3tilføjet af

'vi tabte med oprejst pande'

lyder det over det hele, ja fUck vandt vel nærmest den kamp dog uden at få point....se her hvad eksperter der har forstand på fodbold mente røvslikkere:http://www.viasatsport.com/index.php?option=com_content&task=view&id=44149&Itemid=69 i er sgu da helt tilgrin..
tilføjet af

Elkjær og Laudrup

Elkjær og Laudrup: Der var klasseforskel
TV3+s eksperter mente, at F.C.K. gjorde mange ting rigtigt i kampen i mod Manchester United, men kritiserede københavnerne for at miste koncentrationen i kampens afgørende øjeblikke.
Efter FC. Københavns sidste Champions League-kamp ude i mod Celtic, var Preben Elkjær hård i sin kritik af Ståle Solbakkens defensive oplæg. Især første halvleg af aftenens kamp på Old Trafford imponerede derfor Elkjær, som mente at F.C.K. var lykkes med mange ting:
”Det var deres måske bedste spillemæssige præstation i Champions League. Folk tilbyder sig, er ikke bange for at gå med i kombinationer. Det var rigtig meget bedre end de første to kampe,” mente Elkjær.
Brian Laudrup var også imponeret over københavnernes første halvleg.
”De mødte en overmagt, men jeg synes i store perioder, det gik rigtig godt. De orienterer sig frem af banen. De tør vende med bolden og søge angrebet,”
Eksperterne havde dog også et par kritiske kommentarer, der især gik på københavnernes forsvarsspil.
"Der var nogle koncentrationssvigt, og det ved man jo koster dyrt på det her niveau. Kampen stopper ved det andet mål, for 0-2 kan man ikke regne med at hente. Det er for slapt, at man ikke koncentrerer sig mere, når man havde så meget godt at tage med fra 1. halvleg,” sagde Preben Elkjær
FC. København får muligheden for at revanchere sig, når Manchester United om 14 dage kommer på besøg i Parken.
tilføjet af

Jeps og

der er også udtalt "Fck's bedste kamp hidtil". Har jeg misforstået noget? eller er det stadig det hold der har scoret flest mål hos modstanderen der har vundet?.
tilføjet af

Eftersom de gjorde det meget bedre end Brøndby

gjorde i sin tid må det ses som "oprejst pande" de gjorde det godt ingen forventede de vandt flere inu mente de tabte større end tilfældet var.
så ro på nu, fck gjorde det GODT og bedre end bifferne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.