6tilføjet af

Børn er potensforlængere

FORBANDEDE UNGDOM !!!
Jeg er født i 1964. Kondomet var på daværende tidspunkt opfundet/opdaget.
Men endnu før jeg fik det ”på”, eksploderede det sq – tsk tsk, de forbandede hormoner.
Men hvad kom der ud af det – bortset fra atten års tvangsindbetalinger til møgunger ????
Ca. halvdelen af alle kærester, ender med at bryde op. Og de børn, de har ”begået” – og som ikke selv har bedt om at blive født – bliver overladt til egoismen.
Vi omgås børn, som engangslightere. De er ikke bare ”nøgle-børn” men digitale tabere.
Hvis man vil straffe et barn, fratager man dennes mobiltelefon. Derpå bliver man dømt for børnevold!.
Børn er således noget, der handler om ”status-symbol” og ikke om kærlighed/ønske.
Næh nej, vi skal sq have et HTH/Wiborg-køkken, Volvo , cheferhund, Spa-bad og børn.
Naboen skal sq ikke komme her og sige, at vi ikke er ”lykkelige”.
Vi har ”købt” os til digital kærlighed. Opdragelse er overladt til skolen. Hvis vores børn er ”karakterafvigende” (sindssyge), er det skolens skyld. Læren og skolen er således automatisk stemplet som idioter – og forældrene vasker hænder og boller videre i al uansvarlig ubemærkethed!.
Børn af 21. århundrede mangler og hungrer af kærlighed!. Deres forældre er forført af flex-lån, boblebade og potensforlængere. De laver børn for status´en - lytter nødigt til de uønskede børn - som "goggerne" har ødelagt.
De sande værdier er ikke længere børn og familie-sammenhold, men rendyrket egoisme.
Med venlig hilsen
Profeten af Teide - der til orientering ikke har børn!, men elsker kvinder og det der hører sit til !!
tilføjet af

Sikke en omgang l... !

Dine udtalelser er forhåbentlig tegn på meget dårlig humor !
tilføjet af

Cheferhund ...hi, hi....

Jeg er 100% uenig med dig , og Cheferhund ...din ordbog må da være blevet væk!!!!
tilføjet af

Hmm?

Det er nu ikke alle familier som er sådanne. Nogle forældre (såsom mine) fik børn pga. ønsket. Ikke pga. naboen ikke skulle tro de var mere osv.
Jeg må være ærlig: Mange danske familier er fucked op (i min mening) men der er også mange familier som lever efter de "gamle regler".
tilføjet af

Du er da latterlig...

Det er da en gang bullshit og fyre af, ligesom om nutidens børn er nogle dumme forkældede nogle. Hvem er det der har opdraget den? Og hvis skyld er det så at børnene måske ER forkælede.. Det er jo nok jer selv...
tilføjet af

Tildels enig...

i dine synspunkter og jeg forstår hvad du mener. Godtnok tror jeg ikke det gælder alle familier/forældre, men helt ærligt synes jeg også det virker som om børn bare bliver "anskaffet" på linje med andre forbrugsgoder. De er statussymboler. Når de så er "anskaffet" anbringes de til opdragelse hos andre. I dag er det et statussymbol for mange, at have flere end to børn. Hvad skal de med dem? De har jo alligevel ikke tid til alle de børn. Børn i dag mangler i den grad mennesker med overskud omkring dem. Mennesker der virkelig GIDER dem og kan give dem kærlighed og tryghed. I dag måles tryghed i en MOBILTELEFON! Bunden er nået.
tilføjet af

Hvordan kan du tillade dig det?

Når jeg læser dit indlæg, bliver jeg rigtig ked af det.
Okay, det er måske nogle der har børn som "status-symboler." Men vil lige gøre klart, at det er langt fra alle, der har det!
Jeg får aldrig penge nok til at købe et stort hus, en stor bil, og en masse dyrt tilbehør til min bil eller huset. Men hvad betyder det? Ingenting.. Penge er ingenting! Jeg tror bestemt ikke men kan blive lykkelig af penge. Det kan da sikkert være rart at have penge, men tror det bliver trælst i længden..
Da jeg vaglte at få barn, var det ikke fordi jeg ville være egoistisk, men har ikke lyst til at forklare dig hvorfor jeg valgte det, det vil sådan en som dig alligevel ikke forstå!
//kun-en-pige
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.