3tilføjet af

Åh ... den kærlighed ...

Der er nok mange der gerne ville have et svar på dette, men jeg kunne godt tænke mig at høre jeres bud ...
Hvorfor er det, at når man er interesseret i en person som ikke lige giver en den opmærksomhed man gerne ville have haft, er det rigtig øv ... MEN hvis selv samme person skulle vende om og vise interesse er det pludselig ikke interessant mere ... ??? ??? ???
Ja, jagten er det sjoveste, det kan vi vel alle blive enige om... men har I andre forklaringer ??
På forhånd tak *S*
tilføjet af

Endnu et 'overklasseproblem'!

Jeg kender desværre alt for godt den omtalte jagt, selvom jeg ville ønske jeg ikke gjorde! Jeg ved s.. ikke, men tror egentlig godt at man kan betragte det som et slags 'overklasseproblem'!?!
Jeg misunder mennesker som kan være super glade for det de har har 'nedlagt' - for at blive i jagtens verden - og droppe den evige søgen efter noget der måske...MÅSKE... er bedre!!!
tilføjet af

Udfordring

Det ligger dybt i os at det er mere interessant at få fat i det ukendte og det vi ikke kan få fat i.
tilføjet af

rygsæk

Det lyder fint med rygsæk. Der er ´sku` ikke mange kvinder der har vilje eller lyst (og evne) til at tage i skoven eller bjergene. Undtagelsen der bekræftiger regelen er eks. Betina Aller. Hende tager enhver Jæger baretten af for.
Sådan en 40-50 km omdagen er fint hvis man skal opleve fremmed natur i et fremmed land.Skriv hvis du skal på farten i foråret 2005. Vildere jo bedre.
Jørn/gl. rygsæk bærer (SEP/JGK)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.