10tilføjet af

Alkoholikere

Misbruger andre mennesker, i pengesager, er mere utro, og er i det hele taget ikke til at stole på.
tilføjet af

Hvad?

Hvad var din pointe?
Det du skriver er da ikke noget nyt?
tilføjet af

godt vi har sådan nogle som dig

der med få ord kan sætte det " hele i relief" . Det er jo såre enkelt - "et pennestrøg" fra dig , så er de sat på plads... færdig !!!!!
Gid du aldrig selv må få problemer af den art !!!!! Du er jo ikke noget rart menneske!
tilføjet af

Hvor kom det fra ?

Var det ikke en idé at fortælle din historie, i stedet for bare at kaste en sætning ud i luften ?? Det jo tydeligt du har oplevet noget, som du er ret så bitter over.
Har du haft en kæreste som drak for meget, brugte dine penge og var dig utro ??
tilføjet af

Ærgerligt

Ja det har jeg, og jeg har en del veninder oplever detsamme problem, muligvis alkoholikeren ikke gør det i en ond mening, men de snyder tit dem selv og deres omgivelser
tilføjet af

Verden er mere nuanceret end som så

Aktive alkoholikere - dvs mennesker med sygdommen alkoholisme i sig og som stadig drikker - er lige så lidt som andre mennesker onde. De er syge, og skal have hjælp. Den hjælp kan kun komme fra omgivelserne, ikke med blød og eftergivende forståelse, men med kærlig konsekvens. Det kan tage mange år, hvis du ikke er i stand til det, så flyt dig.
Jeg er selv ædru alkoholiker, og jeg behandlede mine omgivelser som jeg behandlede mig selv: jeg bedrog, løj om mit alkoholforbrug, var destruktiv, vred. Men en dag da konsekvensen af mit drikkeri blev gjort klart for mig (skilsmisse, fyring, social deroute og til sidst en smertelig og uværdig død), tog jeg imod tilbud om behandling.
Jeg er stadig alkoholiker. Den eneste måde, jeg kan holde sygdommens konsekvenser nede, så det ikke går ud over andre eller mig mig selv, er ved ikke at drikke alkohol eller indtage andre stemningsregulrende stoffer for den sags skyld.
Jeg nyder hver dag, mine børn, min kone, foråret, livet. Og er taknemmelig for alt det jeg har og får. Jeg fokuserer på hvad jeg kan gøre, ikke hvad andre bør gøre - det må de om og på hvad jeg har ikke på hvad jeg ikke har.
Jeg bruger AA (Anonyme Alkoholikere). Hvis du møder en alkoholiker, som du ønsker at hjælpe, så gå med ham eller hende til et åbent møde (mødelisten og mere om AA finder du på www.anonyme-alkoholikere.dk).
Held og lykke - husk at lyset for enden af tunnellen kan være dig!
tilføjet af

Lige som kvinder i det hele taget

er endnu aldrig blevet røvrendt af en alkoholiker
tilføjet af

Nu er der jo ikke mange

- der bliver alkoholikere hen over natten. Så istedet for at bebrejde dem, det de ikke kan ændre, kunne du så ændre på dine udvælgelseskriterier?
- Jeg tror det ville være langt det nemmeste.
tilføjet af

I har været uheldige

du og dine veninder allesammen at rende ind i en alkoholiker....Gad vide hvad oddsne er for det..
tilføjet af

Sandheden er ilde hørt

Det kunne jo være det var en advarsel, det med at stole på!. Rent personligt ville jeg aldrig vælge en, om han var nok så sød
tilføjet af

Jaja

Min far er alkoholiker, det passer ikke på ham:)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.