4tilføjet af

Voldtægten er som fodbold for mænd?

Er så nemt at voldtage en kvinde?
www.bt.dk/krimi/artikel:aid=289692/
Det lyder altså utroligt!! så alligevel skal mindst et par kvinder blev voltaget på Roskilde Festival hvert år??
tilføjet af

For slap straf

Hej sokita
De voldtægter bliver desværre ved med at ske fordi straffen jo ikke er særlig hård, og fordi der ikke bliver gjort nok på det område. Nu har man jo se hvor meget der bliver gjort ved børneporno.
Voldtægt er ligeså slemt!!!! begge grupper bliver ødelagt for livet. Derfor fatter jeg ikke hvorfor der ikke bliver gjort mere på det område!!..en passende straf kunne være at dem der voldtager får et billed i avisen sammen med deres straf. 2 gangstilfælde bliver kastrareret, så kan de lære det. Var de straffe der, ville man som voldtægtsmand nok tænke sig lidt mere om.
tilføjet af

ikke som fodbold

Nej, det ikke som fodbold for mænd...langt størsteparten af normale mænd kunne ikke drømme om at voldtage nogen, men der er altså nogen som gør det af forskellige syge årsager: sindsygdom, kultur, religiøs påvirkning, utilstrækkelighed, forskruet kvindesyn, magt liderlighed, pyskopati, etc.
Dem af os som ikke gør den slags kan kun kigge på med lige så meget afmagt som ved alt andet ondt i denne verden og skrige efter hårde, konsekvente straffe for at få buret disse dyr inde så de ikke kan sprede deres rædsel videre.
Én ting er sikkert, vi ser ikke på det som en tilskuersportsgren med fest og glæde som fodbold er.
Hver gang der voldtages en kvinde, bliver 100 kvinder mere bange or ængstlige, så voldtægten har meget større konsekvenser end kun for den stakkels, forulempede kvinde.
tilføjet af

Vil det hjælpe?

Jeg er ikke sikker på at højere straffe vil få voldtægtsmænd til at tænke sig mere om.
Hvis man kigger på de stater i USA hvor man har dødsstraf, så sidder der jo masser af fanger på dødsgangen selvom de på forhånd vidste at det de lavede ville gi´ dødsstraf hvis det blev opdaget.
Det samme tror jeg der vil ske med voldtægtsmænd.
Det er altid de andre som bliver afsløret og jeg tror at mange voldtager pga. en ukontrolabel sexdrift og derfor vil de stadig gøre det selvom de ved straffen er kastration.
Det betyder ikke at jeg er uenig i det du skriver, jeg tror bare ikke det hjælper.
Selvfølgelig vil dem der er blevet kastreret ikke gøre det igen, så lidt vil det måske hjælpe.
tilføjet af

måske

jeg er nu ret sikker.
Du skriver de bliver styret af en ukontrabel sexdrift, hvilket kan føre til mere end en voldtægt. Putter man dem i fængsel fjerner man kun problemet i kort tid.
sker en kastration fjener man problemet for altid!! Såå med den sexdrift de har, tænker de måske også over at den drift bliver fjernet ved et snit.
Man hører heller ikke meget om voldtægt i de arabiske lande, hvor de virkelig bliver straffet hårdt, der kan de åbenbart styre deres sexdrift.
Så al den pædagogindstilling, med at voldtægtsmænd skal hjælpes, kan vi jo se hvor "meget" den virker.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.