er sikker på det er mørt, kommer jeg en masse grøntsager oveni, normalt bare dybfrost, selvom friske er bedre, og lader det blive varmet med til det er færdigt.
Det er godt nok ikke kinamad som sådan, men betydeligt sundere og billigere.
tilføjet af

Danmarksmad??

LOL - Mon ikke du har misforstået noget - man kan spise kinesisk, italiensk, fransk etc - men det er sgu da toppen af uintelligens at tale om f.ex Frankrigsmad?!?!
tilføjet af

Har om kinamad

hej elsker kinamad og det er ok vi arbejder om det men min venner er min grubbe men føler at de ikke syns at jeg hjælper prøver at gøre det så godt jeg kan:( prøver at søge om det og finder noged men min grubbe syns det ikke er nok er tit ved min famillie i canada der er en kinesisk sted man kan spise det smager mega godt især nudler og suppe:)

Hilsen 13 årig pige fra 5.B😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.