29tilføjet af

AH! Mit skridt klør!!!

Hejsa;
Hmm, gentagne gange, har jeg været ude for EKSTREM kløen i skridtet. Jeg har tjekket om der var noget at se, men intet.
Det sted det klør helt precist, er der hvor hårene er. Og Min kløe kommer og går, som det passer den. Det går mig på, og jeg vil vide hvad det er der er galt med mig, og hvordan jeg kan få det til at stoppe.
PS. Jeg har prøvet at fjerne hårene totalt. Og da jeg gjorde det, kløede det med det samme.
Please hjælp mig :S
Hilsen En forvirret mand med kløe i skridtet...
tilføjet af

Torpedo høns.

Uha,har man været en tur i byen,og reddet sig en omgang fladbukke.
Disse små sataner former sig som rotter,da de befrugter sig selv.
Kik godt efter igen.De er små og mørke og hvis du kikker godt efter,
kan du se de bevæger sig.Nej,helt ærligt burde du lige runde det skarpe hjørne
og få din læge til at kikke på dig.
tilføjet af

I øvrigt...

har det stået på i flere år nu.
tilføjet af

Klør mænd ikke i skridtet hele tiden da?

De går da altid og klør sig....
tilføjet af

Huhu..

Det kunne der være noget om, men at have hånden begravet i skridtet, som en eller anden professionel onanist, konstant ligsom jeg bliver nød til.
Men jeg snakkede engang med en ven, som også sagde at det kløede konstant, og han fandt heller ikke ud af hva pokker det var.
tilføjet af

så prøv

at skifte vaskepulver du kan have en allergisk reaktion.....
tilføjet af

vaskepulver/skyllemiddel

ja så er problemmet måske det samme som jeg kender mange der har,løsningen er ofte kun at bruge vaskepulver til kulørt vask og kun halv dosis,sørg for at bruge det lange vaskeprogram og fyld kun maskinen næsten helt op. Skyllemiddel er udelukket.
hejfra per og 10 andre jeg kender som løste det på den måde.
tilføjet af

Hmm?

Det råd har jeg fået en gang, men tak for du gidder at deltage i den spændende debat om mit skridt 😃
Jeg har endda prøvet at lade vær med at "vaske" tøjet og bare skylde det i en uges tid, men det hjalp heller ikke.
tilføjet af

ja det gælder især os kvinder

mange af hvor kvindelig bekendte har rendt til lægen i flere år uden resultat ,men da de undlod at bruge skyllemiddel og vaskepulver med optisk hvidt, og brugte så lidt vaskepulver (color) som muligt så var der resutat over hele linien på nær en som havde en sygdom,at få de her syntetiske stoffer op i vores skridt er virkelig af det onde ( cancer)? hilsen Lone
tilføjet af

Jaså?

Plejer allergi ikke kunne ses? Jeg tænker nu på røde pletter osv.
tilføjet af

Er du rød mellem pung og lår?

Så kan det være svamp...
Du kan få salve hos din læge, og så er den ged barberet...
Svamp er ikke noget grimt - og det er ikke noget man får 'skaffet sig' ude i byen..
Læs her (lidt nede på siden)
http://www.apotekerforeningen.dk/pdf/kampagner/svamp_brochure.pdf
tilføjet af

...

Jeg er ikke rød nogen steder, og der er ikke nogen synlige former for udslet...
tilføjet af

Hvis jeg var dig -

- ville jeg gå en tur til doktoren - 😉
tilføjet af

Tjoo

Det tror jeg også snart er sidste valg. Men 1 ting, jeg NÆGTER på alle måder at få sprøjter!!! Argh, jeg kan bare ikke klare nåle :S, så hvis jeg skal have medicin, skal det ikke være sprøjter PUNKTUM.
tilføjet af

Nej-nej-nej !!

Jeg er godt nok ikke læge, men jeg kan med sikkerhed sige at du ikke skal stikkes i....
Mon ikke du bliver henvist til en hud-specialist hvis din egen læge ikke ved hvorfor det klør..
Man kan i øvrigt købe kløestillende salve i håndkøb på apoteket - det bruges normalt til kløe efter solskoldning, børn med skoldkop-kløe og andet..
Det hedder Lidokain - Xylocian eller hvad de nu fører på dit apotek..
Bare klø på! (sorry)😉 og god bedring!
tilføjet af

DET ER...

fladlus!😃. De sidder ved hårene, de kør ad h...til og der er intet at se...medmindre man kigger rigtigt grundigt, så kan man se, hvordan de kravler rundt og æggene ved hårene!
ADRRR! Men de kan behandles! Gå til lægen med det samme! Og husk sengetøjet!
mvh
celina
tilføjet af

Hvis det ikke er fladlus

kan det være overfølsomhed overfor vaskepulver med parfume i - køb en dunkfuld Neutral og vask dit undertøj i det og se, om ikke det skulle hjælpe.
tilføjet af

Se her!

Har med held brugt Lamisil creme, fås i håndkøb på apoteket, ikke særlig dyrt, men meget drøjt. Har brugt det til alle former for svamp (klør ad H til) både på de kvindelige regioner (forårsaget af forskellige antikonseptiske midler, kondomer, p-piller osv) området mellem pung og lår, og fodsvamp. Særdeles effektivt. Lugter ikke og mærkes ikke i det daglige. Virker ret hurtigt, typisk et par dage. Værd at forsøge
tilføjet af

gå dog til læge

eller hvask dig med vand og sæbe....
tilføjet af

varmt vand!

Vask dine underbenklæder ved minimun 60 grader - ellers dør bakterierne ikke, og sidder der således når du tager dem på igen - klar til at 'klø dig'
Dette er især også et godt råd til pigerne, der måtte være plagede af kløen i skridtet..
Men tag lige til lægen også, hva!?
glædelig jul!
tilføjet af

Svamp??

Prøv lægen ;)
tilføjet af

snæver allergi

Har du forhørt dig om din ven også har ond i røven, eller prøv med vaceline.
tilføjet af

Måske, vi kan hjælpe hinanden

Hejsa. Dit problem lyder meget som mit eget, og jeg har selv smit bukserne for et utal af læger, som dog ikke har kunnet finde problemet.
Jeg har dog en bunke vejledning og gode råd, som du sikkert kan bruge. Jeg har stadig ikke fundet en kur, og vil meget gerne høre fra dig, hvis du nu har fået løst dit problem. Nu kan jeg jo se, at jeg kommer lidt for sent til at deltage i debatten, så giv lyd, hvis du stadig er aktiv. Eventuelt en email.
tilføjet af

Hej Solerois999

Jeg døjer selv lige for tiden med en enorm kløe i skridtet, nu ved jeg ikke om du går og klør dig selv meget dernede, måske fordi du evt. er bange for evt. sygdomme som, testikelkræft, og gerne vil tjekke ekstra grundigt...
Angående det med at du fjerner dine hår, er det helt normalt, at det helt normalt at det begynder at klø enormt, da selve dine hår bliver mere spidse, og mere strintene, det gør de osse på mig, men er det inde i selve pungen eller uden på at det klør, som regel skulle du gerne blive temmelig rød, hvis det klør...Og det skulle du osse blive bare af at klør dig i skridtet meget tit... ;)
Men som alle skriver, gå til en læge og få det tjekket...Jeg havde en eller anden idé om at jeg havde testikelkræft, fordi jeg er enormt bange for den slags. Lægen afviste fuldt og fast, efter hun havde mærket på dem, at der overhovedet ikke var noget - Så jeg var åbenbart lidt fikseret af det, hvilket vil sige, at man ser faren uden den er - og føler man mærker den...Nu her igen er jeg osse begyndt at klø mig selv dernede hele tiden, så det osse klør konstant🙁igen pga. det samme som jeg gik til lægen for, selvom mine forældre siger at der altså ikke er noget...og jeg får osse rigtig enorm kløe, og det føles lidt som en hævelse nede i pungen over det hele, samt du osse hele tiden, får sådan lidt smerter der nede, fordi du har hævet den enormt...
Samtidig, for jeg osse ondt det sted, hvis jeg fx. læser om det...og kan overhovedet ikke tåle at snakke om noget af det der...;)
Nu kommer jeg måske enormt langt væk fra dit spørgsmål, men den med hårene er vidst normal uden at gøre mig klog på det, det får jeg i værtifald at vide herhjemme fra, og jeg får også selv kløe ved hårrødderne, når jeg klipper dem.
Men få det lige tjekket hos en læge, lige som jeg gjorde med mit, så får du afklaret at der ikke er noget, og ånder lettet op bagefter😉ellers lyt til hvad dine forældre har at sige til det ;)
Håber jeg kunne hjælpe :)
Hilsen Casper Skaldrup
Hilsen Casper
tilføjet af

Svamp

Hej Alle i svampedyrkere i skridtet. Jeg fik et råd om at man skulle komme halvt eddike og halvt brintoverinte på de inficerede områder. Når det er tørt og har virket så smør med olie fra oregano. Det hjalp mig efter års ubehag med denne kedelige souvenir fra Egypten. Good luck
tilføjet af

Det har hjulpet mig - med samme problem

Prøv Betnovat med chinoform creme. Fås på recept.
tilføjet af

Fladlus

Kunne det være fladlus?
Prøv evt. med en gang luseshampoo - hvem ved, måske er det lige det.. blot et bud.
tilføjet af

Har haft den sammen kløe!!

Hej jeg har haft den samme kløe i over 1 år nu, og den er der stadig! det er en irreterende kløe, og stikker og prikker hele tiden, den kommer og gå. Jeg har haft et dusin af læger til at kigge på det. Den fejler ingen ting siger de, har selv haft 2 hudlæger til at undersøge problemet, de kan intet se. ander ikke hvad det er.. selvom der er gået et helt år! Lige for nylig er jeg begyndt med at bruge andet vaskepulver, nu må vi se om det hjælper.. Hvis der er nogen som kender til problemet vil jeg meget gerne høre fra jer! mvh benjamin!
tilføjet af

hjælp mig jeg har samme problem!

Hey jeg har den samme problem og vil lige høre om du har fundet en kur!
tilføjet af

samme problem her

Hejsa
Jeg har samme problem som dig, det er virkelig irreterende og siddd foran sine venner med hænderne i skridtet konstant, jeg har haft mit i godt 2 år nu, og kan snart ikk holde det ud længere, men jeg tror simpelthen man skal søge læge..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.