10tilføjet af

X-factor, Varm på Is, Vild med Dans etc.

Er det kun mig som er ved at brække mig over alle de programmer der vises i tv, hvor der sidder et panel af nogle dommere, som dømmer folk ude eller inde og så skal vi alle sammen sidde og tude over finalen og ellers lytte til dommernes fantastiske ordforråd og almindelige danskeres mere eller mindre pinlige optrædner?...
Jeg troede ellers godt jeg kunne lide det, men jeg må indrømme at jeg har fået nok! Det minder efterhånden om hinanden det hele, og helt ærlig.. Underholdningsværdien ligger på et meget lille sted..
Og inden en af jer skriver "hvorfor slukkede du så ikke bare"? Og til det vil jeg bare sige - det gjorde jeg også :)
tilføjet af

Du er ikke alene

Indrømmet: Jeg har ikke set et eneste af de nævnte programmer, så jeg kan ikke udtale mig om deres eventuelle underholdningsværdi. Hele konceptet er mig så totalt ligegyldigt, at jeg slet ikke starter med at se dem.
Men det er jo underholdning - KUN underholdning.
Der hvor JEG synes kæden hopper af er, at det åbenbart er nyhedsstof hvem der bliver dømt ude og inde, og hvordan ham eller hende brød sammen i krampegråd, fordi en dommer tillod sig dømme vedkommende uduelig. Visse aviser har det oven i købet på forsiden!!!
Ja ja - aviser skal sælge, og det er åbenbart meget vigtigt for Familien Danmark hvordan det går i den slags tv-udsendelser.
Der synes JEG det egentlige problem ligger.
Jeg vil ikke rode mig ud i at vurdere hvorfor den slags er så populært, men hvis nogen har en god forklaring, så lad os endelig høre.
tilføjet af

Velkommen i klubben

Det er en fallit-erklæring af dansk fjernsyn, at man efterhånden ikke har andet at byde på, end den slags lettere fordummende programmer, hvor vinderne, når vi taler om X-Factor og de der såkaldte "talentprogrammer", álligevel ender i glemslen, netop fordi de er så talentløse at det er synd for dem, og når vi taler om Vild Med Dans og Varm På Is, alligevel ikke vinder noget som helst, de lærer de nyttigste trin til deres få optrædener, og så er det det, hvad får de ud af det? Hvad får seerne ud af det?
Og jeg slukkede ikke fjernsynet, jeg fandt noget andet, jeg har nemlig smag.
tilføjet af

Hvad fandt du?

- Ja jeg spørger, fordi jeg efterhånden synes det er en opgave, der slet ikke løses så nemt. Der kan forekomme nogle DR2 programmer, men elles synes jeg godt nok det er så uendelig uvedkommende TV, der sendes. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været ude på kanten af stolen eller shysset på nogen.
tilføjet af

Jeg kan faktisk

godt lide disse udsendelser.Jeg falder nemlig i søvn og kan så i regelen se en rimelig film,senere på aftenen.
Livets fortryllende ligegyldighed.
tilføjet af

Også mig

Jeg er også temmelig træt af dem og ser faktisk ingen.
I en periode så jeg ret ofte de der "reject-programmer" fra American Idol fordi det fascinerer mig lidt hvor meget folk er villige til at gøre - og tage imod af kritik - for at blive kendte.
Jeg er lidt forelsket i den måde Simon Cowell er i stand til at slynge sydende kommentarer afsted, for han har jo som regel ret.
tilføjet af

Dansk tv generelt

JA dansk tv er generelt ved at være kedeligt.
X-factor er en af dr´s fallit-erklæringer, som de forsøger at få flere seere med.
Tv2 startede med vild med dans, men kunne ikke lade være med at sende endnu et skodprogram, som hedder varm på is. Direkte til at brække sig over.
Dansk tv forsøger at efterligne udenlandske tv-programmer, men synes ikke de vælger de rigtige.
Så ud over TV-LICENS og REKLAMER er dansk tv ingenting.
Terminator10
tilføjet af

Hvad syntes I om

at Frederik gik videre i X-factor❓ Var han et naturtalent...eller har han bare været heldig ?
tilføjet af

Han er et naturtalent

Det kan han kun være med det navn!!!
tilføjet af

Jamen du har det helt ret

men der er kun tosser der stiller op så længe der er tosser der ser på :-)
tilføjet af

Ha ha ha :)

Ja, du har helt ret.. :)
Nej, der er jo nok af os tossehovder, som lader os underholde af "tossekassen" aften efter aften.. Men lige i fredags slukkede jeg faktisk, satte noget lækkert musik på, åbnede en flakse rødvin og gav mig til at male et skab... Så kommer kæresten hjem efter en lang dag, smider sig på sofaen og - synes jeg - ødelægger stemningen ved at tænde for tossekassen! Men selvom der ikke var noget bestemt han gad og se, havde han alligevel behov for lige og ligge der lidt og køle ned og finde sine egne ben igen ovenpå en stresset uge..
Det er jo også en måde at bruge tv'et på... Så går der heller ikke mange minutter, så kommer der høje snorkelyde fra sofaen, og jeg kan slukke igen og fortsætte med at lytte til mit musik... :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.