7tilføjet af

abort i morgen

jeg er 25 og har 2 vidunderlige børn. ( en på 8 og en på 2 ) jeg er blevet gravid igen og er lige gået ind i 12 uge, mit eget ønske er at beholde barnet men faren ( han er ikke far til de 2 andre ) har sagt at han vil gå fra mig hvis jeg beholder barnet, og jeg kan ikke klare 3 børn allene, jeg er meget forviret jeg har tid til en planlagt abort i morgen men jo tættere på det kommer jo mere ønsker jeg at beholde barnet, men jeg kan heller ikke få et barn og skulle kikke det i øjene on 4-6 år og fortælle det " din far ville ikke ha noget med dig at gøre " det ville ikke være fair, jeg har det lidt sådan at ligemeget hvad jeg vælger vil det være forkert... hvad skal jeg gøre??? jeg ved det ikke
tilføjet af

Følg dit hjerte

Du skal følge dit hjerte. Hvad siger det dig? Du lyder ikke som om at du har lyst til en abort, men nærmere gerne vil beholde barnet.
Og helt ærligt, så er din mand/kæreste ikke noget værd for dig, når han ikke giver dig noget valg, og stiller dig et sådant ultimatum! Det kan man ikke, og det er ikke kærlighed! Hvordan har du det med at han gør sådan?
Følg dit hjerte
tilføjet af

Gør havd du finder rigtigt

Kære "mig"
På mig lyder det som om at du egentlig ikke er i tvivl...
Du ønsker at beholde barnet, men er kun i tvivl på grund af faderen, hvis jeg har forstået det rigtigt?
Selvfølgelig har har barnets far også noget at skulle have sagt, men kunne det ikke tænkes, at han bare er usikker? 3 børn er meget, det ved jeg, men du skal også huske at tænke på dig selv! At få en abort er hårdt... Hvis du mener at du kan give dine børn et godt liv, så er det der er det vigtigste. Med eller uden far.
Håber du gør hvad du selv finder rigtigt. Jeg er sikker på at ingen vil dømme dig...
tilføjet af

svar:abort i morgen

...du siger det selv: "mit eget ønske er at beholde barnet".
Selvfølgelig skal man også være realistisk og være sikker på at du kan forsørge et tredje barn. Glem alt om faderen. Du skal gå ud fra dig selv. Hvis han ikke kan være med til det, kan han lade være.
En ting forvirrere mig: du siger at du kan ikke bære at skulle sige til barnet om 5 år at faderen ikke ville have med Jer at gøre. Hvad med faderen til dine 2 børn? Du må jo også skulle have givet dem en forklaring på et tidspunkt, når du selv siger at din nuværende kæreste ikke er far til det ufødte barn.
Jeg håber du finder fred med din beslutning. held og lykke.
tilføjet af

Husk at du skal kunne leve med dig selv

Jeg sidder selv lidt i samme situation så jeg forstår virkelig dine frustrationer.
Én ting skal du huske; javist er 3 børn meget, men omvend skal du også kunne leve med dig selv bagefter aborten - og stadig være i stand til at være en god mor for dine 2 børn.
Kan du mon være det, hvis du trodser dit inderste ønske om at beholde barnet og i stedet vælger en abort som måske vil påvirke dit liv i mange mange år.....
Kun du ved hvad der er bedst.
tilføjet af

husk at det er din beslutning

Jeg vil bare sige at du er jo så ung endnu og har 2 dejlige børn, tænk på hvad det vil betyde for dem når du står alene med 3 børn. Jeg tror jeg ville vælge abort og få lavet en tilsnorning af æggestokkene, så du ikke umiddelbart kan få flere børn. Og så ville jeg nok se mig lidt i bakspejlet og finde ud af om du gerne vil fortsætte dit forhold til din kæreste. Det kan jo være at han mener det kun for dit bedste, og ikke selv ønsker sine egne børn - men hvad vil DU ???
tilføjet af

han er en nar

Hallo hvad er det for en mand der sætter sådanne krav op for sin kærlighed?? Han er da et kæmpe fjols!! Hvad bliver det næste krav børnene skal sendes væk hver weekend eller hva? Det er jo ikke holdbart at have et parforhold med en så infantil stoder.
tilføjet af

fremtiden

Jeg ved at det er alt for sent med det her svar, og jeg ved ikke hvilken valg du valgte! Jeg håber at du valgte barnet frem for faren... hvem ved, nogen gange når faren ser barnet ombestemmer de sig. og ellers tror jeg ikke du får så svært ved at finde en der vil elske både dig og dine børn! Men! Jeg forstår udmærket godt hvis du valgte den anden beslutning, da at det er træls og svær at stå alene tilbage oven i købet med 3 børn! Alt mulig held og lykke i fremtid
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.