10tilføjet af

ÆRGELIGT at chaufføren ikke døde..

tilføjet af

Forfærdeligt

Det er da forfærdeligt når mennesker dør pga. noget så vanvittigt, men derfra til at ønske den skyldige død er der et stykke vej.
Se det hellere på en anden måde. Hvis han selv var død af denne vanvittige måde at køre bil på havde han jo aldrig fået en straf han var vidende om.
Generelt er straffen, får at begå ulovligheder her i landet, meget små og det gør jo, når noget sådan her sker, virker for lattelige. Mange undersøgelser viser jo at det ikke gør kriminelle mindre kiminelle at de får en lang straf men min filisofi er nu at de ikke kan begå nye forbrydelser så de sidder i fængsel.
Jeg ønsker sådan en fætter her et lang og lykkeligt liv bag trammer, men sådan går det jo ikke.
tilføjet af

Straf

Han skal nok få sin straf af Allah.
tilføjet af

Er du sikker ??

HAN er jo en mand !!!
tilføjet af

Bod og straf

Ingen tvivl om, at han nok skal få sin straf hinsides, uanset hvilken Gud der står parat til at straffe ham.. Men såvel som det gælder i den kristne og den jødiske, som i den muslimske tro, mener man også at en kriminel skal betale en bod for sin fejlagtige handling.
Kristendommen efterlader plads til, at denne dom kan udmåles af ikke-gejstlige, for eksempel nogle dommere. I Islam tager man udgangspunkt i Sharia'en.
Ved du hvad chaufføren ville blive dømt for denne misdåd ifølge Sharia lovgivningen?
tilføjet af

LØgn!!

Vil bare lige give en MegET vigtig kommentar; ´De kristne tror ikke på, at Gud nødvendigvis straffer mennesket! Vi tror på, at hvis vi spørger Gud om tilgivelse, glemmer han det, vi har gjort forkert...Og så straffer han altså os ikke!!!
tilføjet af

Allan!

Hvem er ham Allan???
Der er så mange der skriver om ham. Hvem er han???
tilføjet af

kristen

med mindre at man begår den samme ugerning igen
tilføjet af

en orm eller...

Det har jeg også tit tænkt på.... men jeg er overbevist om at jeg er meget tæt på svaret, det er en lille orm der levet langt mede under jorden idet dem der taler/kalder på ham falder på knæ og ser dybt ned i jorden.... måske er det ham andre kalder djælven??
tilføjet af

Endnu et offer.

http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=318362/
Gad vide hvordan disse 2. generationsindvandrere har det lige nu? Om de ingen skrupler har over deres gerninger. Om de ikke er det er deres skyld.
tilføjet af

Njaaah.. så simpelt er det nu heller ikke..

...Der er stadig en dommedag, og det er ikke nok at bede om tilgivelse. Dels skal man mene det, og dels skal man have rådet bod for sine handlinger.
Så for øvrigt også en af de meget interessante udsendelser; "Tal med Gud", hvor dilemmaet om Gud altid ville tilgive for enhver ting kom op. Dér sagde folkepræsten rent faktisk at Gud i visse tilfælde ikke kunne forventes at tilgive. For eksempel ville selvmord være en af de ting, der sandsynligvis ikke blev tilgivet - simpelthen fordi selve dødshandlingen - det at udslette Guds skaberværk - i sig selv er blasfemisk.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.