20tilføjet af

16 og 24...

Hey
jeg er en fyr på 24 der er faldet i snak med en 16 årig pige, meget uskyldigt og intet som helst er sket endnu, men jeg føler hun er interesseret i mere. Jeg må indrømme at jeg føler mig lidt smigret...
... MEN! Jeg har kun været sammen med piger på min egen alder (+ - 2 år) og har også hintet til hende at jeg synes hun er lidt for ung hvis noget overhovedet skulle ske mellem os i fremtiden.
lang historie kort: Burde jeg bryde kontakten eller kan man ikke sætte det op sådan sort på hvidt?
(hun har efter sigende haft sex i flere år med jævnaldrende, hvis det betyder noget..)
tilføjet af

Op til dig selv

Hvis I bare vil have en fræk flirt, så er der ingen alarm.
Men hvis du tænker på et seriøst forhold, så overvej virkelig om det er det, du vil.
tilføjet af

tak for svaret

Jeg har på ingen måde lyst til at indgå i et forhold på nuværende tidspunkt og kender slet ikke tøsen endnu, det skulle allerhøjst være for at have lidt sjov. Mit spørgsmål var egentlig mest om jeg overhovedet skulle overveje at holde kontakten...
tilføjet af

hej du

jeg synes det er i orden. hvis i er sammen, mener jeg. så længe i er sikre på at i begge vil det samme. og er lige modne på det i gør. = i skal have et lige forhold.
ellers, så kan i jo bare have et smukt venskab?
tilføjet af

rigtig god pointe

rigtig god pointe med det lige forhold, uanset hvad. Er ikke ude på at udnytte hende.
Jeg har desuden aldrig rigtig kunnet forstå den der "brug og smid væk" indstilling ved engangsknald, så det er alligevel nok en god ide for mig at lære hende at kende først, uanset hvad :)
tilføjet af

Uha

Hvis det er min datter, kan du vente dig en Røvfuld, mellem 16 og 24 sker der en kæmpe udvikling, måske er du syg
tilføjet af

må jeg have lov a spørge..

Hvor I har mødt hinanden henne?
Synes ikke der er noget i vejen med det. En pige på 16 er som regel en smule fornuftig i hovedet, og det kan da kun gå trygt til, hvis det er med en fyr som dig, som tænker over tingene, og ikke bare vil have hendes krop.
tilføjet af

Go for it

Det der med alder betyder ikke noget. Hvis i kan finde ud af det, så er det vel dét...🙂
Good Luck!
tilføjet af

online

online, så vi har ikke mødtes face to face. Det er som sagt ikke sikkert det bliver til mere end et bekendskab..
tak for de mange svar, jeg er glad for at høre at jeg ikke er totalt socialt adfærdsvanskelig så frem der sker mere ved det :)
tilføjet af

svar

hm jeg kan i princippet godt forstå din reaktion, men så alligevel ikke.
Da jeg selv var 16 føler jeg jeg var mere eller mindre "udviklet", i den forstand at al min videre erfaring blot har suppleret og "hærdet" mit.. men jeg har ikke ændret mig væsentligt siden den jeg var dengang. Min pointe er at jeg føler (og følte allerede dengang) at jeg var fuldt ud i stand til at tage vare på mig selv og stå til ansvar for mine handlinger, hvilket jeg desuden følte at alle mine jævnaldrende ligeledes var..
aldersforskellen i sig selv er nok egentlig hvad jeg kan følge dig i... men som en anden poster i tråden her så ganske rigtigt påpeger, er alder jo bare et tal der intet siger om personens psyke, modenhed osv. osv.
food for thought :)
tilføjet af

kan give problemer.

Jeg tror bare at der er lidt for stor aldersforskel? Jeg er selv en pige på 16. I de år der, selvom du ikke selv kan se det, sker der rigtig meget og man udvikler sig rigtig meget. tror ikke pigen helt ved hvad hun går ind til? eller hvad hun vil have ud af det? For når man er 24, har man prøvet en del mere af, og når hun endnu ikke har det, så kan der hurtigt komme problemer ud af det.
tilføjet af

tak for svar

Jeg kan egentlig godt følge dig, der sker helt sikkert rigtig meget fra 16 år og frem, det var de fedeste år i mit liv!
men hvad jeg ikke helt forstår er hvad du mener med at hun ikke ved hvad hun går ind til/vil have ud af det? - som udgangspunkt er det vel flirten vi begge er optaget af.. derefter må tingene jo komme som de gør, for os begge to?
"Problemer der kan komme ud af det" - mener du da at vil kunne udnytte hende? eller at hun vil komme til at ligge for meget i "forholdet"?
Igen, jeg er ikke uenig med dig, jeg prøver bare at forstå; Uanset om jeg havde været 16, 20 eller 24, havde der da været en forskel?
tilføjet af

Har prøvet det...

Min erfaring siger mig at i sagtens kan springe ud i en flirt, men dog måske kommer til at hører for det... Jeg var 16 da jeg kom sammen med en på 22, og det der fascinerede mig ved ham var netop at han havde den livserfaring jeg ikke havde 🙂 Men det blev også grunden til vores brud der var meget følelsesmæssigt hård for mit vedkommende. Men når jeg ser tilbage er jeg glad for den oplevelse og vi snakker stadig sammen den dag i dag (6 år senere)
Min konklussion: Hvad enten hun ved det eller ej, så tvivler jeg meget på at hun er klar til noget fast, men det er heller ikke mit indtryk at det er hvad du ønsker? Gør klart for hende hvad du vil, og lad hende afgøre det, kan ikke se hvorfor i ikke kunne have en dejlig flirt kørende så længe den varer 🙂 Bare hav i tankerne hvem du kører den med 😉
Held og lykke
tilføjet af

Pas på hendes far

...han kan sikkert blive godt gnaven hvis han hører at en mand der er næsten 10 år ældre boller hans datter.
tilføjet af

Hvad sagde jeg? ;)

Nå må du tænke på at hendes far, også har været 24 engang, og han ved godt hvad drenge har i tankerne - muuums...ungt kød.
Så ja, du kan rolig vente dig af farmand bliver godt og grundig vrissen på dig.
Så vær heller forsigtig...
tilføjet af

fint svar

tak for det🙂
Nej jeg er netop ikke interesseret i noget fast så er fuldstændig enig i din konklusion.
Aldersforskellen gør ligeledes at jeg har et vist ansvar, hvilket jeg også er enig i. Jeg ved ligeledes godt at aldersforskellen i princippet er for stor til at blive socialt accepteret... hvad er det man siger, ½delen af din alder + 7 år?
Min pointe var netop også at høre om folks syn på muligheden for en eventuel flirt mellem 2 unge mennesker, selvom de ikke her jævnaldrende :)

Tak for input, godt at høre at sådanne flirts kan ende ud i noget godt :)
tilføjet af

hov

jeg overså dit svar, beklager.
hm du har måske nok ret at han ikke ville blive lykkelig ..
tilføjet af

Det må være en sag for kommunen

synes jeg helt oplagt.
tilføjet af

Enighed?

Altså hvis I begge er enige om, hvordan Jeres evt. forhold skal være, så kan jeg ikke se noget galt i det... Og jeg synes tit, alderen virker "værre", når den ene er under 20 og den anden ikke er. Men hvis I bliver sammen, når hun så fylder 20, og du er 28, så lyder det altså ikke så slemt. Der er bare et eller andet med tabu omkring alders-forskel her i Dk. Min morfar var 13 år ælre end min mormor, og de havde det noget så godt sammen, og ingen tænkte over deres alder...
Men som sagt - hvis I begge er instillet på, hvad det her skal være, så er det da bare go for it :o)
tilføjet af

Alderen er med til at modne

Jeg må sige, at nu er det ganske almindeligt at piger på 16 har været ude og dyrke lagengymnastik. Men at sammenligne en 16 åriges psyke med en på 24. kan man godt, men et urealistisk sammenligning vil det være.
Hun er jo først gået igang med at udforske sig selv, og sin bevidsthed, hvori manden på 24 allerede er nået til enden, nemlig familiefar om et par år. Gennemsnitsalderen for fædre i Dk er ca. 28 år.
Så Dig " kære far", jeg kan forstå din reaktion. Jeg ville jagte ham hvis jeg så ham i mit hjem med min datter !
Men hun er nysgerigt, og ja hun vil blive udnyttet af ham, spørgsmålet er bare, om hun er i klare om den udnyttelse og hvis ja, har hun mulighed for selv at bestemme hvordan hun skal udnyttes?
Selvrespekt er en mangel i vort samfund. Og alle med sandfærdighed overfor sig selv, vil give mig ret i dette udsagn.
tilføjet af

hans lille hals kan være her inde i -> O

og så kommer det til at sige knæk i de fleste led i meget lang tid, men pyt det kan han ikke se alligevel med de blå øjne og de hyler sikkert også for ørerne efter alle huske lusingerne (og så har jeg ikke engang fundet haglbøssen frem endnu)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.