6tilføjet af

Amerikansk Football

Det bliver et brag af en kamp i nat. Colts skal spille mod Patriots. Indtil videre er Colts ubesejret. De har en utrolig god sæson, og man mener at de uden problemer kan slå Patriots. Hvad mener du?
tilføjet af

HMMM

Skod sport hvis man kan kalde det en sport pisse kedeligt at kigge på.. get a life
tilføjet af

Væsentlig mere spændende...

...end kedelig europæisk gabe-fodbold
tilføjet af

Du har desværre nok ret

..selv om mit hjerte banker mere for Patriots
tilføjet af

Modstanderen betyder meget...

Ja, rent statistisk ligner det en nem sejr for Colts (og dog), for hvad siger statestikken egentlig?
F.eks. siger statestikken også at NE har vundet 6/6 kampe som de to hold har spillet de sidste 4 år, hvoraf 4 af kampene var på hjemmebane. Sjovt nok var Colts sidste nederlag til netop NE i sidste års playoffs.
Ganske vist er Colts 7 og 0, og det er rigtig imponerende, men til gengæld har de mødt nogle (efter min mening) svage hold, som: Texans, 49'ers, titans, browns og ravens, mens de kun har slået 2 stærke hold... og det var på hjemmebane.
NE er ikke imponerende med 4 og 3, men fører stadig deres division. Ser man på deres kampe, finder vi to meget svære udebanesejre over steelers og falcons, samt to "nemme" hjemmesejre over bills og raiders. Samtidig har de tabt til 3 yderst kompetente hold, nemlig: broncos, chargers og panthers. Alt sammen er sket på trods af NE's mange mange skader.
Alt i alt mener jeg slet ikke vi skal afskrive Patriots i nat.
Jeg tror på en divisionssejr til Patriots, og en record på 11 og 5.
Selvfølgelig er Colts et meget imponerende hold, og derfor tror jeg på en flot sæson med en record på 13 og 3 til dem, med første nederlag i nat.
Til folk som ikke har opfattet det i min tekst, så holder jeg med NE Patriots, og derfor findes en hvis tendens i dette indlæg, men det må i leve med! Håber i kan følge mine tanker...
Mvh TFC
tilføjet af

Colts vs. NE Patriots

Ja så er kampen spillet og Colts vandt 40-21. Det har efter sigende været en ret spændende kamp. Jeg har ikke selv set den, men har set resultatet og læst anmeldelsen af kampen. Jeg skal se den i aften, og jeg tror den er spændende at se selvom jeg allerede ved resultatet.
tilføjet af

Nu skal du høre

Jeg mener at football er den mest overvurderede sport nogensinde! Det er da så ufattelig kedeligt at se alle de store brød vælte sig rundt i hinanden.. Og så den konstante afbrydelse af spillet, det er da til at få lange løg af!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.