3tilføjet af

2006 et forrygende år

USA's præsident, George W. Bush, er yderst tilfreds med dette år.
"Det har været et helt fantastisk år for nationen. Dick Cheney har ikke haft et eneste hjerteanfald og ingen amerikanere er blevet dræbt i Irak," - sagde Bush om aftenen på årets første dag.
Bush har benyttet året til at sammensætte en liste på 15 lande, der er "modne til amerikansk indgriben".
Han vil samtidig ved et præsidentielt dekret afslutte året nu og gå direkte til 2007, så 2006 for evigt vil fremstå som fremragende.
Herlig hilsen fra *FedeBritt*/mb
tilføjet af

det skal dog siges...

at den danske stat har beklaget sig over denne handling som hr. Bush vil have lanceret. Hvis han får det gennemført kan de nemlig ikke kræve skat af det ekstra sekund som pæredanskerne vil bruge til alsken afslapning og sort arbejde...
Anders Fogh udtaler: ".. Danmark position i verdens strategien over hvordan man bliver endnu mindre liberal ved forhøjede skatter er alvorligt truet ... vi må stå sammen mod denne besættelses magt som USA PLUDSELIG er blevet"
enhedslisten har kaldt til ekstra generalforsamling for selv at nå at få drøftet og fremlagt nogle af de atter tåbelige foreslag de mener er livsnødvendige.
Desuden skulle Pia Kjærsgård have udtalt: "jeg er positiv overfor den formindskede indvandring i DK i år, det må vi opretholde."
det var de useriøse nyheder, mit navn er Michael Bertelsen.
tilføjet af

Hej Bertel

Hyggeligt er det altid at læse dine svar, - du giver glimrende feedback!
*FB*
tilføjet af

nejer og bukker

Vi (michael og forfatter) bukker ærbødigt ;)
mh Jacob
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.