7tilføjet af

Baldrian virker mod lette alkoholabstinenser

Andre end mig som ikke lige har holdt den på 20 genstande om ugen eller mindre i december?
Jeg har været en artig dreng og kun drukket fredag og lørdag - tilmed sprunget weekender over i 2006, men december måned med alt det sociale fis gør det jo stort set umuligt at moderere sig.

Jeg bliver abstinent, takket været jeg har været i rigtig god 'kampform' de sidste 20 år, men baldrian virker på lette abstinenser og koster kun 50 kr. for et glas i helsekostforretninger. Så slipper man for at gå en tur op til lægen.
Jeg foretrækker baldrian fremfor nervepiller, da man bliver lidt skæv af nervepiller på en ufed måde. Vær opmærksom på at baldrianpiller findes i lidt forskellige doseringer, jeg tog de stærkeste jeg kunne finde.
Hvis du har alkoholabstinenser og baldrian ikke virker eller du får det rigtig skidt, så gå til læge. Hvis du virkelig er ret fuld hver eneste dag, så gå til læge - så skal der mere til en baldrian.
Der er gratis og anonym rådgivning på alkoholambulatorier ved hospitalerne uden religiøst pis. Bare en straight up samtale kombineret med piller, hvis det er nødvendigt.
Og glem narconon - klamt scientologyforetagende.
tilføjet af

Har du overvejet at stoppe?

Du slipper for abstinenser, hvis du lader være med at drikke.
Du har tydligvis et temmelig stort alkobolproblem, siden du får abstinenser.
tilføjet af

Jeg fortrækker

alt fra 2005 og ned.
Økologisk druesaft.
Men jeg kører ikke )
Økofræk
tilføjet af

Har ikke tænkt mig at stoppe

bare forsætte med at drikke modereret. Gjorde det i 11 måneder i 2006 og gik ikke helt over gevind i december. Det vil jeg ikke kalde et stort alkoholproblem, når jeg faktisk har holdt mig under de 21 genstande om ugen i 11 måneder.
Erkender blankt at jeg tidligere har drukket for meget. Der er derfor min krop reagerer som den gør nu, men ellers går det fint.
tilføjet af

Hvad er lette "alkoholabstinenser" i din verden?

ER det hvad vi andre kalder tømmermænd, for så kunne det måske have været et fremragende råd den 1. januar.
tilføjet af

Er det Nu …..

Hele sandheden du fortæller os.. ;o))
/Mummi

Citat:
”Jeg foretrækker baldrian fremfor nervepiller, da man bliver lidt skæv af nervepiller på en ufed måde. Vær opmærksom på at baldrianpiller findes i lidt forskellige doseringer, jeg tog de stærkeste jeg kunne finde. ”

- Pas nu på du ikke også bliver afhængig af Baldrianpillerne ;o))))
tilføjet af

ikke tømmermænd

Smårystelser på hænderne´og en spænding i kropppen. Det minder lidt om at holde op med at ryge. Ikke lige just den mest charmerende tilstand at være i - alkohol er et meget stærkt stof. Meget sværere at stoppe med end hash, fordi de fysiske reaktioner er så stærke.
Hash er sværest at stoppe med de første 3 dage og efter 14 dage så er man temmelig meget tilbage på toppen. Det kan stadig spores i kroppen, men det er slut med de negative konsekvenser.
Med alkohol har jeg oplevet abstinenser 4 måneder efter jeg sidst rørte en dråbe.
tilføjet af

sagt for sjov, men der kan være noget om det..

bare fordi noget er i håndkøb og er naturligt skal man ikke tro det er helt ufarligt. Men en uges tid går jo nok.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.