17tilføjet af

Zapp isen er tilbage :-)

De lidt ældre tilskuere til debatten her, aner nok ikke hvad jeg snakker om. Men tilgengæld tror jeg dette bringer både jubel og tåre til folk på min egen alder, når jeg annoncere at Zapp isen blev relanceret for 2 uger siden! Yes, i hørte rigtigt😉På 4 år har 250.000 mennesker skrevet under på at få den tilbage, akkurat som der blev gjort med kong fu, og det er lykkedes. Jeg har personligt spist 8 Zapp is siden fredag, og mmmh.. den smager præcist ligeså godt som jeg husker den.
Den er hos de fleste friskoforhandlere, men er ikke nået ud til alle endnu. Bon appetit!
tilføjet af

JEAH!

Jeg har hørt den dejlige nyned=)
Det er jo skønt, faktisk har jeg selv skrevet under=P heh..
wee=)
/Karina
tilføjet af

Har hørt det...

... jeg kendte den ikke selv, men en i min klasse er gået fuldstændig amok over det!! og er total happy! hun elskede den selv som barn, så nu er hun blevet helt nostalgisk over den der is, og kunne simpelthen ikke komme hurtigt nok ned og købe den, bare for at smage hendes yndlings igen. Hvad er det der er så godt ved den? jeg kan ikke huske at jeg selv har smagt den før, så jeg må nok hellere se at få det gjort, for at kunne finde ud af om den virkelig er så fantstisk, som alle andre går og siger.
tilføjet af

fedt

fedt nok har også skrevet under også på tide at de fandt den gode is frem
mvh charlotte
tilføjet af

yesss

jaaaa den is smager bare alt for godt !!!
tilføjet af

I love zapp

I sidste uge hørte jeg selv rygtet om "hjemkomsten" af zapp!!! Jeg er også selv igang med kraftigt at anbefale dem jeg møder at tømme butikkerne!
Desværre er jeg på kur, så jeg må ikke selv spise zapp... men på tirsdag kommer sidste afsnit af Venner nogensinde(HUSK at se det!!!!), og der vil jeg alligevel holde er kort kur-pause, så der skal der spises zapp!
tilføjet af

Juhhuu

Endelig, tak for den gode nyhed :0) så kan vi kun drømme om sol og godt is-vejr
tilføjet af

Fedtfattig

Der er kun 2,1 gram fedt, og omkring 83 kalorier i en Zapp is - så den feder ikke specielt :-)
tilføjet af

YEAH

blev helt glædeligt overrasket da jeg så den i en 7-eleven for 30 min siden.. dens hjemmeside var gået ned for et stykke tid siden, så troede de havde givet op.. og så blev jeg bare så glad! den smager vidunderligt! præcis som jeg husker den.. Yeah!.. ti tommelfingre op til frisko!
tilføjet af

YEEHAAA!!!

Vidste ik Zapp-isen kom tilbage men da jeg fandt ud af det gik jeg da komplet amok😃Hoppede op og ned og sku straks spise en på trods af at jeg var stang bacardi og det var minusgrader udenfor.. :p Og uhm den smagte ligeså genialt som da man var barn! GO ZAPP!!!
tilføjet af

Husk nu crewet

Jeg vil gerne minde alle folk om crewet på www.zapp.dk som gjorde en enorm indsats for at få isen tilbage. De samlede flere tusind underskrifter, arrangerede demonstrationer, trykkede plakater, stickers etc.
Virkelig en god indsats. Desværre er siden nedlagt nu, men de var nok nogen af dem der gjorde den allerstørste indsats med at få den tilbage
tilføjet af

Jeg var en del af de fire fra crewet...

Goddag.
Jeg maa lige fra start sige tak for de fine ord.
Jeg er i dette skoleaar, udvekslingsstudent i Frankrig. Men alle mine venner har skrevet til mig at zapp-isen er kommet tilbage.
Jeg arbejdede paa crewet i lidt over to aar, og naaede op paa mange mange timers arbejde. Dete r derfor en utrolig stor fornoejelse at se at Frisko nu har lyttet til os.
Den gamle internetside zapp.dk blev nedlagt for et par maaneder siden, fordi der havde vaeret en masse hackere, og fordi ledderen, Rune, ikke havde tid til at passe den (siden zapp.dk er nu blevet koebt af en virksomhed).
Ham der har lavet denne debat skriver at over 250000 underskrifter er blevet samlet ind... hvor?
Vi fik "kun" 4500 e-mail adresser paa zapp.dk... Men det er stadig ikke daarligt!
Jeg har snakket med Friskos marketingschef, og den eneste grund til at de har relanceret zapp, er at der var saa mange der ville have den tilbage. Jeg haaber selvfoelgelig at den vil, som Kung-Fu, komme op blandt de bedstsaelgende is, MEN DETTE KRAEVER AT DEN KOEBES I STORE MAENGDER, for ellers vil den blvie taget vaek igen naeste aar.
Jeg haaber virkeligt at den gaar godt for zapp'en i Danmark. Dem jeg har snakket med om den, siger at de endnu ikke selv har spist en - fordi fryserne var tomme for zapp-is. Dete r vel et godt tegn.
MEn spis med lyst! Haaber ikke smagen er ringere end i de "gode gamle dage"..
Hav det godt hjemme i Danmark allesammen.
Aske Nørby Bonde
ex-zapp-crew
tilføjet af

Så skal der spises :-P

Har selv bestilt EN HEL KASSE ZAPP af min chef (arbejder i et cafeteria), så tro mig.. Hos mig skal Zapp'en nok blive spist i STORE mængder. Vil ikke risikere at min yndlingsis forsvinder igen :-(
tilføjet af

Zapp - mmm!

Yes... det er bare FOR COOL, at Zapp er tilbage i fryseren. Minder mig om min barndom. Og smager bedre! Men de burde sælge dem i pakker, så man kunne købe flere... Bli'r jo fattig af alle de is, jeg køber i ferien:-/ *S*
tilføjet af

Wee..

Er så glad for at den er kommet tilbage :P
Verdens bedste is.. fik den altid da jeg var lille.. kan stadig genkende smagen :P
tilføjet af

til Aske

Hvad får man hvis man brænder bamses billedbog...

ASKE!!!! HAHAHAHAAR
tilføjet af

hvor?

er der nogen der ved hvilke butikker som forhandler zapp isen????, vi var nemli' 3 som var på aftentour i århus for at finde netop en zapp is, men måtte desværre gå tomhændede hjem.
tilføjet af

LYKKELIGVIS fjernet, den lorteis igen :)

Hold kæft hvor var Zapp isen en skuffelse.
Da jeg så den, og fandt ud af hvor mange der var helt vilde med den,
var jeg helt sikker på hvor fantastisk den end måtte være! En forfriskende smag af alt!
Farverne indikerede det, det stod jo nærmest skrevet i de pæne farver hvor godt den smager.
Næh nej, vil gerne advare alle der endnu ikke har smagt det lort om at holde sig væk.
Det er de fuldstændig forkerte signaler den is sender. Nej, den smager ikke forfriskende, og frugtet. Næh nej, gør dig klar på at få den mest ægle smag af rågammel kaffe ind i munden! Bvadr! Hold kæft hvor spild af farvestoffer. Hvis du ønsker rågammelt kaffekaramel eftersmag, så køb endelig en Zapp is! For det er da toppen af poppen af ulækre og forkert-signalerede is.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.