4tilføjet af

Wig wam (Norge) - For FED!

Hvad synes I om den??
Synes sku den var for fed!
Fedt med sådan noget musik i Grand prix....
tilføjet af

Min mening?

Ja, du spurgte om vores mening...og hvis jeg nu skal være helt ærlig, så er det den eneste af de der melodigrandprixmelodier jeg har hørt og jeg synes den er simpel, kedelig, gennemskuelig, irriternde og livløs.
Elendig for at sige det kort...men det kan nok ikke komme bag på nogen, at det er min mening...
Hvad kan du godt lide ved den?
Jeg synes melodigrandprix er een stor misforståelse! Man KAN sgu ikke konkurrere om hvilken sang der er bedst...Jeg synes det er synd for de håbefulde kunstnere som med store stjerner i øjnene deltager. De vil helt sikkert noget andet med det de gør, en det melodigrandprix er! Det er et popshow, der skal sælge landet på alle mulige andre områder...året efter skal konkurrencen så foregår i vinderlandet, og der har man så mulighed for at etablere en masse nye forretningsforbindelser...det er IKKE forkert!
Men det er forkert at gøre det i ly af kunst og på bekostning af musikere som efterfølgende vil blive bundet op på et rygte om at matche melodigrandprixpop...en rolle der rent kunsterisk kan være komplet umulig at komme ud af igen.
Musik er KUNST, det siger alle mennesker noget forskelligt, der er ikke noget, der er bedre end andet...og det er HELT ærligt til at brække sig over at de skal stå og vride sig koreografisk rigtigt, at melodierne ikke må overstige en bestemt varighed, må ikke indeholde det ene eller det andet budskab (de "egnede" blandt de indsendte bidrag bliver udvalgt af en komitté efter givne forskrifter. Det læste jeg en gang for mange år siden var det der blandt andet skete bag kulisserne...og der døde de sidste rester af min interesse FULDSTÆNDIG) fuck fuck fuck...det har INTET med musik at gøre...det er tilpassede underholdnings indslag med lyd i.
Nå..okay..nu ved jeg godt du ikke ligefrem spurgte om vores mening om melodigrandprix...men det står altså bare i skærende kontrast til den oplevelse jeg havde igår, da jeg sammen med tre andre, var til koncert med finske Apocalyptica. Selvfølgelig er deres musik da skrevet ned på noder...men deres improvisationer, deres energi, indføling, vilde show og hoppen rundt på scenen...afhang 100% af stemningen blandt publikum...det gør musikken til en levende størrelse, som er uforudsigelig...har ikke en shit med pop eller konkurrence at gøre...Men lur mig om ikke de alligevel er i stand til på et eller andet plan at sælge Finland og åbne interessen for det finske op i omverdenen, bare at være dem de er!!!
Okay...færdiiiig ;o)....synes bare lige jeg ville sige det...hey hey
tilføjet af

Speciel

Synes der er noget fedt og specielt over den...
Der er så mange ligegyldige numre i grand prix-sammenhænge...
Derfor synes jeg at det er fedt med noget variation...
Men her på det sidste er jeg begyndt at synes bedre og bedre om den.. synes sku nummeret er fedt sat sammen...
tilføjet af

Det var den

... Den VAR for fed!!!
tilføjet af

Hvis du synes

at Wig Wam er gode, så er det fordi du aldrig har hørt rigtig musik, f.eks. Led Zeppelin, Deep Purple, The Doors.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.