15tilføjet af

Angelina Jolie- hvorfor

mener mænd, at hun er så dejlig, at hun rangerer mellem de mest attraktive i verden?
Personligt synes jeg at hun er køn, men det er der flere millioner andre, der også er.
Hvilke signaler er det, hun udsender?
----Jeg spørger bare.
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=275027
tilføjet af

Tjaaa

Det primære kunne være læberne, dernæst hendes udtalelser og umeldinger hvad angår sex og tilbøjeligheder. Og så et "tuff look".
Og så hjælper det helt sikkert med hendes outfit i Tomb Raider.
Dernæst er hun måske ikke helt så perfekt og pure som andre stjerner, eller ihvertfald knap så meget. Eksempelvis i samme "stil" som Jeniffer Garner.
tilføjet af

joo

Bodega, du forstår bare at sætte ord på det der.
mvh
tilføjet af

forstår det heller ikke

synes silikonleppene hennes er så grimme.
tilføjet af

Læberne

måske signaliserer de, at hun er god til at sutte.
tilføjet af

Hun er bare så køn

jeg personligt syntes bare hun er så sød og køn, flot og så er hun bare sig selv, hun gir sig ikke ud som nogle af de andre store stjerner, havde jeg været lesbisk havde jeg ihvertefælde haft hjertesorger over hende. HUN ER BARE DEN BEDSTE, kvindelige stjerne, og så kommer Elvis jo, og Westlife drengene...... men det er jo en anden sag
tilføjet af

Øhh tak tak....

Jeg gør bare mit bedste.... eller noget, hehe.
tilføjet af

Hør hov, du glemte vist noget.....

Charlize......? hehe
tilføjet af

Derfor...

Meget kvindelig krop, med store bryster og sul på kroppen, dernæst nogle store øjne og nogle flotte kysselæber. At hun så er sej i Tomb raider hjælper jo nok også en hel del
tilføjet af

Kvinde med stort K

Hun er bare så meget kvinde, og hun udstråler så meget seksualitet.. hun er bare fantastisk! det er hende der har gjort mig biseksuel.. :)
tilføjet af

Hun umållelig dejlig og min drøm til hver en tid

Hun ser bare lige som man kunne ønske sig en pige skal se ud, og hvis jeg var Brad Pitt var jeg mere end glad for den byttehandel frem for den tidligere..!!!
tilføjet af

*LOOOL*

Gjort dig biseksuel!?!
hvordan,du så hende og tænkte aiii nu vil jeg altså begynde at dyrke kvinder!?!
Har du været sammen med hende,har hun opfordret dig til at være biseksuel!?!
Lyder mystisk og ulogisk!
Jeg har selv været sammen med en anden kvinde,og det var af ren lyst og begær for netop hende:)
tilføjet af

efter jeg så hende

det var bare da jeg så hende i en film, det gik op for mig at jeg faktisk fandt hende interessant på en lidt anden måde.., jeg havde bare ikke set piger på den måde jeg pludselige gjorde, da jeg så hende😉hun bare var så fantastisk!
tilføjet af

de signaler hun sender

angelina jolie er en kvinde, der sender de signaler alle kvinder drømmer om at have, og alle mænd mener er til ære for dem. hun er født smuk. er lidt syg i hovedet, hvilket på en underlig måde tiltrækker de fleste af klodens mennesker. alle folk har en bagside, ikke alle er i lige stor kontakt med den, men angeline jolie viser den altid lidt, nok til at vække vores interesse, også dem der finder hende for vulgær. man har lyst til at beskytte hende. samtidig med hun viser denne sårbarhed, er hun også mor til et barn. menneskets ur instinkt fortæller os at kvinder med børn på et elller andet plan er holdbare. hun udsender også et signal om at alle har en chance hos hende, og hvis man føler at man bare har en lille chance, bliver man ved med at fantasere om hende. på den måde holder hun sine fans til fadet om så må sige.
tilføjet af

Angie,

nu er jeg ikke en mand, men jeg mener at Angelina er en af, hvis ikke den konneste kendte dame. kanske hendes laeber, kanske hendes udstroling, eller begge. hun er lidt af en ballademager, det tror jeg mange finder tiltraekkende. det kan ikke rigtig forklares, tror bare du skal kikke paa hende.
tilføjet af

jep,

er helt enig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.